arkadaşlar liseye bitirp üniversiteyi dondurup yurt dışına gitmek istiyorum.Hangi Ülke olduğuna karar vermiş deiğilim.Rusya nasıl bir yer kültürüyle en çok merak ettğim internet hızı nedir ?çevresiyle diliyle kısacası herşeyiyle .Oranın vatandaşı olmak için şartlar neler? Çifte Vatandaşlık
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
sorunsuz bir interneti var kesintisiz hatta bazı alışveriş merkezleri ve elit noktalarda bankamatikler gibi kontör ve internet erişimini sağlamak için makinalar var parayı koyuyosun 10 dakkada internetin açılıyor tabi bağlantın ve aboneliğin varsa
kültürüne gelince kampanyaları var en sevdiğim gelenekleri bu(bir kaç arkadaş bir evde yada bi mekanda toplanıp alkol dans ve gecenin devamıyla cok eğlenceli)
STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ 3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $ BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil STORK YURT DIŞI EGİTİM MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA TEL :0312/425 10 52 FAX :0312/425 60 06 E MAİL :info@storktours.com YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97 MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZİMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz