|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:19 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
wishhadanangel
|
Mesaj Başlığı: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Pzt Kas 03, 2008 9:44 pm |
|
|
|
Selam arkadaslar.Forumda is dunyasi bolumunde ki basliklari incelememe ragmen Rusya'da is kurmak ile ilgili yeterince bilgiye ulasamadim.Cogu baslik yanitsiz kalmis.Benim ogrenmek istedigim orada gida sektorun de(lokanta veya fastfood tarzi degil)bir yer acmayi dusunmekteyim.Turkiye'de faliyet gosteren firmamin bir bayiligi seklinde.Dusundugum sehir Yaraslov.bu konuyu dis ticaret mustesarliginin sitesinden de arastirdim ama orada da yeterli bir bilgiye ulasamadim.sizlerden ogrenmek istedigim,is kurarken neler yapilmasi gerekli,ya da bu konu hakkinda bilgisi olan ya da bilgisinin olduguna inandiginiz kisiler var ise yardimci olmanizdir.simdiden tesekkur ederim.
_________________ Steal me,Invade me and Change me Again for I Burn and I Shudder
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ABT
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 4:02 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
bu konuyu bende araştırdım ve tam bir sonuca varamadım ben deri ssektöründeyim fakat gıda sektörünü yakından takip ediyoyorum T.C. ülkeleri veya rusya federasyonuna,daha önceden bilgimiz var ama kendi sektörümüz çapında .
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
wishhadanangel
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 5:06 pm |
|
|
|
Bu konu hakkinda biraz beni bilgilendirisen sevinirim..
_________________ Steal me,Invade me and Change me Again for I Burn and I Shudder
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ramço06
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 5:46 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
mrb arkadasım bende suan kazan da yasıyorum.turkıyede meslegım kuruyemıs ımalatıdır.bende dusunuyorum ama bırde benım ruscam zayıf oldugundan ben pek bu konuyu arastıramadım bılgın varsa paylasırsan cok sevınırım?ıyı gunler
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
brooklynn
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 5:53 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
arkadaslar is yeri kulabilmek icin rusyada saglam bir avukat bulun turk yada azeri guvenilir 1500 $ gibi rakamlara sirketinizi acip teslim ediyorlar aylik 300 $ da muhasebe parasi aliyorlar .
saygilar
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ramço06
|
Mesaj Başlığı: Re: Rusya da is kurmak Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 6:00 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
anlasıldı tsk arkadasım..iyi aksamlar
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|