RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Çrş Eyl 08, 2010 12:14 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Rusyada is ilanlari
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 03, 2010 7:04 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Merhabalar,

Rusya icin is ilanlari hangi sitelerde yayinlanir? 1-2 sitede kim olduklari herkesce bilinen 2-3 insaat firmasinin disinda eleman arayan yok mudur. Insaat isleri disinda is yapan firmalarin hic eleman ihtiyaci olmaz mi? Olursa sadece referans yoluyla mi temin etmektedirler? Bu konuda bilgi paylasirsaniz sevinirim.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusyada is ilanlari
MesajGönderilme zamanı: Sal Mar 09, 2010 12:53 am 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Arkadasim malum kriz var!!!! Yeni baslayan bir santiye varsa.... (eger ayni firmanin mevdcut santiyesi varsa, proje muduru ve bilimum kisim seflerinin yegenlerinin askerliklerinden yirtabilmesi icin balona donmus santiyeleri rahatlatabilirlerse) ilk once proje ve santiye mudurleri kendi cevresiyle dolduracaktir ilk olarak... amcaoglu dayioglu felan.... daha sonra bu tanidiklar akrabalar bittimi sagda solda aramaya baslarlar..... yani rusyada calisabilmek icin (simdilik) ya tanidigin olacak bir yerde yada bekleyeceksin.... ki benim tavsiyem suan herkez BUYUK tavizler vererek rusyaya gelmenin derdinde buda firmalarin ekmegine yag surmektedir... Yani kriz oncesi yilda 2 ikramiyesi 3.500 usd maasi olan bir is pozisyonu suan 2.600 usd yi burun kivirarak ve adami essek yerine koyarak zorla kabul etmekteler. ikramiyeler kaldirilmis durumda eski imkanlar ve olanaklar artik adi bile gecmemektedir... Eger mesleginizde TEK oldugunuzu dusunuyorsaniz (ki sizin kendi hakkinizda ne dusundugunuz karsi tarafi ilgilrndirmemektedir, karsi tarafin size size bictigi kadar degerli olmaktasaniz) o zaman ozguveninize inanarak ve karsi tarafida buna ikna ederek kazabilirsiniz... unutmayinizki su kriz ortaminda rakipleriniz cok fazla is gorusmesine gittiginizde, istediginiz ucretin yarisindan daha dusuk ucreti kabul etmis yuzlerce CV yi sizin gozunuze sokulabilme ihtimalinide unutmayiniz.....!!!!!

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusyada is ilanlari
MesajGönderilme zamanı: Sal Mar 09, 2010 10:51 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Yazdiklarina tamemen katiliyorum. Uzun yillar bu ulkede yasayan birisi olarak krizden bende payimi aldim aslinda gecen sene kriz sebebi ile isten cikarildim.Su anda carki cevirmeye calisiyorum. Aslinda sorumu biraz yanlis sordum herhalde. Asil sormak istedigim insaat sektoru disindaki islerdi. Zira insaat firmalarinin krizden oncesini de iyi biliyorum aslinda.
Insaat sektoru disinda turizm, tekstil, ticaret, gida, ne bileyim onlarca baska alanda is yapan firmalar da var burada. (Krizden onlar etkilenmedi mi mutlaka onlarda payini aldi) ama her ne hikmetse ne kriz oncesi ne de sonrasi ben onlarin ne yontemle eleman arayip bulup istihdam ettiklerini cozemedim .Herhalde daha cok referans yolu ile oluyor ki ortalikta pek birsey gorunmuyor.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: