|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:38 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 13 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
izbarcor
|
Mesaj Başlığı: puşkin dil enstitüsü Gönderilme zamanı: Sal Eki 16, 2007 11:34 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
şimdi ben de rusça öğrendim.biraz biliyorum ama ilerletmek istiyorum ve arkadaş gibi ben de 1 sene moskova da kalmak istiyorum.Öğrenmek istediğim eğitim süresi hem çalışıp hem öğrenim görmeye müsait midir?bir de bu rusyadayız.biz in bir irtibat bürosu gibi bir yeri var mı yüz yüze görüşme yapabileceğimiz.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Erkin
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Prş Eki 25, 2007 11:58 am |
|
Kayıt: Sal Kas 22, 2005 11:52 pm Mesajlar: 897 Konum: Marmaris
|
|
RUSYADAYIZ.biz para karşılığı danışmanlık yapan bir oluşum değil.
Burada kendi aramızda birbirimize mümkün olduğunca yardım etmeye, bilgi alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz.
Merak ettiğiniz şeyler varsa buradan sorabilirsiniz.
Öğrenim süresi hangi programda okuyacağınıza bağlı... Bunu okuyacağınız yerden öğrenebilirsiniz.
_________________ http://RUSYADAYIZ.biz
Genç ve hep genç kalanların RUSYA PORTALI
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kadirbey1985
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Kas 10, 2007 9:27 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
Kayıt: Prş Haz 07, 2007 10:54 pm Mesajlar: 87 Konum: Moskova
|
|
ben puşkin dil enstitüsünde okuyorum burası iğrenç sıkıcı ortam, burada türklere karşı olanlar var yakında onların dişlerini ellerine verecem :@
bir daha Allah beni bu bataklığa düşürmesin,mecbur olmasam 1dk durmam burada
herşey yalan palavra burada...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
S_T_A_L_I_N
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Ara 01, 2007 11:26 am |
|
Kayıt: Pzr Kas 27, 2005 12:52 am Mesajlar: 1003 Konum: Askin bittigi yerden..
|
|
Kadirbey1985 bende Puskkin enstitusunde okuyorum ama sizin yorumlariniza katilmiyorum.
siz moskovadaki daha batak okullari gormemissiniz bence mukemmel bir yer Turklere karsida hic bir saygisizlikta bulunmuyorlar.Tam tersi yardimci olmak icin ellerinden geleni yapiyorlar.Bence hatayi biraz kendinizde arayin karsi tarafta degil..
_________________ KURALLARI OKU
RADYOYA GEL
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kadirbey1985
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Sal Ara 04, 2007 5:18 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
valla stalincim ben senin gibi düşünmüyorum burası pislik içinde sen Türkiyedeki yurtları gör istiyorsan. Valla bana yardımcı olmak için elinden gelene henüz rastlamadım.Ancak orada daha önce kalan bir türk öğrenci sağolsun bana ve bizim türk grubuna yardım etti.Burada burslu okumayan türkleri soyalım mantığı var.Allahtan ben burslu gelmişim...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
S_T_A_L_I_N
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Ara 17, 2007 11:39 pm |
|
|
kadirbey1985 yazdı: valla stalincim ben senin gibi düşünmüyorum burası pislik içinde sen Türkiyedeki yurtları gör istiyorsan. Valla bana yardımcı olmak için elinden gelene henüz rastlamadım.Ancak orada daha önce kalan bir türk öğrenci sağolsun bana ve bizim türk grubuna yardım etti.Burada burslu okumayan türkleri soyalım mantığı var.Allahtan ben burslu gelmişim...
oo Sen Turkiyeyle Rusyayi kiyaslarsan daha cok sey pislik icinde:))
ama sunu soyliyebilirimki moskovada 4-5 tane yurt gezdim aralarinda en temizi Pushkininki yani Kiymetini bilin 
_________________ KURALLARI OKU
RADYOYA GEL
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kadirbey1985
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cum Ara 21, 2007 7:31 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
STALIN kardeş sen o yurtta kalıyor musun? Hayır.Nereden bileceksin içersinin temiz olduğunu?Sen en iyisi bana kulak ver. 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
S_T_A_L_I_N
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Ara 22, 2007 12:45 am |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kadirbey1985
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Ara 24, 2007 5:28 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
sen vaktinin büyük kısmını kantinde ya da bizim "bar" diye adlanırdığımız yerde geçiriyorsun ama ben oranın havasını sabah öğle akşam gece soluyorum o yüzden sen dediklerime kulak ver,senin aklını çelenler olmasın 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
S_T_A_L_I_N
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Cmt Ara 29, 2007 10:51 am |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kadirbey1985
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: Pzt Oca 07, 2008 9:11 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
başka yurtlar beni ilgilendirmez, gerçekler ortada o yüzden başka yurtlara bak filan boş laf  sen dediklerime kulak ver stalin 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
seveylul
|
Mesaj Başlığı: Re: puşkin dil enstitüsü Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 6:30 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
arkadaşlar puşkin enstitüsünde uzaktan eğitim gorme programı hakkında bilgi sahibi olan varmı? başvuru nasıl oluyor acaba? ben türkiyeden eğitim almak istiyorum
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
metinc23
|
Mesaj Başlığı: Re: puşkin dil enstitüsü Gönderilme zamanı: Pzt Kas 03, 2008 2:29 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
Arkadaşlar 9 kasımda moskova da puşkin dil enstitüsünde olucam.. bana bazı konularda yardımcı olabilecek arkadaslar lütfen eklesin benii .. şimdiden teşekkürler ... metinc23@hotmail.com
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 13 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|