|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 7:51 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
lostsmile
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 24, 2008 12:07 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
bende kimsenin kolumdan tutmasını beklemiyorum "efendi79"; sadece merak ettiigim birkac bisey vardı..bilmedigim seyleri bilenlere sorarak ögrenmekte suc mu yani...bilmedigim bir ülke hakkında birseyler bilmek istiyordum sadece...ama saol yınede..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 24, 2008 12:11 am |
|
|
|
Peki ne bilmek istiyorsun???? Kahinmiyiz biz????
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
lostsmile
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 24, 2008 1:13 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
ben rusyada yüksek lisans egitimimi almak istiyorum.suanda lisans egitimi almaktayım azerbaycanda okuyorum uygulamalı matematık okuyorum...cok ii olmasada ruscam var.rusyada st petersburg veya rusyada moskovada yapmak istıyorum. oncelıkle kabul sartları neler? diploma notum kac olmalaı? rusca hazırlık okumak zorunda mıyım? yuksek lısans yaptıgım unıversıtede asistanlık yada arastırma gorevlısı olarak calısabılır mıyım? kendım kazanıp kendım okuyabılecek bır ortam olusturabılır mıyım? bır bayan olarak zorluk sartları neler olur? yurt sartları neler? aylık ortalama ne kadar para yeterlı olur normal bır ogrencılık ıcın? tesekkur ederım sımdıden.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
sibell
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Ağu 29, 2008 12:57 am |
|
|
|
kardeşim ne çok soru sormuşsun yaww
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Ağu 29, 2008 7:35 am |
|
|
lostsmile yazdı: ben rusyada yüksek lisans egitimimi almak istiyorum.suanda lisans egitimi almaktayım azerbaycanda okuyorum uygulamalı matematık okuyorum...cok ii olmasada ruscam var.rusyada st petersburg veya rusyada moskovada yapmak istıyorum. oncelıkle kabul sartları neler? diploma notum kac olmalaı? rusca hazırlık okumak zorunda mıyım? yuksek lısans yaptıgım unıversıtede asistanlık yada arastırma gorevlısı olarak calısabılır mıyım? kendım kazanıp kendım okuyabılecek bır ortam olusturabılır mıyım? bır bayan olarak zorluk sartları neler olur? yurt sartları neler? aylık ortalama ne kadar para yeterlı olur normal bır ogrencılık ıcın? tesekkur ederım sımdıden. Bak kardesim lostsmile, Forumda Rusyada egitim diye bir bolum var,sorularinin buyuk cogunluguna orada cevap bulabilirsin.Burada arkadas ariyorum basligi altinda bu sorulara cevap bulabilecegini sanmiyorum, eger gercekden cevap ariyorsan...
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Eki 17, 2008 3:18 pm |
|
|
|
BİRİ KAHİN Mİ DEDİ! ben ben bennnn kahin benim naber sibel çok güzelsin bu senmisin yahu selam efendi79 çocuklara bu şekilde davranma ya kırıyorsun insanları lostsmile canım sende ağlama o kadar soru sor ve bekle yaaa cevap gelir polemik yaratarak sorduğun sorudan uzaklaşıp asıl maksadının polemik yapmak olduğunu anlıcam walah.... ha bu arada sibek çok güzelsin tekrar soruyorum bu senmisin walahi bihillahi çoh beenmişem seni seni aşiretimin hanım ağası yapayım ne diyersin ne işin war rusya musyada gel diyarbekire (ha bu arada şaka yapıyordum beni kromançih sanmayınız)sibel güzeliğin konusunda şaka yapmıyorum bilesin herkeze selamlar.
_________________ KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR! KONTROLÜ GÜÇ,GİZLİ KUWET
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ANATOLİA
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Çrş Eki 22, 2008 8:13 pm |
|
|
|
SELAM ARKADAŞLAR BEN ALP YENİ ÜYEYİM VE KENDİMLE İLGİLİ YAZILARIMI DAHA SONRAYA SAKLAMAK İSTİYORUM BENİM HOŞUMA GİTTİ BU PORTAL HERKESİMDEN İNSANIN BULUŞTUĞU BİR YER BURASI
_________________ müziksiz bir hayat yenilgidir
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 11:45 am |
|
|
Disarda buyuk bir izdiham var....Hepimiz yazilarini bekliyoruz...  ) Daha fazla bekletipde bizi heyecandan oldurme  )) Hosgeldin aramiza.....
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ANATOLİA
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 7:13 pm |
|
|
YA EFENNY79 SİZİN YAZILARINIZI OKUDUM GERÇEKTEN ÇOK AĞIR HİTAP BİÇİMİNİZ VAR VE İLK HOŞGELDİNİZ CEVABINI İNANIRMISINIZ SİZDEN BEKLİYORDUM beni hayal kırıklığına uğratmadığınız için sağolun benim herhangi bir problem yada sorum yok sadece üyeyim ve geyik yapmak için buralardayım sizin gibi tuhaf ve bu portalda hiç bir düşünceye yer vermiyen sadece rusya okullar efendim sıkıcı bir yol izleniyor burada heyecan istiyorum geyik ve siyaset konuları mesela adrenelin ve bilişim istiyorum herkez bir köşe yazarının yazısını alıp yapıştırıyor bunu ençok contduracula yapıyor ben bir kominist olduğumdan moskowaya büyük sempatim var umarım iyi bir başlangıç oldu sağol efendy79 
_________________ müziksiz bir hayat yenilgidir
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Prş Eki 23, 2008 8:39 pm |
|
|
ehhh.... bu gibi bir baslangic dusunceleriniz gibi farkli bir baslangic oldu..... Kolay gelsin ne diyelim....  )
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kirat
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Kas 07, 2008 2:25 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
 ))..ne adamlar var yau
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Kas 07, 2008 9:09 pm |
|
|
|
kirat anlamadım kimi kastetin ve neden?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ramço06
|
Mesaj Başlığı: Re: Gönderilme zamanı: Cum Kas 21, 2008 5:08 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
arkadaslar soguk havanın tatıdı cıkartın  votkanın tadını cıkartın  ve en onemlısı muhabbetın  tadını cıkartın..ıyı eglenceler davayyy 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Cum Ara 19, 2008 7:31 pm |
|
|
|
kirat sustu
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
umitars06
|
Mesaj Başlığı: Re: ARKADAS ARIYORUM Gönderilme zamanı: Pzr Ara 21, 2008 1:04 am |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
hani ne zaman nerde bulusuyoruz....? goruntu var soylesi var sonuc yok! bu arada efendy79 bilir ben hicbiryer bilmiyorum 
_________________ GÜNDÜZÜ GEZEN,GECEYİ BİLEN YAŞAR...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|