|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Ara 04, 2008 5:15 am
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 15 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: selam Gönderilme zamanı: Cmt Ağu 16, 2008 6:50 pm |
|
|
|
selam maberiz
_________________ KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR! KONTROLÜ GÜÇ,GİZLİ KUWET
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
operasyoncu
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 17, 2008 11:53 am |
|
Kayıt: Çrş Mar 14, 2007 9:47 pm Mesajlar: 25 Konum: samsun
|
|
iyidir senden kardes nasil gidiyor hayat
_________________ erkan@bmw
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Sal Eyl 23, 2008 9:06 pm |
|
|
|
vallah abuksubuk bu aralar varoluşsal bir boşluk içindeyim inancınmı kaybediyorum yavaş yavaş
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
operasyoncu
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Cum Eki 03, 2008 12:28 pm |
|
Kayıt: Çrş Mar 14, 2007 9:47 pm Mesajlar: 25 Konum: samsun
|
|
aynene benımde b uaralar işler karısık gıdıyor yaff:
_________________ erkan@bmw
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Eki 05, 2008 2:30 pm |
|
|
|
eee bayram nasıl geçti kutlarım BAYRAMINIZI ...tabi herkezin yani MÜSLÜMANLARIN efendy79 dediği gibi rusyada bayram sen rusmusun?tatil türkiyede sen türkmüsün yani hristiyan alemine saygısızlık yapanlar var bu aralar dinlere saygı lütfen:)
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vassili zaitsev
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 11:10 pm |
|
|
contduraculla yazdı: vallah abuksubuk bu aralar varoluşsal bir boşluk içindeyim inancınmı kaybediyorum yavaş yavaş  nasıl oluyorda daha kendini tanımayan hatta varoluş amacını bile bilmeyen bi insan!ülkücülere böle küstahca bir yorum yapıyor....?  sen önce din nedir onu öğren ondan sonra gel burda vatan devlet dersleri ver..dinsiz vatan vatansızda din olmaz.sen önce bi ben müslümanım de gönül rahatlığıyla ondan sonra buralarda ders ver!!!dinlere saygı demişsin heh  güldürme beni ya sen önce kendi dinine sahip çıkmayı öğren ondan sonra başkalarının dinlerine sahip çıkarsın hem onlar bizimkine ne kadar saygılı birde düşün istersen..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vassili zaitsev
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 11:22 pm |
|
|
ha bu arada ülkücüler nerden çıktı konuyla ne alaka diyen arkadaşlar cevaplanmamış mesajlar kısmından bu arkadaşın ülkücülerden zırvalamalar yazısını görebilirsiniz  ...hangi akla hizmet yazdıysa veya ne gibi bi zoru varsa artık bilemem???ama yaptının güpe gündüz küstahlık olduğu ortada...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Cum Eki 10, 2008 3:06 pm |
|
|
|
bana bakınız: BAKINIZ...
vassili zaitsev .... nasıl oluyorda daha kendini tanımayan hatta varoluş amacını bile bilmeyen bi insan!ülkücülere böle küstahca bir yorum yapıyor....? sen önce din nedir onu öğren ondan sonra gel burda vatan devlet dersleri ver..dinsiz vatan vatansızda din olmaz.sen önce bi ben müslümanım de gönül rahatlığıyla ondan sonra buralarda ders ver!!!dinlere saygı demişsin heh güldürme beni ya sen önce kendi dinine sahip çıkmayı öğren ondan sonra başkalarının dinlerine sahip çıkarsın hem onlar bizimkine ne kadar saygılı birde düşün istersen ................................................................cevaplarım................................................... Din yok sayılamaz Kültürel bir değer ve gerçek olarak dini yok saymak sosyolojik anlamda mümkün değildir. Çünkü dinler birer sosyal olgu olarak vardır ve hayatın her aşamasında bir şekilde karşımıza çıkarlar. Bir dini inanca sahip olup olmamak bu bağlamda önemli değildir. Geçen haftaki yazıda da vurgulandığı gibi dinin belirlediği kültürel kodlar, ister istemez bireyin hayatına bir biçimde nüfuz eder. Hatta dini inanca sahip olmasak da birçok davranışımız dini inançla belirlenir ve sınırlanır. Mesela birçoğumuz dini bayramları "gayri ihtiyari" kutlarız. En azından hatırı kırılmasın diye büyüklerimizin bayramını tebrik ederiz. Ayrıca arada bir ve yine özellikle bayramlarda ölen yakınlarımızın mezarlarını "ziyaret eder", onları anarız. Ölümün oldukça "doğal" bir aşama olduğunu bile bile, mezar başında dualar eşliğinde ağlayan yakınlarımızı buğulu gözlerle izleriz. Bu bizim dinliliğimizi değil, dinin üzerimizdeki kültürel etkisini gösterir. Dinsiz ve ateist de olsak, bizim açımızdan anlamlı olmadığını da düşünsek bazen okunan ilahilerden etkileniriz. Din içinde yaşadığımız kültürün önemli bir bileşenidir çünkü ve bir şekilde içimize işlemiştir.
Ateizm-din-tanrı bağlamında ise ateistlerin işinin gerçekten çok zor olduğu söylenebilir. Çünkü ateistlerin bilerek ya da bilmeyerek yaptığı birçok tören, sonunda dinin referanslarına dayanıyor. Konuyu çok dallandırmadan Marksizm karşıtı birçok ideoloji tarafından bilerek öne sürülen bir argümanla ve tabii yanlış olarak ilk ateistmiş gibi gösterilen Karl Marx'a bakalım. Birçok sosyalist, komünist Marx'ın mezarını farklı zamanlarda "ziyaret" eder. Bütün ziyaretçilerin Marksist ve ateist olması gerekmez elbette ama herhalde büyük çoğunluğu ateisttir. Büyük olasılıkla ziyaretçilerin çoğu Marx'ın "ruhuna bir fatiha" da okumuyorlardır. Ama Marx'ın mezarını ziyaret edenler sonuçta artık yaşamayan, hatta muhtemelen kemikleri bile çürümüş olan bir ateiste yapılmış anıtın önünde ona saygı, mihnet, sevgi, bağlılık bildirerek "kadim" bir ritüeli yerine getirirler. Bu kültürel davranış, sonunda gider, dini inancın ve dolayısıyla tanrı inancının pratiklerine (kalıntılarına) dayanır. Kendisini laik-ateist olarak değerlendiren Türkiyeli birçok aydının Anıtkabir'e gidip "Ata'nın manevi huzurunda" saygı duruşunda bulunması, kendisine komünist, sosyalist, devrimci diyen, dinsiz ve ateist olduğunu beyan eden kişilerin belli tarihlerde ve çeşitli nedenlerle Deniz Gezmiş'in ya da diğer "önder"lerin mezarının başına gidip "devrimci duruşla", "devrim yemini" etmesi yine dinsel-tanrısal inanç geleneğinin izlerini taşır.
Peki, yaşarken ateist olduğunu söyleyen bir kişi ölürse, nasıl gömülmeli bu ateist? Bir defa artık canlı olmayan bir kişinin kendi cansız bedenin nasıl gömüleceği veya cansız bedene ne yapılacağı hakkında herhangi bir karar verme olanağına sahip olmadığını biliyoruz. Henüz hayattayken yakınlarına veya arkadaşlarına, ölümünden sonra cenazesine ne yapılması gerektiğini söylemiş veya bir vasiyetname bırakmış olabilir. Ama bu talebi karşılanmayabilir. Ölen ateist herhangi bir tören istememiş olsa bile, yakını, tanrı ve din inancı olmasa da toplumsal nedenlerden dolayı cenaze töreni yapmak isteyebilir, dolayısıyla tören tamamıyla ateistin yakınının inisiyatifine geçer. Bu elbette etik değildir ve haksızlıktır. Bu "haksızlığa" ateistlerin mutlaka söyleyecek sözleri vardır ama herhalde "Cenaze için dini tören yapıp bu ateistin ruhuna işkence etmeyin!" biçiminde değil. "Ruhuna işkence etmek" sözleri, dini inancı olmayan bir ateistin söyleyeceği en son söz bile olmamalı! VATAN HAİNLİĞİ ÜZERİNE Yaşım 62.Memur çocuğu olarak,memur şehri sayılan Ankara'da büyüdüm ve ben de memur oldum,37 yıllık hizmetin sonunda emekli oldum.