|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Ara 04, 2008 4:10 am
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: soruları siz seçin biz yorumluyalım. Gönderilme zamanı: Pzt Eyl 22, 2008 4:28 pm |
|
|
|
1: Süleyman Demirel Üniversitesi Putin'i davet edecek 2: Türk okuluna övgü 3: St. Petersburg'taki Rus-Türk kolejinin hakları iade edildi 4: Eğitimde Türk-Rus işbirliği artıyor 5: Türkiye, Rus -Türk okuluyla gurur duymalı 6: Türkçe Olimpiyatlarında Rusya 17 madalya aldı 7: Uluslararası Türkçe Olimpiyatlarında Rusya farkı 8: Türkçe olimpiyatlarında Rusya boy gösterdi 9: Eğitimciler ve Ticaret Hukuku 10: Rus günü coşkusu 11: Rus övgüsü 12: Rusya'da Eğitim konusunda SSS 13:Rusça sorunları İstanbul’da masaya yatırıldı 14: İki Kültürün Buluşması 15: Yılın Ögretmeni kim? 16: Dünya bizim evimiz 17: Moskova’da üniversitelerin fiyatları
(haber...................................................................................................................rus) 18: Diploma Denlik belgeleri 19: Rusya'da Eğitim Sistemi 20: Türk öğrencilere davet! 21: güvenliği kapattırdı 22: yetkililerden yalanlama 23: bedava yazılım devri 24: Uyuşturucu testi 25: Ortodoks eğitimi 26: 'cadılar bayramı'na yasak 27: öğrenimde değişiklik 28: Rusça elçisi 29: dini eğitimi tartışıyor
_________________ KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR! KONTROLÜ GÜÇ,GİZLİ KUWET
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: soruları siz seçin biz yorumluyalım. Gönderilme zamanı: Pzt Eyl 22, 2008 4:30 pm |
|
|
|
SİZ SORUN BİZ YORUMLAYALIM. Düzeltiyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: soruları siz seçin biz yorumluyalım. Gönderilme zamanı: Çrş Eyl 24, 2008 7:43 pm |
|
|
|
saçma sapan bi olay daha.
evrim teorisyeni richard dawkins'in sitesine türkiye'den giriş yasak. adam bi de sitesinin üstüne yukarıdaki jpeg'i koymuş. iyice madarasyon.
buyur buradan yak... ne iş?
NTV'nin haberi na burada.
evrimci bilim amcasının sitesi de na burda.
**guardian'ın haberi de burada***
harbiden maymundan gelmişiz. ama arada eşşeğe ayıya da uğramışız demek ki... .. not: yukarıdaki fotoğrafı da göremiyor olabiliriz. siteden direkt emdim keza.
. Yazarca: sezyum Olay anı: 23:21
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|