Merhaba ,umarim sana yardimci olacak kadar aciklayici cevplar veririm

Bence !!! herhangi bir kart kullanmana gerek yok.Sen Rusya'ya gelecegini belirtmissin ama hangi sehirde 8 ay kalacagini belirtmemissin

Moskova'da Ziraatbank , Garanti ,YKB , Dexia (denizbank) , Credit Europe Bank (Finansbank) su an hatirladiklarim bunlar belki daha da vardir. Kendimden biliyorum , Benim ziraatbank Turkiyedeki hesabimi burada kullanamiyorum.yeni bir hesap acmam gerekiyor ve bu hesap dolar ya da ruble hesabi olacak. Ben Turkiye'ye para gonderme ve alma islemlerini Western Union ya da Ziraatbank'tan isme havale seklinde yapiyorum. Bilemiyorum , belki western union un gonderim ucretleri pahali gibi gelebilir ama aninda ve guvenli bi sekilde islemini halledebiliyorsun.
http://ziraatbank.ru/ adresinden daha ayrintili bilgi alabilirsin Western Union ile ilgili.ya da diger bankalarin web sitelerinden bir incelemeni oneririm.Ayrica hangi paraya ne kadar komisyon alinacagi da var western union da.. Ziraat Bankasi'na ulasim da kolay sayilir.Marksistkaya metro istasyonundan sehre ciktiginda sadece 1 dakika yuruyus mesafesinde ve cok asiri yogunlugu olmayan bi banka.. Kolay gelsin , bol sans..