|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 12:40 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 9 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
IRA_
|
Mesaj Başlığı: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Tem 25, 2009 4:17 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
Bence;AKILLI bir İNSAN , ÖNYARGILarıyla hareket etmez, GENELLEME YAPMAZ!
_________________ Yaşamıma Anlam ve Boyut Katan İKİ Şey.. Biri TüRK olmam İkincisi Türkçe konuşmamdır..Eğer bu bir hastalıksa; Türk Milleti gibi 2000 yıllık geçmişi olan bir millet, ırk olmadığı için bu hastalıkla ölmeyi tercih eder, çocuklarıma ve çevreme bu hastalığı yaymayı bir borç bilirim..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
moscow34
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Tem 25, 2009 5:23 pm |
|
Kayıt: Sal Ara 09, 2008 4:28 pm Mesajlar: 200 Konum: Moskova
|
IRA_ yazdı: Bence;AKILLI bir İNSAN , ÖNYARGILarıyla hareket etmez, GENELLEME YAPMAZ! başlıkla attığın mesajın alakası yok,ben anlayamadım yazdığını!
_________________ CEHALET MUTLULUKSA BİLGİ CEZADIR
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
IRA_
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Tem 25, 2009 6:16 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
moscow34 yazdı: IRA_ yazdı: Bence;AKILLI bir İNSAN , ÖNYARGILarıyla hareket etmez, GENELLEME YAPMAZ! başlıkla attığın mesajın alakası yok,ben anlayamadım yazdığını! 
_________________ Yaşamıma Anlam ve Boyut Katan İKİ Şey.. Biri TüRK olmam İkincisi Türkçe konuşmamdır..Eğer bu bir hastalıksa; Türk Milleti gibi 2000 yıllık geçmişi olan bir millet, ırk olmadığı için bu hastalıkla ölmeyi tercih eder, çocuklarıma ve çevreme bu hastalığı yaymayı bir borç bilirim..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Çrş Eki 07, 2009 7:10 pm |
|
|
[quote="IRA_"]Bence;AKILLI bir İNSAN , ÖNYARGILarıyla hareket etmez, GENELLEME YAPMAZ
_________________ Mal kaybeden, birşey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmistir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
milelisli
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Eki 31, 2009 12:11 am |
|
Kayıt: Sal Ağu 18, 2009 7:59 pm Mesajlar: 80 Konum: Moskova
|
|
yuhh senmisin akilli??
_________________ imza yok, imza gunumu bekleyin :))))
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Eki 31, 2009 12:46 am |
|
|
Adami yalnis anlamis herkez.... adam basligi atmis ve arkasina konuda devam etmis... Yani akilli turk evlenmez!!! sozune bir nevi tepki gostermis...Mesela kararini begenmedigimiz hakemi alkislariz ya hani onun gibi.... o hakemi o an begendigimiz icin degil tepki gostermek icin alkisliyoruz aslinda ... 
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tahsinkurt
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Eki 31, 2009 12:51 am |
|
|
Mesaj basligini gorunce ,Bende dusundum kendi kendime ,Acaba ben akilsizmiyim diye  ))))))))
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Eki 31, 2009 12:54 am |
|
|
tahsinkurt yazdı: Mesaj basligini gorunce ,Bende dusundum kendi kendime ,Acaba ben akilsizmiyim diye  )))))))) Dusunme gerehi hissettin yani? 
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tahsinkurt
|
Mesaj Başlığı: Re: Akıllı bir Türk Rus'la evlenmez... Gönderilme zamanı: Cmt Eki 31, 2009 2:38 am |
|
|
efendy79 yazdı: Adami yalnis anlamis herkez.... adam basligi atmis ve arkasina konuda devam etmis... Yani akilli turk evlenmez!!! sozune bir nevi tepki gostermis...Mesela kararini begenmedigimiz hakemi alkislariz ya hani onun gibi.... o hakemi o an begendigimiz icin degil tepki gostermek icin alkisliyoruz aslinda ...  sen yazdikdan sonra anladim bende mesaj basliginin konusunu 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 9 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|