RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Ara 04, 2008 4:00 am

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Rus kız arkadaş
MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 04, 2007 12:35 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Rus bir kız arkadaşım var ve ilişkimiz ciddi boyuta doğru dönmeya başladı.Aslında çok mutluyum ve çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ama bir yabancıyla evlenmek nasıl olur bilemiyorum.Hiç benim durumumda olan varmıdır acaba?

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 04, 2007 5:16 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

benim de rus bir kız arkadaşım var ama şunu iyi düşün : doğacak çocuğunuzun dini ne olacak?Annesi haklı olarak hıristiyan sen ise haklı olarak müslüman olacak diyeceksin.Evde domuz eti pişecek olması o evin bereketini törpüler.Valla kültür farkı da var , sen bence onunla hayatını yaşa çünkü ben rus kızlarıyla hayatımı yaşamayı seviyorum,onlarla ancak gezilir.Benim kanım bu...

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 17, 2007 2:02 am 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Arkadasim cok var evlenmis olan kimi mutlu kimi degil.Bunlar ikili insan iliskileri,ana kalmis birsey.Kadirbeyin dediklerininde gerceklik payini unutma, bazi standartlarin olmali ve bunlardan odun verme.Rus kizlari evet guzel ileride dahada guzeli karsina cikacaktir mutlaka bunu unutma.Ne diyeyimki baska...

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Rus kiz arkadas
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 17, 2007 6:43 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaslar yorumlariniz icin cok saolun hayirlisi neyse o olsunn:D

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 18, 2007 10:14 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Gercekden oyle Allah sonunu hayirli etsin...

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: Cum Ara 21, 2007 7:35 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

sevgili arkadaşlarım gerçekten evlilik güzel ve ciddi bir olaydır biraz görüp geçirdikten sonra ve bazı şeyleri göz önüne alarak süzerek gerçekleştirmeliyiz.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rus kız arkadaş
MesajGönderilme zamanı: Prş Eyl 11, 2008 6:50 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Konuyla ilgili buradan sadece tavsiyeleri dinleyebilirsin....Hem evet doğru hemde hayır doğru değil diyen kimseye kulak asma...

Konuyla ilgili sadece kalbini dinle...İnsanlar arasında dil , din ,ırk farklılıkları tabiiki olacaktır. Çok normal...Ancak kız arkadaşın ve sen birbirinize gerçekten değer veriyorsanız ne evde domuz eti gibi saçma sapan konular aranıza girebilir ne de din farkı....Aşktan bahsediyoruz yaaa...Eğer bu gerçek aşk değilse...Sadece takıl ...FAzla ileri gitme...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Eyl 16, 2008 3:47 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

novosibirsk şehrinde yaşamaktayım burda tanıştığım kızlar gerçekten dürüst ve sıcak kanlılar ,eğer size bağlanırlarsa kesinlike ihanet etmeyeceklerini gözlerinden ve sergilediği davranışlardan görebilirsiniz ,herkesin bildiği paraya çok düşkünler diye yazı okuyorum forumlarda fakat burdakilerde yada benim tanıdıklarımda öyle bir durum görmedim gerçekten önem vermiyolar paraya,daha doğrusu ruslarda gördüğüm paraya önem vermemeleri yaklasık 1.5 yıldır .pazara ,markete gidiyorum durum böyle , cebinde milyon ruble olsun seninle ilgilenen yok yanii illa al mantıgı yok tr deki gibi adam açmış sergisini alsanda almasanda şeyimde hesabı gerçekten küçük keosklar magazinler heryerde böyle
eğer seviyorsan gerçekten kız da da görüyorsan karşılığını inceldiği yerden kopsun de evlen derim .. çünkü yaşıyacagğın kendi hayatın

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Eyl 17, 2008 10:25 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

kardeş bende senle aynı durumdayım sadece şuan dil problemi çekiyorum az çok ruscam var ama yeterli değil çünkü ben turizmle uğraşıyorum burda otellerde falan çalışırım orda bayan arkadaşımında tanıdığının yeri var orda çalışabileceğimi söylemiş ama dediğim gibi dil problem nasip olursa gittiğimde bi süre kaldıktan sonrada evlenmeyi düşünüyorum... bi arkadaşımın yazdıkları dikkatimi çekti aşk bu diyo evet aşk olunca insan bazı şeyleri düşünmüyo illaki dinimiz bizim için çok önemli ama herşeyi seviyesinde tutup sevdiklerimizle mutlu olma ihtimalimiz var. valla kısmet olursa 3-5 ay sonra ben işlemlere başlayıp gözü karartıp gidecem gitmezsem kaybedeceğim bi çok şey olduğuna gidersem kaybetceğim fazla birşeyin olmadığına inanıyorum. En azından 1 yıl kalıp oraya bakacam eğer bişeyler ters giderse istediğim gbi olmaz yapamazsam geri gelcem bıraktığım yerden devam ederim yinede sen bilirsin ama yüreğinin sesini dinle benim gibi herkese hayırlı günler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Eyl 18, 2008 9:49 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

Benimde Durumum bu şekilde ilerliyor beni Tyumen'de yaşamamı istiyor. Ama Türkiye'deki işimden ayrılırsam bir daha aynı işe dönme şansım olamaz. Bu yüzden onun yanına gidip bir hafta kalıcam ona göre bir şeyler düşünücem.Kalbim git diyor ama mantığım aynı şeyi söylemiyor.onun işide çok iyi rusyada. ama çok istersem Türkiye'dede yaşabileceğini söyledi...Çevremdekiler ne işin bir rusla onlar eğlenmek içindir falan diyorlar. Bende öyle düşünmüyor değildim ama tanıdıktan sonra fikirlerim değişti.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Rus kız arkadaş
MesajGönderilme zamanı: Cmt Eyl 20, 2008 7:12 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

öncelikle bende aynı durumdayım,benim kız arkadaşım kazanda,annesi müslüman (tatar müslüman,çok iyi değil)..babası rus,dinimize göre erkek allaha şirk koşmayan(hristian,yahudi,yada ataist) bayanla evlenir,bu caizdir,ateşe yada puta tapan,yani allah yerine başka bir şeye inananlar müslüman olmadıkça kadın yada erkek evlenemez,benim kız arkadaşımla kul şerif camine gittik ve o kendi isteği ile müslüman oldu,ona dedimki eğer benim için olucaksan hiç olma,yarın ölsem sende benden sora hristian olacaksan bu çok kötü birşey,o herseyi bildiğini söyledi ve müslüman oldu,rus kızları türk kızlarından bana göre daha iyiler,bunu rusyada yaşayanlar bilir,ben yaşamıyorum ama devamlı gitip gelirim,türk kızıyla evlendikden sonraki riskler,diğer ülke kızları içinde aynı,değişen bişey yok,ama sana tavsiyem,kızla konus eğer hristiyan olarak yasamak istiyorsa,bazı kurallar koy,çocukların müslüman olcaka ve domuz eti eve girmicek ve senin düşündüğün başka şeyleri söyle..
mutlu olmak için türk yada rus farketmez,şartlar eşit,dil sorunu çok önemli değil,ben 5 ayda rusçayı kaptım,oda ögrenir de..
yemekleri güzel değil rusların,sen yada o türk yemeklerini öğren..
ben ist.yaşayacağım,burda benim kız annemden yemekleri öğrenir,dilide ben öğretirim,dinide..
evet biraz zahmetli olacak ama hem dinen,hemde aşk buna değer..
mutlu ol..türk yada rus farketmez..
mutlu olamayıp türkle evlencene,mutlu ol rusla evlen..
saygı ve sevgi ile..
poka

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eyl 26, 2008 12:10 am 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

mehmetoozdemir kardesim super yazmis..mutlu olacagin kisiyle evlen..ileride mutlu olur musun olmaz misin bilinmez ama bu herkesle bir risk..yani turk kizi ile evlenip de mutlu olamama ihtimalin var...benim de rus kiz arkadasim var...ben de 2-3 ay icinde onu ziyarete rostov a gidecegim...ve herkesin dedigi gibi degil rus kizlari..bagli saygili...nerde ne yapacagini iyi biliyor...

Başı açığa neden türban sorarsın?
Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 17, 2008 2:33 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

rus bayanların 18-22 yaşlarındakilerinden uzak duracaksın parayı ve eğlenmeyi cok severler yetişemezsin

22-30 yaş arası içinde eğlenme yeme içme söz konusu ama bu yaş grubunu yatakta mutluetmelisin ve her zaman aldatmata meyillidirler güven vermezler

30- 35 yaş grubuna gelince gerçek sadakati arayanlar bunlarla ilgilenmeli size varını yogunu verir sizi her zaman her yerde kollar para söz konusu bile olmaz belki size para bile harcatmaz vefakar ve sadakat bu yaşlardakilerde

tabiki bunlar benim düşüncelerim istisnalarda olabilir.ama bir rusla beraber yaşamaktan başka zaman geçirmek ve onlardan öğrenebildiklerinizi öğrenmek dışında daha ileriye gitmek doğru değildir.bunlar alışmışlar alkole diskoya bara eğlenmeye kesinlikle ne kadar severlerse sevsinler mutlaka bir gün onların bu geleneklerini kısıtlarsan gider gitmese bile aldatır bakın hepsine bir gün mutlaka aldatacakları aşikar değil miii? arkadaşlar ileriyi görmek için atatürk olmak gerekmiyor belli yani

kim bakire bir kızla tanıştı yada birlikte oldu sölesin bana mümkün değil inanmam ilk erkeği olmadıgım biriyle nereye kadar ne yapabilirim

bide şu konuya değinmeden geçmek istemedim.müslüman hiristiyan durumu bi bakıyosun ki rus kadın gelmiş müslüman olmuş okumayı yazmayı kuranı öğrenmiş başını örtmüş namazını kılıyor bi süre sonra sana sormaya başlıyor eee ben beş vakit namaz kılıyorum sen niye kılmıyorsun eee ben oruç tutuyorum sen niye tutmuyorsun yada ben kuranda bunu bunu okudum sen neden müslüman olarak bunları yapmıyorsunda bana diretiyorsun yani bir gün mutlaka bir yerde patlak verir

bence kendi ülkemizin anamızın babamızın seçip yada kendimizin seçip aldıgı kız daha hayırlı olur kendi gelenek göreneklerimize uygun oturup kalkmasını bilen musafir perver zengin mutfak hem bunlarda musafir perverlikte sıfır herşeyleri kampanya başka bişey yok

neyse uzattım herkes için hayırlısı neyse o olsun ve birinin müslüman olmasına vesile olmak cok sevap ve cenneti garantiye almak gibi bişey

selam ve hürmetle

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Eki 20, 2008 5:22 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaslar benimde uzuzn zamandir birlikte oldugum biri var.turkiyede bir cok kiz arkadasim olmustu ve bunlarin hicbirinde(malesef)onun kadar sadik,durust ve kendini tasiyabilirlik bir kisislik gormedim.ben su ana moskovada calisiyorum inanin rus kizlari hicde anlatildigi gibi kotu degiller.tabiki butun ulkelerdeki gibi(tr dahil)fahiselik yaparak gecinenler var.ama bizlerin tahmin ettigi gibi hepsi o sekil degiller hatta daha sadik ve daha terbiyeli ve kulturluler.burada erkeklere ilgi duyulmasi diye bir onyargi var ama bunun tek nedeni az erkek bulunmasi mesela;turkiyede erkeklerle bayanlari eslestirdikten sonra 10.000.000 bayan acikta kalirsa ne olur?tabiki erkek arayisi.ama turkiyede oyle bir sorunumuz yok neredeyse erkekler bayanlarda fazla o yuzden bayanlarimizin cogu erkek arayisinda degiller secilen degil secen guruptalar.turkiyede veya herhengi bir ulkede ayni sakilde milyonlarce bayan fazlaligi olsa inanin ayni durum belkide daha sapkin bir sekil olabilirdi.bunu icin rus bayanlarina onyargiyla bakilmamasi gerektigini dusunuyorum.onlarda insan ve inanin dinlerindeki bakirelik,icki,hirzizlik,yalancilik,dedikodu ve bir cok inanislari bizimki ile ayni ve hatta daha kati.birseyler anlatabildiysem ne mutlu bana.bir kac kisi yazdiklarima karsit seyler yazabilir(onlara cevap simdiden; o sizin fikrinizdir saygi duyuyorum)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Eki 21, 2008 2:02 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

din dil ırk elbette ayrılmaz bir nitelik ama ben bir türk kızı olarak karşı cinslerime şunu tavsiye ederim sevgi apayrı bir şey sevdiğin zaman ne oldugunu nasıl oldugunu sorgulamıyorsun elbette ama yabancı bayanlarda baglılık adına konuşursak türk bayanalrı kadar bence baglı degiller en küçük kavgada açlıkta çekip giderler yaşananlara bakmadan ama türkler öyle değil biz yaşadıklarımızı degerli kılarız ve sırf onalrın hatırna sabrederiz. daha özel bir konu bizler ilk olarak evlendigimiz erekegin olmak isteriz ama onlarda bu yok. bizim burada çalışan kötü yol olarak nitelendirdigimiz para için bir takım kötü işler yapan kadınların adı orda o.... degil oysa onlar her gün her zaman istedikleri erkekle beraberler ama onlar oo.. degil onlar rus ve ya yabancı vb şeyler işte söz konusu evlilik se herşeyi türk olsun rus olsun ayrıntılı düşünmek gerek

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: