|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Cum Eyl 10, 2010 4:34 am
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 2 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
moscow34
|
Mesaj Başlığı: ne olacak bu beşiktaşın hali? Gönderilme zamanı: Çrş Eyl 30, 2009 9:49 pm |
|
Kayıt: Sal Ara 09, 2008 4:28 pm Mesajlar: 200 Konum: Moskova
|
|
valla çok üzüldüm bu son oynadıkları maçlara,artık lig kupası 3 büyükler için teneke kupa oldu şampiyonlar ligine çıkıyorlar ama oradada sıfır çekip geliyorlar.
_________________ CEHALET MUTLULUKSA BİLGİ CEZADIR
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: ne olacak bu beşiktaşın hali? Gönderilme zamanı: Prş Eki 01, 2009 1:31 am |
|
|
|
Valla son gunlerimde her masa muhabbetim bu.... ben bu klupdeyken m.denizli klubun kapisindan dahi gecemez, sozunun ciktigi agizin sahibiyle beraber klubun kapisindan bile gecirmemek besiktasi bu halden kurtaracaktir.... Biz e.saglam gitsin derken... bu shizofrenin gelmesini beklemiyorduk....
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 2 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|