|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:11 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 5 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
bekircan
|
Mesaj Başlığı: rusyadaki bölümler ve denklikk Gönderilme zamanı: Prş Tem 03, 2008 11:58 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
slm arklar ben sayısal çıkıslıyım ve rusyada diş hekimliği veya eczacılık bölümlerini okumayı istiyorum ama bu bölümlerin rusyada olupta denkliği hakkında hiçbi bilgi sahibi deilim açıkcası eğer beni bilgilendiri ve ücreti hakkında da yardımcı olursanız çaresiz bir gence çok büyük bi yardım etmiş olacaksınız:) gerçekten cvplarınız bekleyeceğim şimdidemtşk
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Erkin
|
Mesaj Başlığı: Re: rusyadaki bölümler ve denklikk Gönderilme zamanı: Cum Tem 04, 2008 1:22 am |
|
Kayıt: Sal Kas 22, 2005 11:52 pm Mesajlar: 897 Konum: Marmaris
|
|
Bildiğim kadarıyla iki bölümünde denkliği yok..
_________________ http://RUSYADAYIZ.biz
Genç ve hep genç kalanların RUSYA PORTALI
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
bekircan
|
Mesaj Başlığı: Re: rusyadaki bölümler ve denklikk Gönderilme zamanı: Cum Tem 04, 2008 7:21 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
peki bildiğiniz kadarıyla hangi bölümlerin denkliği mevcut onu ögrenebilirmiyim acaba ???
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
TEKO
|
Mesaj Başlığı: rusyadaki bölümler ve denklikk Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 03, 2008 1:39 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
kardeş benım bir arkadaşım abesi orda tıp okudu şuan türkiyede bir devlet hastanesinde başhekim.baktı türkiyede tıp ona gelmiyor hemen gitti moskovada bir unıv kayıt oldu.hazırlıkla birlikte 7 sene orda okudu sonra geldi türkiyede denklik sınavına girdi aynı yıl denkliğini aldı ve şuan bir devlet hastanesinde başhekim.ve adam rusya polonya italyadaki uluslarası tıp konferanslarına bile katılıyor.unutmayın İLİM HERYERDE İLİMDİR
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
josef_06
|
Mesaj Başlığı: Re: rusyadaki bölümler ve denklikk Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 1:18 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
|
STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ 3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $ BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil STORK YURT DIŞI EGİTİM MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA TEL :0312/425 10 52 FAX :0312/425 60 06 E MAİL :info@storktours.com YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97 MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 5 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|