Ömrüm boyunca VATAN HAİNLİĞİ ile yöneticilerce suçlanan çok insan duydum,gördüm.Sonuçta şu fikre sahip oldum.Devlet yönetiminde bulunan kişilerce vatan hainliği ile suçlanan insanların kesinlikle vatanı,kendini suçlayanlardan daha çok sevdiği ve özellikle de o vatan üzerinde yaşayan insanlarına sahip çıktıkları sonucuna vardım.Bu nedenle,sakın devlet ricalinden kimse Abdullah Öcalan'a vatan haini demesin.Çünkü ben ülkeyi yönetenlerin, vatan haini olarak ilan ettikleri insanların ülkesini ve insanını çok seven kişiler olduğuna inanıyorum.Bu nedenle hiç bir yönetici Öcalan'a vatan haini demesin.Yoksa o katili de bu yüzden şirin görmeye başlayabiliriz. Ateistlerin, bir ateistin cenazesinin gömülmesi aşamalarında yapılacak bütün törenlerin, ritüllerin, yeminlerin, şerefine veya ruhuna kadeh kaldırmanın, mezarına içki dökmenin, mezarı başında şarkı türkü söylemenin, marş, şiir, kitap okumanın ve daha birçok benzer pratiğin dinsel inançla ve tanrıyla sıkı bağlantısı olduğunu, bir ölü bedenini belli bir yerde bir mezara gömmenin, mezarı anıt haline getirmenin ve hatta mezarın kendisinin dinsel bir yönünün bulunduğunu unutmamaları gerekir. Ama yine de bir ateistin cansız bedeninin "dini tören"le gömülmesi ölene değil yaşayan ateistlere saygısızlık. Öte yandan "hem ateistim hem de cenazemde dinsel törenler isterim" demek ise çelişkiden öte bir ironi ve postmodern lafazanlıktır.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Cum Eki 10, 2008 3:22 pm |
|
|
|
VATAN HAİNLİĞİ ÜZERİNE Yaşım28.Memur çocuğu olarak,memur şehri sayılan Ankara'da büyüdüm ve ben de ögretmen oldum,Ömrüm boyunca VATAN HAİNLİĞİ ile yöneticilerce suçlanan çok insan duydum,gördüm.Sonuçta şu fikre sahip oldum.Devlet yönetiminde bulunan kişilerce vatan hainliği ile suçlanan insanların kesinlikle vatanı,kendini suçlayanlardan daha çok sevdiği ve özellikle de o vatan üzerinde yaşayan insanlarına sahip çıktıkları sonucuna vardım.Bu nedenle,sakın devlet ricalinden kimse Abdullah Öcalan'a vatan haini demesin.Çünkü ben ülkeyi yönetenlerin, vatan haini olarak ilan ettikleri insanların ülkesini ve insanını çok seven kişiler olduğuna inanıyorum.Bu nedenle hiç bir yönetici Öcalan'a vatan haini demesin.Yoksa o katili de bu yüzden şirin görmeye başlayabiliriz.
ülkücü deyince hangisi daha ağır basar ? sorusuna vermiş olduğum cevapta lütfen bu yazıyı okuyanlara soruyorum! bir konuda görüş beyan etmek ve bilim ,siyaset politika alanındaki yorumlarımızın din ile ne alakası var anlamadım ülkücüler gerçekten zırvalıyorlar ,saygı duyun zorunuza gitmesin ELAMDURULLAH MÜSLÜMAN DEĞİLİM KARDEŞİM BATIYOMU? BEN DİNNİ AŞALAYICI BİR YAZI YADA ALLLAHIN VARLIĞI YADA TOKLUĞU KONULU BİR YAZI YAZMADIM İDDA EDEN VARMI? YOK? BAŞKA SORUN VARSA CEVAPLİM KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ BENİM İNANCIM KENDİME AİLT İNANÇ SİSTEMİM VAR.
1......... lise çıkışı kavga yapan takım elbiseliler----------------------------------%37.95 2..........milliyetçiliğin ne olduğunu bilmeyen bir avuç aptal genç------------------%16.87 3..........delikanlı,ömrünü vatana adamış insanlar--------------------------------%16.87 4..........eskisi gibi olmayan,bi çoğu neyazık ki çapulcu ayak takımı --------------%6.02 5..........mafya --------------------------------------------------------------%4.22 6..........kışkırtılmış gençlik ---------------------------------------------------%4.22 7..........kürtçülerin korkulu rüyası --------------------------------------------%3.01 8..........kendinden olmayanları milliyetçi saymayan ırkçı zihniyet.. --------------%3.01 9..........milliyertçilik ve ırkçılıgı birbiriyle karıştıranlar ---------------------------%1.81 10.........vatan savunucuları --------------------------------------------------%1.81 11.........tosuncuk salaklar topluluğu ------------------------------------------%1.81 12.........bu ülkenin kurtuluşu -------------------------------------------------%1.81 13.........tek kelimeyle ´faşizm´ -----------------------------------------------%0.6
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vassili zaitsev
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Cmt Eki 11, 2008 8:59 pm |
|
|
öncelikle sevgili kardeşim öcalana tabiki vatan haini denemez burda hemfikiriz çünkü onun bi vatanı yoktu dikkatini çekerim  soyu ermeni olan ve türkiyenin ekmeğini yiyen bir şerefdsizden başka bi hareket beklemek yanlış olur zaten.ayrıca sen nasıl kendi düşüncelerine,kendi inanç sistemine saygı istiyosan ülkücülerin düşünce sisteminede saygı duyacaksın kardeşim!!!ha bu arada elhamdülillah demesinide örensen ii olur kardeşim.. müslüman olmadın zaten bu kelimeden belli edio dahasını sölemene gerek yok.ayrıca dinlerin tanıtımınıda bu kadar yapmana ne gerek vardı anlayamadım??biz kendi dinimizi kendi düşünce sistemimizi ii biliyoruz zaten..ülkücülerin fikirlerini veya diğer düşünce tarzlarını eleştirmeyi değilde anlamaya çalışmayı tercih etsen nasıl olur acaba?ayrıca ülkücüler o senin yazındaki hataları yapmış bile olsa,kötü zihniyetli insanlar olsa bile burada neden vurgulama ihtiyacı duydun yani zorun ne? kişisel bi probleminmi var?sonuçta burası rusyadayız.biz forumu burdaki konuyla senin yazdın konunun ne lakası var benim zavallı kardeşim....ülkücüleri,öcalanı,siyaseti,politikayı bıraksakta biraz rusya hakkında konuşsak sohbet etsek nasıl olur acaba????sonuçta burası siyaset meydanı değil dimi................AYRICA BU LİSTEYİDE NEYE DAYANARAK YAPTIN ÇOK MERAK EDİYORUM  BUNU LİSE ÖNLERİNİ FELAN GÖZETLEYEREKMİ YAPTIN YOKSA BUNU UYDURMAK İÇİN ÇOK ZAMAN HARCADINMI BENİM GÜZEL KARDEŞİM  YANİ ÖYLE YÜZDELER VERMİŞKİ BUNLARI NERDEN BİLİYO ANLAMADIM VEYA ÜLKÜCÜLERİ NE KADAR TANIYO?SÖYELENECEK FAZLA BİŞEY YOK ZATEN TEK KELİMEYLE KOMİK YA!!!! 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Eki 12, 2008 2:17 pm |
|
|
ülkücülerin düşünce sisteminede saygı duyacaksın kardeşim!!!diyorsun saygı istenmez dostum hakedilir. Bulandırma denizi, uyandırma kerizi KAAN SEZYUM RADİKAL CUMARTESİ / 01/09/2007 yomadafaka@sezyum.comsayfayı yazdırarkadaşına gönderarşive ekle Türkiye'yi tanıtmak için yıllardır büyük bütçeler harcanıyor. Oysa biraz akıllı olup paramızı doğru ata oynasak, Türkiye çoktan dünyanın en az bir numaralı ülkesi olurdu. Türkiye'yi pazarlamak için iyi bir slogana, bir de akılda kalacak bir melodiye ihtiyacımız var. Melodi olarak kafamda 'Halil Pazarlama'nınki var. Halil Pazarlama, Halil Pazarlama, Halil Pazarlama, Halil Pazarlama, ka-pı-nızzz-daa. Mesela buna çok iyi sözler yazarsak harika tutar. Zaten unutmayın ki dünya insanı gözleriyle değil kulağıyla görüyor. Nasıl mı? Örnek çok basit, nasıl biz ülkemizde mesela rizotto yedirdi diye valiyi işinden almaya çalışan bakana, mecliste yeminini yazılı kâğıttan bile okuyamayan vekile ağzımızla gülmüyorsak, dünya vatandaşları için de durum aynı. Harun Tekin adlı okurumun da dediği gibi 'Dünya yalan söylüyor'... Neyse, benim Türkiye için sloganım 'Fantastik bir serüvene hazır mısınız?' olurdu. Neden derseniz, baştakiler fantastik, özel sektörü fantastik, televizyonu fantastik, şoförleri fantastik, polisi fantastik, ordusu fantastik, imamı fantastik, hatipi fantastik, sahilleri fantastik, denizi-suyu fantastik, ünlüsü fantastik, sanatçısı fantastik, magazin gündemi fantastik, gazetecisi fantastik, gazeteleri fantastik, ormanları fantastik, eğitim sistemi fantastik, sağlık sistemi fantastik, sosyal hizmetler fantastik, anlayacağınız ülke komple fantastik! Hiçbir konvansiyonu olmayan enteresan bi yer. Hoş, din gibi, bayrak gibi bir-iki çok şık saplantımız var. O kadar da olsun, gayet normal. Böyle coğrafyalarda olur. Bir duman bulutu ve... Neyse, reklam filmimizde de Türkiye'nin ne kadar fantastik bir ülke olduğunu çeşitli görsellerle anlatacağız. Mesela 1 Mayıs gösterilerinde İstiklal Caddesi'nde göstericilerin üzerinde atılan gaz bombalarıyla görütüye gireceğiz. Duman bulutunun içinden gökyüzündeki bulutlara geçiyoruz. Bu sefer Türkiye'yi gökyüzünden görüyoruz. Duman tekrar başlamıştır. Bu, aşağıdaki orman yangınının dumanıdır. Yangından kaçmaya çalışan hayvanları görürüz. Bu sırada kamera bir tosbağaya odaklanır. Tosbağadan itibaren fade-out'larla politikacılarımızı görürüz. Önce Süleyman Demirel, Özal, Kenan Evren... İşte bu noktada tekrar bir duman bulutu içine gireriz. Bu kez dumanın bir yerinden belli belirsiz bir ışık görürüz. Bu, ateşler içindeki Madımak Oteli'dir. Sırasıyla bundan sonra jump-cut'larla üniversitelerdeki ülkücü-solcu kavgalarından balta darbeleri anı, bir öğrencinin kafasında cop kırılması ve birtakım yumruklaşmalarla senkron bir şekilde müziği yükseltiriz. Görüntü hafiften kırmızıya doğru kayar. Bu noktadan sonra Türkiye'nin iyimser yüzünü görürürüz. Kilometrelik bayrak konvoyu, demokrasi mitingi gibi görüntüler eşliğinde sürekli olarak saniyenin 10'da birinde Deniz Baykal'ı gösteririz. Bir noktada Deniz Baykal'ın görüntüsü donar ve Bodrum'un masmavi deniz görüntülerinin içinde erir. Sırasıyla yerli Paris Hilton'larımızı, Lal Dedeoğlu'nu, Sivaslı Sindi'yi, Tuğba Özay'ı filan görürüz. Dekoltelerine ve kalçalarına zum yaparak da müziği iyice yükseltiriz, tam burada logomuz gelir. Dış