|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 6:36 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
nicomedia41
|
Mesaj Başlığı: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 12:32 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
|
Herkeze slm'lar,penzada yeni bir magaza acmayı düşünüyorum,malı (jeans,thsort ) istanbuldan almayı düşünüyorum,ama buradan ürünleri penzaya nasıl götüreceğimi henüz bulabilmiş değilim en kötü kargo yoluyla tasımayı planlıyorum ama epey külfetli oldugu için daha değişik yollar bulmam gerekiyor sanırım,bu konuda bilgisi tavsiyesi ve önerisi olacak tüm arkadaslara şimdiden tşk ediyorum...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 12:40 pm |
|
|
|
rusyaya malzeme gonderen firmalar oluyor ve yukleri 2/1 veya 4/3 veya 5/4 oluyor geri kalan kismi kullanabilirsin ve kullandigin kisim kadariyla para odersin.Ama dikkat et bu firma nakliye firmasi olmasin....Malzemeyi gonderen firma olmaliki fiyati paylasabilesiniz...Eger nakliye firmasi olursa ayni ucreti vergiler gumruk vesaire tekrar talep edecektir.... Kolay gelsin
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
nicomedia41
|
Mesaj Başlığı: Re: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 2:24 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
bu firmaları nereden ve nasıl bulabilirim acaba,güvenilirliği konusunda da tabiki düşüncelerim var 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 8:14 pm |
|
|
|
guvenirlilik konusunda, tamamen senin tercihin....Bence hem guvenli hem ucuz bir transport imkansiz gibi.... Allah yardimcin olsun
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
nicomedia41
|
Mesaj Başlığı: Re: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 9:41 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
içime karamsarlık çöktü daha işe başlamadan,ilgileriniz için çok tşklr... 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
brooklynn
|
Mesaj Başlığı: Re: Penza'da bir giyim magazası açmayı düşünüyorum... Gönderilme zamanı: Pzr Kas 16, 2008 11:54 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Merhaba erkek giyim konusunda size yardimci olabilirim ukrayna sektorunde taninmis bir markayiz
saygilar
+38063 647 1 647
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|