RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:00 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Rusyada eğitim
MesajGönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 6:31 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Merhaba abilerim ve arkadaşlarım bu yazı uzun olucak özür dilerim fakat okumanızı çok istiyorum şimdiden teşekkürler ..
Adım can 16 yaşındayım.Şu anda yazacağım şeyler biraz çocukça gibi gelebilir fakat ben ciddi olarak düşünüyorum.Forumu 4 gündür gözden geçiriyorum yazılarınızı okuyorum sorularınızdaki cevapları ilgiyle takip ediyorum ve bu soruları cevaplarıyla birlikte sitemede koyuyorum ki diğer arkadaşlarımda bilinçlensin diye.Ben antalyada yaşıyorum merkezde ve Tam bir rus hayranıyım.Otele hayatımda hiç gitmemiştim kardeşlerim bir otelde belek tarafında güzellik yarışmasına katılacaklardı ve bu organizasyonu Rus yönetimi düzenlemişti.Yönetimin arasında sadece 1 türk vardı ve onunla haberleşiyorduk :) ailecek rusça dilimiz yok ( HİÇ ). Otelde birçok ülke yarışmaya katıldı.Hatta haberlerdede çıktı hürriyetin 2. sayfasındaydı kardeşlerim türkiyeyi temsil etmek amacıyla gitmişlerdi.
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anas ... 012114.asp
İlk defa hayatımda 5 yıldızlı bir otele gitmiştim :) Annem ve babam ayrı olduğundan annem 3 çocuğa bakmakta biraz zorluk çekiyor.O yüzden tatile gidemiyoruz.Tatilde birçok rus arkadaş tanıdım litavanyalılar , romanyalı vs. gibi kişiler arkadaşım oldu.Ve bana tam bir rus gibi görünüyorsun dediler.Ben 13 yaşından beridir rusyaya gitmek rusça konuşmak gibi şeyleri hayal ediyorum ve bunun gerçekleşmesini çok istiyorum.Ben rusların kızlarını vs. gibi şeyleri için değil rusyanın birçok tarihini okuduğum için sevdim tabikide savaşları hariç.Ruslara 13 yaşından itibaren ilgiliyim ve mahallede okulda her yerde Rus lakabınıda takmıştır arkadaşlarım :) Ben şu anda Antalya Denizcilik Anadolu Meslek Lisesinde okuyorum.Rusyadaki üniversiteleri daha yeni yeni araştırıyorum.Benim lise değiştirme olanağım artık bitti.Öğrenmek istediğim birşey Rusyada Denizcilik üniversitesi var mı? Ve Rusyaya nasıl gidebilirim rusçamı geliştirmek çok istiyorum.Rusyaya gitmek için pasaport işlemlerimi babam halledicek.Haziranda bulgaristana gitmeyi düşünüyorum fakat 2 sene sonra yani üniversite çağına geldiğim zaman türkiyede kalmak istemiyorum Öğrenimimi rusyada yaşamak istiyorum.Bu isteğim yine doğruluyorum kız için değil gemicilikte orada iyi para duydum ve hep denizde olacağımız için pek fazlada kızla ilgilenemeyiz zaten.Ben çalışıp paramı alıp gezmek istiyorum ve anneme göndermek istiyorum.Ona çok yük oldum ve bunun karşılığında orada çalışıp paramın yarısını ona vermek istiyorum.Birçok arkadaşlarımlada görüştüm konuştum.Onlar 13 senelik arkadaşlarım 3 kişiler onlarda aynı düşüncedeler Rusyaya gitmek hakkında biraz bile bilgi verirseniz sevinirim . Teşekkürler..

Başa Dön

Mesaj Başlığı: ŞEBNEM AKI KARAOĞLU
MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2008 6:20 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Antalyadan dil eğitimi için iki arkadaş önceki ismiyle HİT DANIŞMANLIK şimdiki ismiyle OCEAN yurt dışı eğitim şirketine belgorod devlet üniversitesinde dil eğitimi için ağustosun ilk günü başvurduk, eylül 15 i gibi en geç davetiyeniz gelir dediler 1000 dolar para aldılar peşin, aradan aylar geçti ama ne davetiye var ne de paramızı geri alabiliyoruz. Biz dolandırıcı ŞEBNEM AKI KARAOĞLU na rastladığımız için şanssısız dikkat edin arkadaşlar. Tatlı dillidir ama profesyonel bir dolandırıcıdır.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusyada eğitim
MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 1:13 pm 
Üye
Üye

STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ
3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $
BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil
STORK YURT DIŞI EGİTİM
MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA
TEL :0312/425 10 52
FAX :0312/425 60 06
E MAİL :info@storktours.com
YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97
MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com
ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZİMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: