|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:40 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 10 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
antalya_07
|
Mesaj Başlığı: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Sal Eki 21, 2008 4:29 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
MERHABA ben antalyadan oktay kendime bayan arkadas ariyorum bana ilginc geldigi icin boyle bir siteden araba ihtiyaci hiz settim tanasma isteyen bayanlar yaza bilirler yani  ben 22 yasindayim  bana bol sans 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
onurerozan
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Çrş Eki 22, 2008 9:27 am |
|
|
|
evet dostum haklisin sadece sansa ihtiyacin var yoksa bu sekilde birini hele burdan asla bulamazsin... ayrica hic arkadasin yok mu yani simdi. bnu soylersen inanmam. heh arkadaim var ama ben once arkadas olabilecegim sonra ele gecirip kullanip kenara atacagim birini istiyorum diyorsan burasi yeri degil bizlerde p...vnk degiliz. bi de antalyadan yaziyorsun. Y a ne olur biraz akilli olun gercekten faydali olan bu forumu abuk sabuk seylerle mesgul etmeyin. bak beni byle bos bi konu icin cevap yazma ihtiyacinda hissettirdin.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
antalya_07
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 3:06 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
guzel kardesim sana pvzevek diyen yok  bu mendilmide kullanip atalim.senin icin onemsiz benim icin onemli bir konu bu.antalyada yasiyorum diyede bedava bir sey degilkibu.bana ilginc geldigi icin burda arkadas ariyorum bakalim hayirlisi..bol sans bana 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
onurerozan
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Pzt Eki 27, 2008 6:40 pm |
|
|
|
birincisi: kimsenin sana yazmama nedeni kimsenin seni ciddiye almamasi olabilir mi? ikincisi : seviyene gore kelimeler secmene birsey diyemem ama forumun seviyesini dusurecek kelimeler kullanman ayip:S ucuncusu: bi dusun bakalim hangimiz sap: sen antalyadasin biz moskovadayiz:S bu sana mesaj bende digerleri gibi sana cvp yazmiyorum
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
antalya_07
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Sal Eki 28, 2008 11:29 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Ozurdilerim abi,Birdaha olmaz...kusuruma bakma.......
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
antalya_07
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Sal Eki 28, 2008 3:44 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
siktirlan top cakalik yapma lavuk
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
antalya_07
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Sal Eki 28, 2008 3:47 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
ben moskovadayim simdi biraz onceki mesaji degistirme sap ben hem antalyada hem moskavada yasiyorum durak:) sap senin gibi okuzlere denir neymis biz moskada yaziyoruz iyi yerde yasiyorsun ulan it kopek pust
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
onurerozan
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Sal Eki 28, 2008 5:00 pm |
|
|
|
sana ayni sekilde karsilik verirsem senden ne farkim kalir ki. acinacak haldesin. son bi tavsiye tedaviye ihtiyacin var senin.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 1:29 am |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
antalya_07 yazdı: ben moskovadayim simdi biraz onceki mesaji degistirme sap ben hem antalyada hem moskavada yasiyorum durak:) sap senin gibi okuzlere denir neymis biz moskada yaziyoruz iyi yerde yasiyorsun ulan it kopek pust hey dostum sen antalyanin yerlisimisin ??????????
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
wishhadanangel
|
Mesaj Başlığı: Re: SerSeri AsIK TANISMAK ISTIYOR Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 1:37 am |
|
|
|
Baslik EDIT lutfen.Iyice seviye kacmis...Bu baslik altinda yorum yapipta milleti buraya bakmaya yonlendirmeye gerek yok...Bu ne ya arkadas ariyormus pehh.Elizabeth e dewam et sen birader...
_________________ Steal me,Invade me and Change me Again for I Burn and I Shudder
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 10 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|