|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:08 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Sal Ağu 26, 2008 2:13 pm |
|
|
|
Ben ayirmam.... )))))
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Cmt Eyl 20, 2008 11:30 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
arkadaslar hic kimse kusura bakmasin ben 13 yildan beri rusyanin cogu ulkesinde bulundum rusyada bizi bitiren biz olduk 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sibell
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Sal Eki 21, 2008 2:09 pm |
|
|
|
yukarıda arkadaşın biri-25te bile seksi giyindiklerinden bahsetmışşrusların bizde gelsek bizde giyiniriz türkiyede giyin bakalım rusyadaki gibi hoş görülü olabiliyorlarmı
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 5:46 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
herseyi dobra dobra konusuyorlar ve gercekten cok guzeller.rusya cok ucuz kadinlar bol istemedigin kadar bikiyorsun diyenler.... yaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaaannnn.burasi pahali evet kadin bol ama oyle kolay degiller.hava alanina indigi anda agzinin sulari akan kisiler ben turkum diye bayanlara haykirmak isteyenler(sakin oyle bir hata yapmayin) 5,6 ay hatta daha fazlasida gorulmustur tek siftah yapmadan husranla donenler cok gordum.turk kizlarimiz da cok guzel ama maaalesef kapristen ve bakimsizliktan kaybediyorlar.kendilerine bir kac soru sorup silkelenmeleri gerekir bence.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sibell
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Pzt Eki 27, 2008 12:20 pm |
|
|
|
peki türk kızlarının bakımlı hallerini seksi giyinmlerii engelleyen de türk eşleri sevgilileri degilmi bu herkes için geçerli degil tabiki ama türkiyedeki erkekler sevgilisi veya eşi mime etek giydiklerinde veya biraz makyaj yaptıkalrında bayanlara tepkileri nasıl oluyor ya ters ters bakıyorlar üzerlerini degiştirmesini istiyorlar yada namus kavraını ortaya koyup ayrılıyorlar ben bakımsız yok demiyorum ama bayanları buna iten yine kendine güvenleri olmayan türk erkekleri
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
wishhadanangel
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Çrş Kas 05, 2008 4:08 pm |
|
|
|
Tr de bayanlar biraz sexy giyindigin de neden esleri yada erkek arkadaslari tepki veriyor olabilir?tabi ki disarida dolasan tonla serseri yuzunden.biz tr olarak bazi seyleri asamadik ve asamayacagiz.ruslar neden bizlere guzel gorunuyorlar,nedeni basit tr de goremedigimiz tarz da giyimleri olsun,yasam tarzlari olsun vaybe dedirtiyor.cirkin bi rus kizi bile gorseniz soyle mini etekli makyajli aboo diye ic cekistiriliyor.yani bu neden kaynaklaniyor turklerin gozu ac.yakin tarihte ziyaretime gelen arkadasim ile dolasirken kendime zor hakim oldum birkac kisiye atlamamak icin.bu sadece bizde war.ben boyle bi olayi ne rusyada nede diger avrupa ulkelerin de gordum.adamlar olayi bitirmisler arkadaslar,baska soze gerek yok...
_________________ Steal me,Invade me and Change me Again for I Burn and I Shudder
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
vedat_tlkr
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Çrş Kas 05, 2008 6:52 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
kardes klavyene saglik az oz ve temiz bir sekilde aciklama yapmissin.nu arada Sibel arkadasimizinda hakli oldugu yonler var.malesef tr boyle ve hic duzelecegini zannetmiyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: Ruslar niye bu kadar güzel Gönderilme zamanı: Sal Kas 11, 2008 11:25 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
NEDENI ARKADASLAR GUNES OLMADIGINDAN BEYAZ TENLILER YEME KULTURLERI OLMADIGINDAN ZAYIFLAR KENDILERINE BAKMAYI BILIYOLAR BAKIMLILAR CALISMAYI SEVIYOLAR CALISIYOLAR BAGIMSIZLIKLARI VAR O YUZDEN GUZELLER TABIKI EN ONEMLISI RENKLI GOZLULER
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|