ses (M. Ali Erbil) "Fantastik bir serüvene hazır mısınız? Türkiye, isteyene serin, isteyene derin devlet" der, film biter. İşte öyle bir şey. Geçtiğimiz hafta acayip bi şey oldu. Tercüman, Emin Çölaşan posteri verdi. Belki de tarihimizde ilk kez bir gazetecinin posteri verildi yani. Uğur Mumcu posteri verilmiş miydi, hatırlamıyorum. Mesela bi bu var. Başka olarak şu Formula 1 var. Petrol endüstrisinin bu kadar goygoylandığı, bu kadar çevreye zararı olan başka bir spor var mı tam bilemiyorum. Dünyanın en pahalı motorları, dünyanın en pahalı sürücüleri, dünyanın en pahalı fosil yakıtını iki gün boyunca doyasıya yaktılar. Medya da bayıldı bu işe. Ol'MASSA' olmazlar filan... Neymiş, Roberto Carlos, Reina'da Massa'nın sırtını sıvazlamış. Namaza değil sıvaza. Bu medya böyle. Kötüyü ört, çirkini yaldızla. Zaten ben size şöyle diyeyim, bu Formula 1, iyi bir şey olsa Türkiye'de yapılmazdı. Bir de Formula pisti için heba edilen yeşil alanları filan düşününce iyice Ömer Madra'laşıyorum. Vatan elden gidiyor, ormanlar yanıyor, küresel ısınıyor, Melih camdan bakıyor, hâlâ Formula 1. Ha, bir de Formula'ya alternatif olarak Maslak trafiği var. Massa'yı Maslak'ta seviyorum. Gelsin hele Maslak'a bir, orada bir köprü yıkımı (yanlış duymadınız yıkımı) var, orada kapışalım. Benim altımda siyah 1.9 205 GTi olacak. Onun için de bi Citroen Saxo VTS ayarladım. Fransız öpücüğü hesaaabı. Tanga mı, g-string mi? Bir de Nilay Dorsa çıktı geçen hafta, "Tangamı giyip Bodrum'da Romeo'mu arayacağım" dedi. Nilay Dorsa bir enteresan insan şakacı gibi konuşup karşısındakileri akuzluyor gibi geldi bana. Magazinciler de atladı hemen Nilay'ın tangasına. Benim bildiğim Nilay tanga giymez, g-string giyer. Sizi buradan yemiş bi kere. Bir de benim bu konuda çok sevdiğim bir özdeyiş vardır, hazır vesile bulmuşken sizinle onu da paylaşmak istiyorum: Çayda Lipton, karıda ip don. Şimdi karı marı yazdım diye şöyledir böyledir diyeceksiniz ama karı aslında nefis güzel bir kelimedir. Bu eş meş lafları yeni çıktı. Eş diye hayvanların diğer cinsiyetten olanına derler. Bir de kent magandalarının kullandığı 'Bağğğğyan' vardır ki, çok fena. Hani derler ya, g*te g*t demeyelim mi diye, işte öyle bir şey.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Eki 12, 2008 2:27 pm |
|
|
|
bakınız burası dediğin gibi rusyadayız.biz falan filan burada sağolsun erkinciğim,operasyoncu,bozkurt gibi sevilir sayılır ve senin gibi ukalalarda arada olsa bile enazından hertürlü konuyu konuşmamız için hazırlanmış linkler grubu var nedir bunlar?
Rusya'daki Türkler Rusya'da yaşayan Türkler ve sorunları, istekleri, düşünceleri. Buluşma noktamız. 33 211 Pzr Eki 05, 2008 10:42 pm
Effendy Rusya'da Yaşam Rusya'da ki haraketli yaşamın nabzını burada ölçüyoruz. 109 714 Cmt Eki 11, 2008 4:24 pm
e_m_r Rusya'da Eğitim Kreşler, Okullar, Üniversiteler. Rusya'da eğitim konusunda kafanıza takılan herşey. 106 523 Cum Eki 10, 2008 6:21 pm
mdwrm Kültür & Sanat Rusya'da kültür&sanat, sergiler, konserler ve aktiviteler 82 458 Sal Eyl 16, 2008 12:44 pm
contduraculla Rusça-Türkçe Dil öğrenmek isteyenler burada buluşuyor sorunlarına burada cevap buluyorlar.
Moderatör: S_T_A_L_I_N 30 339 Cum Eki 10, 2008 6:50 pm
hasan_tarik Rusya'ya İlk Adım Rusya'ya gelmeyi düşünenler, gelmeden önce soracak ve öğrenecek çok şey var. 76 367 Cmt Eki 11, 2008 3:41 pm
memet ayten İş Dünyası Rusya'ya ihracat yapmak, iş kurmak, ortak bulmak, iş ve eleman arayanların bölümü. 66 183 Cum Eki 10, 2008 2:34 pm
harputluoglu Fuarlar Rusya'da fuar organizasyonları konusunda bilmeniz gereken her şey burada. 12 25 Cum Nis 27, 2007 9:58 am
glastnost RUSYA - TÜRKİYE HATTI Siyaset Rusya-Türkiye hattında ki siyası gelişmeleri burada tartışıyoruz. 59 301 Çrş Eyl 24, 2008 7:43 pm
contduraculla Ekonomi İktisadi konuları burada konuşuyoruz. 19 61 Çrş Ağu 27, 2008 5:46 pm
memet ayten Turizm Rusya-Türkiye hattında Turizm, yapılması gerekenler, sorunlar ve çözümleri. 12 72 Pzt Eyl 29, 2008 1:09 pm
onurerozan GENEL Güncel Güncel konuları burada tartışıyoruz. 64 357 Pzr Eki 12, 2008 2:17 pm
contduraculla Serbest Adı üstünde serbest. Belli bir başlık altına koyamadığınız konuları buraya yazabilirsiniz.
Moderatör: efendy79 149 1184 Prş Eyl 25, 2008 11:56 am
efendy79 Mizah Burada hep beraber eğleniyoruz! Uyarı: İçeride argo olabilir
Moderatör: efendy79 81 443 Pzr Eyl 14, 2008 11:23 am
contduraculla Spor Tüm spor branşlarını ve etkinliklerini konuştuğumuz bölümümüz.
Moderatör: S_T_A_L_I_N 49 355 Pzr Eyl 07, 2008 7:36 pm
godwin Geyik Geyik yapalım, sohbet edelim... Burasi Dogru Adres... Tek dileğimiz sayfaya bulaştırmayalım...
Moderatör: efendy79 74 1665 Cum Eki 03, 2008 4:01 pm
efendy79 Motorlu Araçlar Otomobiller, kamyonlar, otobüsler, motosikletle, uçaklar ve diğer tüm motorlu araç severlerin buluşma noktası
Moderatör: S_T_A_L_I_N 48 181 Sal Şub 05, 2008 11:31 pm
S_T_A_L_I_N Bilgisayarlar Bilgisayarlarla ilgili her şeyi burada konuşuyoruz. Yazılım, donanım, internet, oyun dünyası ve daha bir çok şey.
Moderatör: Erkin 24 55 Prş Eyl 25, 2008 11:53 am
efendy79 Teknoloji & Ürünleri Son teknolojiler. Cep telefonları, televizyonlar, müzik çalarlar ve günlük yaşamamızda kullandığımız tüm teknoloji ürünleri... 20 101 Pzt Oca 14, 2008 11:49 am
S_T_A_L_I_N RUSYADAYIZ.biz Düşünce ve Önerileriniz Sitemiz ve forumumuz için her türlü düşünce ve önerilerinizi bekliyoruz.
Moderatör: Erkin 32 180 Pzr Eki 05, 2008 2:41 pm
contduraculla Radyo.rusyadayiz.biz Rusyadayiz.biz sayfasının radyosu , Rusya'nın ilk Türk radyosu özelliğini taşıyan radyomuzla ilgili herşey
Moderatör: S_T_A_L_I_N 8 56 Pzr Eyl 21, 2008 7:03 pm
HERNEYSE İŞTE HERTÜRLÜ KONU İÇERMEKTEDİR
HA BURASI RUSYA EFENDİM RUSYAYLA İLGİLİ KONUŞALIM DİYOSUN TAMAM O ZAMAN BU ÜLKÜCÜLERİN zırvaları rusyadada var rusyadaki ülkücü zırvaları bunlar dostum. ha burası rusya ve sen bu portalda benim yorumlarıma nezaket kurallarını bozup hakaret ediyorsun tamam ben ülkücülerin tamamına demiyorum istisna bunlar benimde ülkücü dostum var benim müslüman olmadığımı enazından anlamışsın...ben amleminde hayatımın resmini sundum sana ve herkeze burada beni tanıyanlarda var senin gibi itenlerde ben bu portalda senin gibi cılız ve aptalını görmedim ve bana mümkünse akkılllı ve mantıklı yorumlar yap seviyene düşemem rusya portalı burası bende bu portalın anarşistiyim ya kabullen yada basgit canım yazma bana düşüncelerim birilerini ilgilendirdiğini düşünüyorum ve birilerine faydalı olcağınıda biliyorum gelen mailllerden yola çıkıyorum...vassili zaitsev
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Eki 12, 2008 2:41 pm |
|
|
kendimi diridiri gömülmüş hisetmenin gece gündüz ben bir köleyim demenin ve hayat karşısında güçsüz düşürülmüş,yok edilmiş biri olmanın nedemek olduğunu asla bilemesin hiç olmasa birileri topluma yararlı sayılabilecek şeyler yapsada bu rus portalında ben evrensel nitelikte bütün dünyaya buradan sesleniyorum, ve bu bilgilerin tek tanığım tek sırdaşım dört çıplak duvara çarpıp dağıldığını görmek İŞTE BENİM HAYATIM My Name Is & Williams Godwin's Cont Dracula & BİZİM TEK SİLAHIMIZ REDETMEMİZDİR ALPER ALPEREN alper_35-666@hotmail.comsevgili kardeşim burası bir dünya! bu dünya şekil değiştirip duruyor ve dünyada tek değişmiyenin değişim olduğunu hatırlatayım ve yazdıklarım seni rahatsız etmesin.kuyruğuna basılmış eşek gibi anırma  çünkü senden başkası bana bu şekilde ama bu şekilde yazmıyor.bu duruma dayanarak konuşuyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vassili zaitsev
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Pzr Eki 12, 2008 3:04 pm |
|
|
öncelikle biraz kabaca olacak ama ''ALLAHIN ŞİZOFRENİ SENİ''  diye başlamak istiyorum.psikopatsan dinsizsen ati sen kendine kardeşim.gelip buralarda probaganda,reklam vs. yapmana gerek yok!!seninle muhattab oldukça ne kadar zavallı bi yaratık olduğunu anlıyorum zaten.  sen burda ülkücülere yorum yapıyosun heh  yorum ve düşünceler insanlara özgü bişeydir seni zavallı ,sen kendini insandanmı sayıyosunki gelmiş burda yorum yapıyosun!!yaptığı yorumlarla yararlı olcakmış  senin kendine yararın yok be buradakilere nasıl olsun???ama benim sana bi yararım olabilir daha doğrusu bi tavsiye  git abdest alda camiye git 2 rekat namaz kıl  cami nedir öğren ok.belki bu iyi gelebilir sana zavallı.ayrıca terbiye sınırları içersinde konuş ben basarsam kuyruğuna değil başka bir tarafına basarım daha hiç toparlayamassın anladın 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: selam Gönderilme zamanı: Cum Eki 17, 2008 2:45 pm |
|
|
|
canım feryadını duyar gibiyim hayııııııııır bennn birrr ..................... !''diyerekten''! tafsiyen için sağol tafsiyelerin kendine sakla canım kardeşim ha bu arada bu sayfada birilerine yardımcı olabileceğimi sanmıyorum tabiki! çünkü burada hep kavga ediyoruz biz eniyisi birbirimize hakaret etmeyi bıurakalım ve senden özür diliyorum portaldaki bir kaç arkadaş seni yerden yere vurmamı kınamışlar, ben biraz kabalık etim sanırım! ve sanırım şuan kendime faydalı oluyorum değilmi? hani kendime faydam yoktu bak seni kazanmak isteyişimle kendime fayda sağlıyorum. bak canım kardeşim en azından çanakkale ve karstan tut bu memleket için savaşmış onca yiğit ve şuan ikimizde şunu çok iyi biliyoruzki bizde sırt sırta verip savaşacağız cephede birgün... o nedenle benim inancım bana seninki sana ben Tanrısız,sen ise efendisiz sadece Tanrınla SIRTSIRDA İNANÇLA SARILIP YAŞA ben idda etmiyorum tabiki düşünce ve ideolojimi sen propaganda yaptığımı idda ediyorsun hayır kesinlikle!!! sen din'e teşfik edip inanmamı tavsiye ediyorsun ....bu propakandadır senin tabirince kendine kuyu kazma bana kazdığını sanarak! neyse tartışmayalım ve bir konu açıp bunun üzerine konuşalım fayda istiyorsan benin linklerimi gezmeni istiyorum canım kardeşim... ve beni seveceksin seninle tartışmamızı sen başlatın ben sonlandırırım....
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 15 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|