RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:48 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Rusyadaki (Moskova) Insaat Firmalari !!!
MesajGönderilme zamanı: Çrş Ağu 27, 2008 1:25 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

Merhaba,

Yaklaşık 1 yıl moskowada bir inşaat firmasinda (Puantor ve ÇGS-Is guvenligi ve isci sagligi) çalıştım.2 ay kadar once de geri donmek zorunda kaldım.Daha dogrusu Bazi ailevi nedenlerden dolayı izin kullanmam gerekti ve çalıştıgım firmanın şirket politikasinda yapılan bazı değişikliklerden dolayı tekrar gidemiyorum.Personel işleri (Puantor) ve (ÇGS) işçi sağlıgı ve iş guvenliği konularında tecrube sahibiyim.Ingilizcem iyi, Ruscam fena değil.Sizden istediğim.Benim çalışabileceğim konumlarda faaliyet gosteren Insaat firmaları hakkında bilgi toplamak.Hangi inşaat firmaları var mesela,moskovanın hangi bolgelerinde faaliyet gosteriyorlar.Bu firmalara bir şekilde ulaşmam lazım.Benim bildigim birçok firma var gereken yerlere başvuru yaptım fakat sizlerinde bilgisini almak istedim.Ozellikle de orada yaşayan ve bir şekilde inşaat firmaları ile irtibat halinde olan veya çalışan arkadaşlardan yardım bekliyorum.TESEKKURLER SIMDIDEN !!

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusyadaki (Moskova) Insaat Firmalari !!!
MesajGönderilme zamanı: Prş Ağu 28, 2008 1:41 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

ya benımde senden bı ıstegım olacak ya benıde gotur ya sende gıtme :))bana yardımcı ol lutfen bende cok gıtmek ıstıyorum
:(

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ağu 28, 2008 5:02 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

ENKA'ya başvurdun mu? Moskova'da şantiyeleri olduğuna eminim. Oradaki arkadaşlarla St.Petersburg'da şantiyesi olan tanıdıklara sorayım, eğer ihtiyaçları varsa ulaşırım sana ama şantiyeler son aşamada bildiğim kadarıyla, pek ümitlenmeni istemem.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ağu 30, 2008 12:42 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

tengrimountain yazdı:
ENKA'ya başvurdun mu? Moskova'da şantiyeleri olduğuna eminim. Oradaki arkadaşlarla St.Petersburg'da şantiyesi olan tanıdıklara sorayım, eğer ihtiyaçları varsa ulaşırım sana ama şantiyeler son aşamada bildiğim kadarıyla, pek ümitlenmeni istemem.

Merhaba, aslinda firma ismi vermek istemiydum ama bu durumda soylemem gerekiyor.Ben ENKA da çalışıyordum 1 yıldır.Dediğim gibi şirket politikasında bazı değişiklikler oldu.Artık Turk işçileri pek geri çağırmıyorlarmış.O yuzden gidemiyorum..Moskovada kuru bi duzenim vardı.Bu sebepten dolayı ozellikle Moskova da olsun istiyorum.Eger yapabilirsen Moskovadaki şantiyelerle irtibata geçebilirmisin? Çok minnettar kalırım gerçekten.Neyse yinede başka firmalarda olabilir elbette.Pasaport-vize..............vs tum evraklarım hazır.Hatta izine gelirken vizemi de yeni almıştım.Yardımlarını bekliyorum.TESEKKURLER !!!

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 08, 2008 8:50 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

şenol seni çok iyi tanıyorum beni ararmısın yardımcı olurmuyum bilmiyorum ama sen yyinede ara beni 05427390955[/color]

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 3:41 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

NIKE yazdı:
şenol seni çok iyi tanıyorum beni ararmısın yardımcı olurmuyum bilmiyorum ama sen yyinede ara beni 05427390955[/color]

hüseyin cahit çetinkaya

bende tarnsport alanında hizmet veriyorum altta iletişim bilgilerim yer alıyor

Serkan BAYDERE

0 212 472 86 69 / 70

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: efendy79 ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz