RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:16 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: neden geldik?
MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 27, 2008 12:11 am 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Daha dun koministler Rusya'ya diyenler bugunde AKP'yi begenmeyip turbanlilar Suudi Arabistan'a diyorlar...Ben bu insanlarin turk'lugunden suphe ediyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 27, 2008 12:21 am 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

AKP'ye gonul veren insanlarin Turk-islam kulturune yakismiyor,yapmayin dedikleri seyleri Rusya'da yapiyorlar,Peki Ruslar Turkler hakkinda ne soyluyor ve ne dusunuyorlar biliyormusunuz ""yesli turok ne pridurak znachit on uje ne turok"" yani bunun turkce genel olarak anlami;AKLI seyinin uzerinde olan aptal(TURK)
Arkadaslar bizim farkliliklarimiz bizim zenginliklerimizdir.Rusya'danmi ornek alamiyorsunuz!!!

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Şub 27, 2008 12:16 pm 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

Burada akp ve rusya karsilastirmasi yapmak icin rusyada ve Turkiyede yasamak gerekir.

ben sahsen bunun tamamen bir oyun oldugunu dusunuyorum. tamam ozgurluk var ama bunu bu derece abarmak cok yanlis.Bu turbanin Kurani kerimde yeri yok ama ne hikmetse uniformacilar var diyor.Onada eyvallah dedik.

tamamiyle su anda Turkiye gelisecegi yerde geriye gidiyor.

Iran 20 30 yil belkide daha erken bizden daha gelismis bir ulkeymis ama seriat geldi su andaki durumlari ortada.

Size bir video yolluyorm izleyin Turkiyeyide bu hale getirmek istemelrinde ve gitirmek istediklerinde korkuyorum.

daah gecen yaz bir kiz mini etek giydi diye polisler tekme tokat dovdu. :roll: Birde avrupa birligine girmek istiyoruz biraz cagadas olmak lazim..ama hic suphm yok yakinda sokaklarda cubbeyle gezerlerse hic sasirmayin.

Alıntı:
"BiR ZAMANLAR iRAN.
iNANÇ iNSANLARIN KALBiNDEYDi, OLMASI GEREKEN YERDEYDi. AMA ORADAN ALINDI, DEVLETIN BASINA KONDU. ŞERiAT GELDi. BiR GECEDE 30bin iNSAN ASILDI. TOPLUM HIZLA ARAPLASTIRILDI"
ALINTIDIR

buyrun izleyin....
""yesli turok ne pridurak znachit on uje ne turok""

Bunu soyletenler bizi ulkemizde afedersiniz ama abazalar.. Turkiyede yapilan ve buraya gelen cahil cumbeleklerin yaptiklarini duzeltmeye calisiyoruz.bu izlenimlerden cikmaya calisioruz...

Cogu rus aylesi cocuklarina Turklerle takilam arkadaslik kurma diye baski yapiyro.buna cok sahit oldum ama neden ? Cunki buraay gelen veya turkiyedeki kendini bilmezler yuzunden..

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Şub 28, 2008 1:47 am 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Siyonist rejimin zavalli masonlarinin oyuna gelmeyelim arkadaslar.hem cagdas,ilerici demokratik bir Turkiye diyorsunuz hemde insanlarin en dogal hakki olan inanc ozgurlunu elinden almak istiyorsunuz!!!Sizce hangisi gericilik?
Turbanlilarda bu ulkenin evlatlari,onlarda bu ulkeye vergi oduyorlar,onlarinda dedeleri bu topraklar icin sehit dustu,onlarinda sehit babalari,abileri ve esleri var.Peki universiteye giren basi aciklardan insan ve deger olarak ne eksiklikleri varki girmesinler...

Hepimiz kardesiz,Gelin birbirimiz farkliliklarimizla hamzedelim.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Şub 28, 2008 12:06 pm 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

Bugune kadar universitelere girerken cogu kisi basini aciyordu.demekki basi acikkende universiteye girebiliryorlarmis.

5-6 sene oonce neden bu bukadar buyuk bir sorun degildi??

evet ozgurluk var ben onlari disliyalim demiyorum ama bu turban arap isi Biz arap degiliz..

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 05, 2008 12:43 pm 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar konu çok dağılmış. Bu son konuştuğunuz konuyu Siyaset bölümünde bir konu açarak orada tartışın isterseniz.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt May 31, 2008 8:12 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

ilk once herkese selamlar sıteye yenı uye oldum ve cok begendım.benım rusyaya gelme nedenım esim ve burayı cok sevmemden kaynaklanıyor.ok turkıyede guzel ama rusya baska bı guzel burayı cok sevıyorum.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Haz 01, 2008 2:07 pm 
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
RADYO.RUSYADAYIZ.biz
Kullanıcı avatarı

CCCR_TR

aramiza hosgeldin umarim iyi vakit gecirirsin...

Resim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 4:05 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

selam, ben Türkiyede yaşıyorum. Jeoloji mühendisiyim. Rusyada madeb sahaları arıyorum. Orada yaşayan arkdaşlardan bu konuya ilgi duyan varsa bana e-mail ile msn,icq,skype adreslerini verebilir.

Rus kızlarının italyan ve ispanyollara hasta olmasına gelince, kızı görüncxe hemen becermeye kalkarsan elbette kızlar bizi sevmez. onları potansiyel hayat kadıbı gördüğümüz sürece bu önyargı değişmez.

Birde nedense yurtdışına çıkan türkler ülkemizi her yönü ile temsil edemiyor. Bu bir misyondur. Karısını kızına, erkeğine dağına taşına sevdirmemiz lazım kendimizi. nasıl? original Türk olmak ile.cahilce hareket eden bir adamı ben Türk saymam. 2500 yıllık bir tarihimz olduğunu ve Ruslar ile ortak bir corafyada yaşadıpımızı asla unutmayalım ( ben bu arada ülkücü falan da değilim)Herkese selam ve saygılar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 10:00 am 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

merhabalar herkese. valla be geleli iki ay oldu. askerligimi bitirdim geldim :shock: ama su kadarini soyleyebilirim dogru zamanda dogru isi yapanlar rusyada gercekten para kazanir. bende bu yuzden geldim. ama tek gercek: verme dunyalari alsanda bu cennet vatani..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 5:51 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

calismaya geldik bakalim hayirlisi daha nekadar burada kalicaz.4.ay bitti ama ruslari daha onceden tanidigim icin ilk geldigimde bile zorluk cekmedim.neyse herkese rusyadaki hayatinda basarilar,sagliklar ve mutluluklar diliyorum...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 6:12 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

gelme cabası içerisindeyim vizemi bekliyorum hem arkadaşımın yanına hemde calışmak için geliyorum bakalım nasıl bi yer ufa gerci kimse bilmiyor ufayı ama gezmek çalışmak ve arkadaşımı görmek için geliyorum kasımın ilk haftasında ordayım

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 16, 2008 9:09 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

aslim 09 gercekten dogru soylemissin nasil olursa olsun nasil yonetilirse yonetilsin her zamn her sekilde dunyanin en guzel ulkesindende guzel yasanacak ucuz bi ulke 1 ulkede et yeme oranina bakacak icecek oranina bakacak olursaniz anlarsiniz turkiyede bu sekilde ucuz bir ulke yasam sikintisi zor degil ruslara bakim evlerinde ayda bir et icmeye su baska bisey yok meyve ok sebze yok cok palahi yani turkiye ceenneettttttttttttttttttttttt

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 28 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: