denemedim ama denemek isterim dogrusu.İndirip kurdugun sorunsuz bir kopya varsa ozelden torrent ya da indirme linkini atarsan denemis,manyaklik derecesini test etmis oluruz
_________________ Only God Will Judge Me ! Only God Will Judge Me !
Pc de cok oyun oynayan birisi degilim son zamanalrda bayaa duyuyorum bu oyunu yaklasik 4 gb nin uzerinde indirmeye degermi sizce?
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Kayıt: Sal Ağu 18, 2009 7:59 pm Mesajlar: 80 Konum: Moskova
kesinlikle ben oynuyorum mukemmel grafikleri var ama bastan soyleyim diger need for speed ler gibi sokakta araba kullanmiyorsun. pistte yaris yapiyorsun. Dedigim gibi ben ilk actigimda sanki gercekten arabanin icinde oturuyorum gibi hissettim. Ayrica bazi yerlerde araci kullanmak cok zor yazmislar kulluyen yalan cok rahat kullaniyorum ben.
_________________ imza yok, imza gunumu bekleyin :))))
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz