|
LESHOW ULUSLARARASI DERİ VE KÜRK FUARI 10. YAŞINDA… ‘’ FOLLOW THE RED "
6-8 HAZİRAN MOSKOVA
Deri ve kürk fuarı denince Rusya’da ilk akla gelen LeShow, kapılarını 06 – 08 Haziran tarihleri arasında Expo Centr Fuar Merkezi’nde açacak…
Türkel Fuarcılık tarafından 10 yıldır Moskova’da düzenlenen, dünyanın önde gelen deri fuarlarından olan, LeShow Uluslararası Deri ve Kürk Moda Fuarı bu yıl 10. özel yıldönümünü ‘’ FOLLOW THE RED ‘’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamındaki özel etkinliklerle kutluyor.
LeShow ‘’Follow the Red ‘’ etkinliklerinde neler yer alıyor…..
‘’The Allured’’ Life Line Sosyal Sorumluluk Projesi;
İlk defa bir moda fuarı kapsamında gerçekleşecek olan Sosyal Sorumluluk Projesi,
çocuk sağlığı için ülke genelinde sağlık projeleri geliştiren, Rusya’nın en saygın sosyal yardım kuruluşlarından biri olan LIFE-LINE ile yapılan işbirliği, ilgili kuruma, dolayısıyla çocuk sağlığı gibi önemli bir değere, Leshow vasıtasıyla fon yaratacak.
‘’The Cultered’’ Genç Tasarımcılar Yarışması;
Uluslararası 1. Leshow Genç Tasarımcılar Yarışması düzenleniyor. Yarışmanın konsepti, yerel motif ve tekniklerin deri ve kürke uygulanması ve Leshow vasıtasıyla ‘’ Kültürlerin Buluşması’’..Deri tasarım konusunda eğitim gören öğrencilerin katılımıyla, İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan, Rusya ve Türkiye’deki akademi ve üniversitelerle yapılan işbirliği gerçekleşiyor.
Türkiye dışında, Rusya, İtalya, İspanya ve Yunanistan’daki tasarım okullarından öğrencilerin de katıldığı yarışmada, her ülkeden seçilmiş 2’şer finalist öğrenci Moskova’da birincilik için yarışacak. 7 Haziran’da Moskova’da yapılacak olan finalde birinci seçilecek öğrenci 2.500 Euro ve MEDU Yurtdışı Eğitim sponsorluğunda eğitim paketi ile ödüllendirilecek. Finalistler, eserlerini 6-8 Haziran tarihleri süresince LeShow Fuarı yarışma standında, finale seçilmemiş olan eserler ise fuarın Fashion Gallery bölümünde sergilenecek
‘’The Captured’’ Konsept Deri Elbise;
Dünyaca ünlü Italyan marka ENRICO COVERI, LeShow’un gala partisinde sunulacak olan ‘the captured’ deri konsept elbisenin tasarımı ile LeShow’un Life-Line Rusya yararına organize ettiği sosyal kampanyayı da destekliyor.
‘’ The Datered’’ Gala Parti
Konsept Elbise, Life-Line yararına fon yaratmak amacıyla düzenlenecek olan the datered özel etkinlikte açık arttırmayla sahibini bulacak.
‘’Follow the Red’’ Trend Area by LAZAROS;
LeShow’da kurulacak olan Trend Area, Yunanistan’nın en önemli deri ve kürk tasarım firmalarından ByLazaros Leather&Fur Garments tarafından dizayn edilecek.
LeShow’a, Türk deri üreticilerinin dışında, İtalya, İspanya, Arjantin, Yunanistan, Fransa, Hindistan, Pakistan ve Rusya’dan da deri ve kürk üreticileri katılıyor.
Fuara her yıl Rusya dışında, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Tataristan, Litvanya, Avusturalya, Çin, Kore, İtalya, Fransa, Letonya, Kanada gibi bir çok ülke dağılımını içeren profesyonel ziyaretçi geliyor…
150 milyon nüfusu ile tüm dünya için çok önemli bir pazar olan Rusya, coğrafi yakınlığımız itibari ile deri sektörümüz için daha büyük önem taşıyor.
_________________ Dogarken neden Agladigimi ..Yasadikca anliyorum!!!
|