|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:59 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 15 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Çrş Eki 22, 2008 2:46 pm |
|
|
|
arkadaşlar öncelikle forumunuza yeni üye oldum ve umarım konuyu yanlış bi yere acmıyorumdur ben kasımın ilk haftasında rusya ufaya gidiyorum vize işlemlerimi başlattım apex turada sonsuz teşekkürler bu arada ama ufa hakkında bilgim yok nasıl bi yerdir merak ediyorum orayı neler getirmeliyim orda kalacak yerim var ancak bilgiden yoksunum ufa hakkında beni bilgilendirirseniz cok minnettar olurum hepinize teşekkürler
_________________ RÜZGARI RUHUNDA HİSSET

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
onurerozan
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Çrş Eki 22, 2008 5:19 pm |
|
|
|
asil biz tesekur ediyoruz size bizi tercih ettiginiz icin. bu Biizm isimiz ama yine de herkese verebildigimiz en iyi fiyatlari sunabildigimiz en iyi secenekleri sunmaya calisiyoruz. (arif isik her turlu hali kilim travel:):)
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 8:07 pm |
|
|

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 5:53 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
malesef ( ama isteyen olursa Moskova ve Togliatti hakkinda bilgiler sunabilirim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 6:07 pm |
|
|

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
MOJNA25
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 9:10 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
vedat_tlkr yazdı: malesef ( ama isteyen olursa Moskova ve Togliatti hakkinda bilgiler sunabilirim. selam bende taliattıde çalıştım summa a.ş de gerçekten de bana göre rusyanın en güzel yerı ama şimdi moskovadayım
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cmt Eki 25, 2008 12:54 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
su an Toglitide turk firmasi varmidirki?bende su an muskovada calisiyorum bizim sirketin orada is almasi icin hergun dua ediyorum.kesinlikle orada olmam gerek.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cmt Eki 25, 2008 12:57 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
ufaya giden arkadaslarim oldu herhangi sikintili bir durum anlatmadilar.gitiigin yerde karsilayanin varsa ve tanidigin saglam biriyse hic korkma git isine gucune bak kardesim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cmt Eki 25, 2008 2:08 pm |
|
|
vedat_tlkr yazdı: ufaya giden arkadaslarim oldu herhangi sikintili bir durum anlatmadilar.gitiigin yerde karsilayanin varsa ve tanidigin saglam biriyse hic korkma git isine gucune bak kardesim. çok teşekkürler kardeşim verdigin bilgi için saolasın

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cmt Eki 25, 2008 5:27 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
MOJNA25
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Pzr Kas 02, 2008 9:46 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
SAMARA DA ÇOK F0RMA VAR ZATEN TAL0ATTI YE M0NÜBÜSLE 45 DAK DA G0D0YOSUN
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tumaytarim
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2008 4:47 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Merhabalar,ufa ya bir çok defa gittim,bilmek istediğin bir şey varsa sorabilirsin
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2008 5:59 pm |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tumaytarim
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cum Kas 07, 2008 4:33 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
abi tatarlar ruslar ve başkurt ların yaşadığı 1 milyon nüfuslu bir şehir,başkurtistanın başkenti ve müslüman ların bir hayli fazla olduğu bir şehir,bunun yanında tipik bir rus şehri,kışın inanılmaz soğuk oluyor,eğer uzun süreli gideceksen sana tavsiyem ,kışlık kıyafetlerini seçerken eskimoları örnek almanı tavsiye ederim,uçak konusu şu an sadece aeroflot oda moskova aktarmalı ve 8 saat bekliyorsun moskovada ama marttan itibaren thy direk uçacak ufa ya,korkacak birşey yok sadece soğuk havasına alışmakta zorlanacaksın,bunun yanında modern bir şehir,zorluk çekeceğini sanmam,oteller pahalıdır unutma,yiyecek içecek ve ulaşım ucuz,moskova da 6km mesafeye taksiye 1000 ruble ödüyorum ama ufada 70 ruble bu fiyat,sana iyi yolculuklar,sormak istediğin bir şey olursa msn adresim i verebilirim
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
speedtime_07
|
Mesaj Başlığı: Re: bilgilerinize ihtiyacım var (ufa) hakkında Gönderilme zamanı: Cmt Kas 08, 2008 4:16 pm |
|
|
|
çok teşekkür ediyorum vermiş oldugun bilgiler için çok yardımcı oldun sagolasın

|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 15 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|