|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:53 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Prş Eyl 25, 2008 11:56 am |
|
|
|
Arkadaslar Moskovada,belki taniyaniniz ve bileniniz vardir.Baklavaci Cuma diye bir arkadasla tanistim ve hemen bir tepsi baklava (6 kilo bir tepsisi ve 2.100 p ) siparisi verdim ve hatta geldi bile... )) Cevizli uzerinde antep fistigi var.Ilgilenenlere numarasini verebilirim....
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Sal Kas 11, 2008 11:46 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
AMA O BENZEMEZKI BENIM ANTEBIMIN BAKLAVASINA FISTIGINA DIMI.........
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Çrş Kas 12, 2008 11:46 am |
|
|
Antebine benzemiyor ama.Bir cok pastahanenin yaptigindan daha lezzetli inan bana....  ))
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Prş Kas 13, 2008 2:32 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
efendy79 kardesim banada bi tepsi siparis edebilirsen sevinirim ben yakinda moskovaya gelicem alirim aynisindan olsun oyle ballandira ballandira anlatmak kolay degil ceremesini cekeceksin artik 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 12:53 am |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
efendy79 yazdı: Antebine benzemiyor ama.Bir cok pastahanenin yaptigindan daha lezzetli inan bana....  )) efendy 79 halen cevap vermedin. Baklavayi alcakmisin yoksa ben sucuklari yiyeyimmi ? ? ? 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Moskovada baklavaci.... Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 1:18 pm |
|
|
Sen gel baklava kolay....  )) Yalniz 2 gun onceden haber vermen gerekiyor.... Bu arada sucuklarin basina bir kaza gelmesin.....!!!! 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|