RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:57 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: KAZANA GİDECEK EV ARKADAŞI ARIYORUM
MesajGönderilme zamanı: Çrş Eki 29, 2008 6:33 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

selam millet ben hakan antalyada yaşıyorum ama kısa bir süre sonra kazana gideceğim kazan. gidecek veya kazan yaşan türk ev arkadaşı arıyorum. ilgilenen varsa ban yazsın veya beni arasın numaram: 05367308426

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: KAZANA GİDECEK EV ARKADAŞI ARIYORUM
MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 31, 2008 3:22 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

Çok sevgili Rus hükümeti zahmet edip artık onay mektubunu yollarsa ben de 2-3 ay içinde Kazan'da olacağım. Kesinleşince bilahare iletişime geçerim uygun olursanız.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 01, 2008 7:22 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

arkadasim ben kazanda yasiyorum ama oyle kolay kolay ev arkadasi bulamazsin eger burda tanidigin yoksa . Hayirdir ne icin geliyosunuz .?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 01, 2008 7:44 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

kardeş orda benim bir kız arkadaşım var o ban bir ev ayarlayacak ev bana cok pahalı geliyor tekbaşıma altından kalkamayacağım onun icin onun icin arkadaş arıyorum veya orada kalacak türk bulabilirsem onun yanın da kalacam eğer varsa tanığın yardım edersen sevinirim kardeş

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 02, 2008 9:43 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Efendy, kiralar hakkında bilgi verebilir misin bize? Yurdun facia çıkma olasılığı beni düşündürüyor malum, maddi durumu ne olur ne olmaz diye en kötü ihtimale karşı ayaralayabilirim kiralar hakkında bilgi verirsen.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 02, 2008 9:52 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

ev eşyalı olacak arkadaş araştırıyor ben 200 250 dolarlık istiyorum ama genelde 300 400 dolar cıvarı sizi nerde ne iş yapıyorsunuz okuyormusunuz?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 03, 2008 12:35 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

tengrimountain yazdı:
Efendy, kiralar hakkında bilgi verebilir misin bize? Yurdun facia çıkma olasılığı beni düşündürüyor malum, maddi durumu ne olur ne olmaz diye en kötü ihtimale karşı ayaralayabilirim kiralar hakkında bilgi verirsen.

Tek odali bir ev 200 usd civarinda. 2 odali bir ev eslari yeni ve yeni tamirat olmussa ve birde evin oldugu semt iyi bir yerdeyse 500 dolara kadar cikabilir...Yani tamamen evin durumuna bagli....

Birde evleri oyle kolay bulamiyorsunuz.Emlakci komisyonu vermek gerekiyor kira kadar.Yani bir eve ilk yerlesirken X3 vermek zorundasiniz

1. ilk ayin kirasi (bildigimiz normal kira, ilk once ode sonra otur sisteminde)
2. Son ayin kirasi (Bildigimiz depozito mahiyetinde, sozlesmeye gore son ay ev sahibi gelir, evde bir eksik kirilma dokulme yok ise son ayin parasini odemeden oturur ve cikar gidersiniz
3. Emlakci komisyonu

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 04, 2008 12:32 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hakan yazdı:
kardeş orda benim bir kız arkadaşım var o ban bir ev ayarlayacak ev bana cok pahalı geliyor tekbaşıma altından kalkamayacağım onun icin onun icin arkadaş arıyorum veya orada kalacak türk bulabilirsem onun yanın da kalacam eğer varsa tanığın yardım edersen sevinirim kardeş

bak hakan kardes eger sen buraya gezmeye vede tatil yapmaya geliyosun ayrica kiz arkadasimin yanina gidiyorum diyosun peki kiz arkadasin ev bulmus kac odali ve kac para bunu bana yazarsan ben sana daha detayli yardimci olmaya calisacagim/

burda oyle herkeze guvenme derim benim tecrubelerime guvenirsen eger.
ne zaman gelmeyi dusunuyorsun buraya / ayrica kiz arkadasina sor hangi semtden (reondan) sana ev ayarlamiski sen pahali diyosun ve kac odali. kisa sureli geleceksen ona gore ev bakmak gerekir o yuzden bunlari detayli olarak yazarsan ben sana gerektigi gibi yardimci olmaya calisirim

he burda semtine vede evine gore fiyatlar degisir bunuda unutmamak lazim

tek odali esyali evler genelde 200 dolardan baslayip 400 500 dolara kadar gider he birde bir kira kadar emlakciya vermek suretiyle

dedigim gibi sen kisa suremi geliyosun yoksa nasil bunlari bildir birde sana uygun olan ev kirasi kacpara hangi semtden istiyosun bunlari kiz arkadasinla gorus ona gore yardimci olmaya calisalim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 04, 2008 1:50 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy79 yazdı:
tengrimountain yazdı:

Tek odali bir ev 200 usd civarinda. 2 odali bir ev eslari yeni ve yeni tamirat olmussa ve birde evin oldugu semt iyi bir yerdeyse 500 dolara kadar cikabilir...Yani tamamen evin durumuna bagli....

Birde evleri oyle kolay bulamiyorsunuz.Emlakci komisyonu vermek gerekiyor kira kadar.Yani bir eve ilk yerlesirken X3 vermek zorundasiniz

1. ilk ayin kirasi (bildigimiz normal kira, ilk once ode sonra otur sisteminde)
2. Son ayin kirasi (Bildigimiz depozito mahiyetinde, sozlesmeye gore son ay ev sahibi gelir, evde bir eksik kirilma dokulme yok ise son ayin parasini odemeden oturur ve cikar gidersiniz
3. Emlakci komisyonu

@efendy: Arkadaşım çok teşekkür ederim, forumdaki herkes çok yardımcı fakat özellikle Kazan hakkında her türlü bilgiyi gayet açık biçimde senden alabiliyoruz, çok sağol. 200 dolar aslında gayet uygun, yurtlarda oda arkadaşım hamamböceği çıkarsa taşınılabilir. Moskova ve Peters'e göre sudan ucuzmuş kiralar sanırım.

@hakan: Ben Rus hükümetinden doktora bursu aldım, o nedenle bir aksilik olmazsa Kazan şehrine yerleşeceğim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 04, 2008 1:33 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy yazdı:
hakan yazdı:

bak hakan kardes eger sen buraya gezmeye vede tatil yapmaya geliyosun ayrica kiz arkadasimin yanina gidiyorum diyosun peki kiz arkadasin ev bulmus kac odali ve kac para bunu bana yazarsan ben sana daha detayli yardimci olmaya calisacagim/

burda oyle herkeze guvenme derim benim tecrubelerime guvenirsen eger.
ne zaman gelmeyi dusunuyorsun buraya / ayrica kiz arkadasina sor hangi semtden (reondan) sana ev ayarlamiski sen pahali diyosun ve kac odali. kisa sureli geleceksen ona gore ev bakmak gerekir o yuzden bunlari detayli olarak yazarsan ben sana gerektigi gibi yardimci olmaya calisirim

he burda semtine vede evine gore fiyatlar degisir bunuda unutmamak lazim

tek odali esyali evler genelde 200 dolardan baslayip 400 500 dolara kadar gider he birde bir kira kadar emlakciya vermek suretiyle

dedigim gibi sen kisa suremi geliyosun yoksa nasil bunlari bildir birde sana uygun olan ev kirasi kacpara hangi semtden istiyosun bunlari kiz arkadasinla gorus ona gore yardimci olmaya calisalim

ilk önce sağol kardeş ilgilendiğin icin kızın semtini bilimiyorum ama sonra öğrenince sana söylerim ama benim icin semt ve yerin önemi yok benim icin pahalı olmasın yeter. 200 dolar civar olsun iyi olur benim icin ben orada devamlı yaşamak istiyorum 2-3 yıl cıvarın belki daha fazla bir iş bulup calışmak istiyorum

benim fazla paramda yok en iki aylık peşnat veririm bilimiyorum benim icin zor oraya gitmek ve orda iş bulamak ama bir delilik yapıyorum insallah herşey güzel olur. ama yadım edersen coooooook sevinirim kardeş

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 04, 2008 2:40 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

bak hakan buraya yerlesip calismak istiyorum diyorsun.....
hangi vizeyle buraya geliyorsun ???
oyle buraya gelipde is bulup calisirim diyorsun senin meslegine gore is varmi bakalim
burda calisma izni alman gerekiyor vizene gore tabi offfff offfff hemserim cok purosedur var

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 04, 2008 5:02 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy yazdı:
bak hakan buraya yerlesip calismak istiyorum diyorsun.....
hangi vizeyle buraya geliyorsun ???
oyle buraya gelipde is bulup calisirim diyorsun senin meslegine gore is varmi bakalim
burda calisma izni alman gerekiyor vizene gore tabi offfff offfff hemserim cok purosedur var

vize işi kız istek yapacak onun isyeğiyle vize alacam iş konusu gelince artık hepsi bir şans kendi mesleğim elektirik ciyim
sizinde yardımızın olursa oralda bir iş bulamaya calışacağım yani herşey bir şans üstüne artık yardım ederseniz sevinirim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 05, 2008 9:20 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hakan elektirikciysen is bulunur ama calisma izni gerekiyor
diyosunki kiz arkadasinin calisdigi firmadan davetiye gelecek orasi sana davetiye yollamasi icin cok ugrasmalari gerekiyor kiz arkadasin nerde calisiyoki o kadar emin konusuyor .

insallah gelirsin ama cok zor be topragim !!!

ben sana hangini birini anlatayimki ben burda evliyim 5 yildan beri iki tane cocugum var herseyim resmi bana ve benim gibilere ne kadar problemler cikariyorlar bi bilsen
ama sana bi akil verebilirim senin buraya ticari vizeyle gelmen bence daha mantikli 800 yada 1000 dolara ayarliyolar 1 yillik vize senin icin en rahati bu olur topragim istersen bi numara vereyim sana onlar vize islerine bakiyolar istanbulda ne gerekiyorsa onlarla konus en basit senin buraya gelmen derim bence 0542 433 55 90 --- 0533 414 70 42 Dogan NAR

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 05, 2008 11:44 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy yazdı:
hakan elektirikciysen is bulunur ama calisma izni gerekiyor
diyosunki kiz arkadasinin calisdigi firmadan davetiye gelecek orasi sana davetiye yollamasi icin cok ugrasmalari gerekiyor kiz arkadasin nerde calisiyoki o kadar emin konusuyor .

insallah gelirsin ama cok zor be topragim !!!

ben sana hangini birini anlatayimki ben burda evliyim 5 yildan beri iki tane cocugum var herseyim resmi bana ve benim gibilere ne kadar problemler cikariyorlar bi bilsen
ama sana bi akil verebilirim senin buraya ticari vizeyle gelmen bence daha mantikli 800 yada 1000 dolara ayarliyolar 1 yillik vize senin icin en rahati bu olur topragim istersen bi numara vereyim sana onlar vize islerine bakiyolar istanbulda ne gerekiyorsa onlarla konus en basit senin buraya gelmen derim bence 0542 433 55 90 --- 0533 414 70 42 Dogan NAR

ok sağol toprağım ilgilendiğin icin coooooooooooook teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: