RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:02 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 

Sizce kim sampiyon olur?
1 Sivasspor 6%  6%  [ 1 ]
2 Galatasaray 33%  33%  [ 5 ]
3 F.Bahçe 26%  26%  [ 4 ]
4 Beşiktaş 26%  26%  [ 4 ]
5 Diger (Assagida belirtiniz) 6%  6%  [ 1 ]
Toplam oy : 15
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Sizce 2008 sezonunda kim sampiyon olur?
MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 11:44 am 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

Sizce 2008 sezonunda kim sampiyon olur?

Resim

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Sizce 2008 sezonunda kim sampiyon olur?
MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 2:11 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Sariyla,Kirmiziyla ALNIMIZIN AKIYLA.. !!!!!

DIE FOR YOU GALATASARAY......

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 3:03 pm 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Ben Trabzonspor diyecem ama sanırım bana çok güleceksiniz:( N yapalım bizi bu hale getirenler utansın:(((

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 3:06 pm 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

:) bu sene Trabzonspora hic sans vermedigim icin koymadim ankete:)

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 3:15 pm 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

я знаю:))) Ne yazık ki gerçek bu ama ne yapalım seneye çok çekecceginiz var bizden aldıgım haberlere göre gümbür gümbür bir takım kuruluyormuş(Hayali bile güzel)...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 7:17 pm 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Trabzonsporu severim.. Ama bir kaç yıldır içinde bulunduğu durum üzüyor beni. Yeni de Trabzon büyük takım ve büyük olmaya devam edecek. Neden derseniz o şehirde futbola duyulan sevgi başka yerde yok.. Tesisler, altyapı... Trabzon büyük takım eski günleride dönecektir yakında.

Ben bu sene Fenerbahçe'ye hiç şans vermiyorum. Nefesleri yetmez, şampiyon ligine konsantre olacaklardır ve orada kendilerini göstermeye çalışacaklardır. Galatasaray yarışta son derece iddialı bence.. Beşiktaş artık bu sezon şampiyon olmak zorunda. Zamanı geldi ve o kadar para harcandı. Bunlar boşuna değil. Beşiktaşlıyım diye söylemiyorum ama Beşiktaş en büyük aday. Bütün derbilerin İnönüde olduğunuda unutmayalım.

Sivas'a gelince dolu dizgin gidiyor.. Ama bu işler zor işler. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile maç yapacaklar. Ligin ikinci yarısı her zaman daha zor olur. Ama şunu söyleyebilirm ki geçen sene Vestel Manisa'nın yaşadığı gibi bir düşüş yaşamayacaklardır. İlk 4 deki yerleri garanti bence. Ben Sivaslı işadamları bu başarıyı görüp başarının devamı ve şampiyonluk için büyük maddi desteklerde bulunmalıydılar... Önemli transferler yapğmalıydı Sivas ve bu sene şampiyon olmalıydılar. Ama malesef kentte umutsuzluk hakim ve bizi şampiyon yapmazlar diyorlar. Halbuki maddi olarak takıma destekte bulunsalardı bir ilke imza atabilirdi Sivas. Gene de şansları var. Hatta bana göre Fenerbahçe'den daha şanslılar şampiyonluk yarışında.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Oca 14, 2008 8:44 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Moscow_Efes yazdı:
Sariyla,Kirmiziyla ALNIMIZIN AKIYLA.. !!!!!

DIE FOR YOU GALATASARAY......

Bu tarz tartismalardan hep kasmisimdir ama bir kac soz soylemezsem kendimiyerim....
Hangi ak alınmis bu ????????

Tum turkiye biliyor sampiyonluk şaibelerinizi bunlari bile bile hala akdan beyazdan bahsedilebiliniyorsa,bu sizin karsinizdaki insanlari s.lak konumuna koymanızdan ileri geliyor.

Basarinin amacini algılamak lazim lazim.Eger basari lig maratonundan sampiyon cikmaksa buyrun sizin olsun o sampiyonluk.Bence basari imkansiz durumlardan cıkabilmektir.9 kisiyle 11 kisiyi yenebilmektir.Kalesiciz bir macdan galip gelebilmektir.Sporcu rakip kaleye attigi gollerle degil durusuyla basarili olandir.Bence bu senenin sampiyonu Sivasspor.Cünkü Fenerbahçe,Beşiktaş ve galatasaray gibi yüksek bütçeli takımlar karşısında boyle bir basarinin kakkıdır şampiyon olmak.Sene sonunda fikstürün ne gosterdigi onemli degil Simdiden SIVASSPOR'un şampiyonlugunu kutlarim

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Oca 15, 2008 10:15 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

Alnimiz Ak Galatasaray olarak..Barcelonayi gider yeneriz,Tromso'ye yeniliriz..ezikbahce gibi Azizenin arka tarafina siginmayiz.Hakemlere ne rusvet yediririz ne de para ile mac sayin aliriz.F7'nin yaptiklarini saymaya kalksak dosya kabarir da kabarir...

Sivassporun sampiyon olmasini istemiyorum.Ne oyle Sivas,Kayseri,Mus,Bitlis..Ne isi olur bu illerin sampiyonlukla,sampiyonlar ligi ile...

2-3 mac kaybedince Sivas duser asagilara merak etmeyin.. :lol: :lol: Sivas'i Mehmet Yildiz mi kurtaricak,Ali mi,Sakir mi,Musa mi?:)Bunlar da kim? :lol:

ölüm varmiş korku varmiş, bu dünyanin sonu varmiş bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadikca başarilar gelir geçer, asaletin bize yeter ,DEPLASMANDA.,SAMI YENDE ULTRASLAN HEP SENINLE...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Oca 15, 2008 11:35 am 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Moscow_Efes yazdı:
Alnimiz Ak Galatasaray olarak..Barcelonayi gider yeneriz,Tromso'ye yeniliriz..ezikbahce gibi Azizenin arka tarafina siginmayiz.Hakemlere ne rusvet yediririz ne de para ile mac sayin aliriz.

Yıllar önce ligin son maçı olan Ankaragücü maçını Galatasaray'ın 8-0 gibi bir skorla kazanıp, averaj ile şampiyon olmasını gün gibi hatırlıyorum. Ankaragücü savunması ve kalecisinin yediği gülünç goller de aynı şekilde aklımda. Beşiktaş'ın efsane takımı 4ncü kez üst üste şampiyonluğa koşuyordu... Bu olayın şike olduğunu bilmeyen yoktur Türkiye'de.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Oca 15, 2008 4:02 pm 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

Resim

Boyle Sampiyonluguda hatirliyrum

BEsiktasin 13 puan onde olupta ligin ikinci yarisini Acik ve net bir sekilde F5 nasil sattiginida hatirliyorum...

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Oca 15, 2008 5:43 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Konu altina ilk cevabimdada belirtmistim bu tarz tartismalara girmeyecegim diye.Cunku birine sen karasin diye bilmek icin benim cok temiz olmam lazim.Eger ben temizim diyeceksemde gercekten temiz oldugumu bilmem gerekir.Eger bunlari bilipde gercekleri sakliyorsam bu kendime ve cevremdeki insanlara ihanettir.

Tum takimlarim hic yapmadik desekte en azindan teşvik primi adi altinda şike girişimleri bulunmustur.Ben elimi vijdanima koyarak soylemek istiyorum.Bu tarz konulara en az karisan takim besiktastir.En cok besiktasin hakkı yenmistir.Hakkı yenilen bir cok anadolu kluplerinide unutmayin. Seslerini duyuramiyorlar.Dusunsenize cok kalabalik bir caddedesiniz bagiriyorsunuz ama sizi kimse duymuyor el uzatmiyor ve dinlemiyor...

"Tencere dibin kara,benimki sende kara" Misali.....

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Nis 22, 2008 3:35 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

65`nin son dakika uydurma penaltilarla pofpoflandigi gercegini de unutmayalim.Ya da Besiktasli burak yilmazin 2006-2007 sezonunda inonude 3-1 biten konyaspor macinda elle gol attigini da...
siz zayifliginizi boyle seylerle avutunu bu sene sanli FENER yine sampiyon )))
neyse siz sampiyonlugunuzu 10 sene sonraya erteleyin ya da Haluk Ulusoy`u federasyona getirin.
goz var nizam var.Takimlarimiz transfer yapmayi bilmiyorlar.Aldiklari yabancilari yildiz diye yutturuyorlar ama icraatte yoklar hele avrupada sahada yoklar.Lincoln alindi da ne oldu?Leverkusen macinda oynatilmadi bile e o zaman neden alindi?
Futbolda istikrar onemlidir.ALEX bu konuda bu sene istikrar dersi verdi.Avrupadaki ust duzey takimlar da istikrarin meyvesini yiyorlar.MAN. UTD 19 yildir ayni hocayla calisiyor.Bakalim Turkiye`de hangi takim 19 sene ayni hocayla calisir!Buna Fener de dahil...Futbolcu transferi ille de yabanci olacak diye bir sart yok ki.Alin size Gokhan Gonul.UEFA.COM surekli ovguler yagidiriyor,Iste bizim yeni Gokhan Gonullere ihtiyacimiz var.
ama siz hala fenere kiyak gecildi fener duran toplarla kazaniyor bilmem ne gibi sacmaliklari dusundugunuz icin bir arpa boyu yol gidemiyorsunuz.Herkes sapkasini onune koymali nerede hata yaptik?Neden takim oyunu yok? diye ozelestiri yapsin.Bunu fener de yapsin chelsea takimini neden eleyemedik gibi...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ağu 09, 2008 10:41 am 
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kullanıcı avatarı

