hakan yazdı:
kardeş orda benim bir kız arkadaşım var o ban bir ev ayarlayacak ev bana cok pahalı geliyor tekbaşıma altından kalkamayacağım onun icin onun icin arkadaş arıyorum veya orada kalacak türk bulabilirsem onun yanın da kalacam eğer varsa tanığın yardım edersen sevinirim kardeş
bak hakan kardes eger sen buraya gezmeye vede tatil yapmaya geliyosun ayrica kiz arkadasimin yanina gidiyorum diyosun peki kiz arkadasin ev bulmus kac odali ve kac para bunu bana yazarsan ben sana daha detayli yardimci olmaya calisacagim/
burda oyle herkeze guvenme derim benim tecrubelerime guvenirsen eger.
ne zaman gelmeyi dusunuyorsun buraya / ayrica kiz arkadasina sor hangi semtden (reondan) sana ev ayarlamiski sen pahali diyosun ve kac odali. kisa sureli geleceksen ona gore ev bakmak gerekir o yuzden bunlari detayli olarak yazarsan ben sana gerektigi gibi yardimci olmaya calisirim
he burda semtine vede evine gore fiyatlar degisir bunuda unutmamak lazim
tek odali esyali evler genelde 200 dolardan baslayip 400 500 dolara kadar gider he birde bir kira kadar emlakciya vermek suretiyle
dedigim gibi sen kisa suremi geliyosun yoksa nasil bunlari bildir birde sana uygun olan ev kirasi kacpara hangi semtden istiyosun bunlari kiz arkadasinla gorus ona gore yardimci olmaya calisalim