bir gs. olarak fb şampiyon olur.

Galatasaray, Türkiye Kupası’nın yarı finalinde Gençlerbirliği’ne yenildi. Yenilmekte bir gariplik aramıyorum. Ligin şampiyonluk yarışçısı, Kupa’nın yarı finalisti bir takımın futbol değerinin cılızlığı dikkatimi çekiyor.

Beşiktaş’ın futbol yetersizliğini de sıkça dile dolamaktayız. El üstünde tuttuğumuz Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi’nin ilk dördündeki ünlü takımlar gibi Şampiyonlar Liginin çeyrek finalinde; ama Beşiktaş Süper Lig’de Fener’in önünde!

Demek ki her an her şey olabilir. Ve bu bilinmezliği yaratacaklar, sahadaki futbolcular. Kenardaki teknik adamlar değil.

Evet futbolcunun verimliliğinde teknik adamın etkisi olmakta; ama üç teknik adamdan yüksek bir verim gücü aldığımızı söyleyemeyiz. Öyle olsa idi kadro olanaklarına göre şu anda Fenerbahçe’nin 10 puan önde olması gerekirdi!

Ve demek ki sahada işi futbolcu bitiriyor. Teknik adamlar ancak yaptıkları hatalar ile onların verimliliklerini sınırlıyorlar!

Lider Beşiktaş, Trabzon maçında on kişi kalmış, yediği baskıyı bir türlü püskürtemiyor, bu aşamada teknik direktör futbolu ayaklarını sürüyerek oynayan, hızı olmayan Rico’yu ısınmaya gönderiyor! Neyse sonra uyanıyor ya da uyandırılıyor da Aydın’ı oyuna alıp, baskı yemiş takımı, baskı kuran takım haline getiriyor!

Zico’nun ikinci adam ağırlığı ile oynadığı maçları biliyorsunuz. Beş puanı gitti takımın. Teknik adam ne ikinci adamları hazır tutabilmişti ne onların hazır olmadıklarının farkındaydı, gördük!

Feldkamp’ın da falsoları yetmiyor gibi hastalığı üstüne bindi. Kimileri gibi saçmalayarak, bir insanı hastalandığı için ‘suçlayacak’ değilim. Yirmili yaşlarında aslan gibi delikanlılar sahada ölebiliyor! 40 yaşları civarındaki insanlar krizler geçiriyor...

Lafı gevelemeyelim. Şampiyonluk işini sahada futbolcu bitirecek. Galatasaray’ın bir-iki hafta öncesine değin yakaladığı takım bütünlüğü, Fenerbahçe’nin R.Carlos’u da içeren birinci adamlarla yaptığı üretim düzeyi, Beşiktaş’ın ‘bizi önemsemeyenlere diyeceğimiz var’ tepkisi gibi özellikleri futbolcuya dayalı. Sivasspor’un ‘teknik adam motivasyon gücünü yadsıyamam; ama yanı sıra M.Yıldız faktörü var. Tüm bunlar ve Kayserisporlu oyuncunun Kupa şansının yanında lig yarışına vereceği önem şampiyonu belirleyecektir.

Evet, işi futbolcu bitirecek ve işte bu yüzden en sıkıntılı takım Beşiktaş. Sakatları (Cisse, İ.Kaş) ve ceza sınırında olan adamı (Üzülmez, Zan, S.Özkan ve Nobre) çok. Ve bunlar takımı taşıyan önemli adamlar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 11, 2008 11:37 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

BEN FENERBAHCELIYIM AMA GS ИОЛ NIN SUPER KADROSU VAR YA ИОЛ НФ ВФ ПЫ AOLUR

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 14 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz