|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 7:20 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 12 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Prş Eyl 18, 2008 9:18 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
T A T A R I S T A N KAZAN Uasayanlar ve bilgi almak istiyenler
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tengrimountain
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cum Eyl 19, 2008 2:29 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Ya bu Kazan Üniversitesi gerçekten SPU ve MGU'dan sonraki en iyi üniversite olarak görülüyor mu Rusya'da? Kiminle konuşsam öyle diyor ama genelde yapılan sıralamalarda ilk 5'e bile girememiş. Bir de yurtları hakkında bilginiz var mı?
Güya Rus hükümetinden burs aldık, okul açıldı adamlardan hala ses yok, ne zaman gitsem problem yok problem yok diyorlar. Üniversiteye mail atarsın cevap gelmez. Valla korkmaya başladım şimdiden.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cmt Eyl 20, 2008 6:48 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
arkadasim universite hakkinda pek fazla bilgim yok ama ilgisi olan bi arkadasimiz bildirir
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 12:49 am |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
Tataristan da yasayan Turk arkadaslar burda tanisalim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cmt Kas 15, 2008 2:03 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
ben su an kazan 3 saat uzaklikta cheboksarydeyim sen merkezdemisin
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Pzr Kas 16, 2008 2:16 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
yasar_1982 yazdı: ben su an kazan 3 saat uzaklikta cheboksarydeyim sen merkezdemisin ben Kazan merkezdeyim yasar arkadasim. Buraya gelmeyi hic dusunmedinmi ?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Pzt Kas 17, 2008 1:52 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
bilmiyorum benim vize 3 kasim da bitiyo ama belki oyle bir gun gezmek icin gelebilriz sen orda calisiyomusun bir yerd yoksa okuyomusun belirli bir yerde calisiyorsan seni ziyaret edebiliriz
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Sal Kas 18, 2008 7:35 am |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
yasar_1982 yazdı: bilmiyorum benim vize 3 kasim da bitiyo ama belki oyle bir gun gezmek icin gelebilriz sen orda calisiyomusun bir yerd yoksa okuyomusun belirli bir yerde calisiyorsan seni ziyaret edebiliriz Yasarcigim forumlari pek takip edmiyosun galiba , ben burda evliyim kendi meslegim dahilinde is olursa calisiyorum olmazsa ya dukkanda duruyorum yada geziyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ramço06
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 3:13 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 10:28 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
ramço06 yazdı: mrb arkdaslar ben ankaradan geldım esım burda voleybolcu oldugundan burda olucam gorusmek konusmak ıcın ark arıyorum.ıyı gunler...ramisjenya@hotmail.commerhaba ramco kardesim ben kazanda yedi yildan beri yasiyorum. Sen ne zaman geldin ? Esin burda veleybolcu olarak nerde oynuyor ?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ramço06
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cum Kas 21, 2008 1:30 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
slm bu arada ismim ramis..esım gecen senede burda oynadı bende burdaydım ama bu sıte bılmıyodum  oncekı ısmı takımın kazanoçka sımdi ıse dınamo kazan.boyle.gorusmek ısterım sızınle?ıyı gunler.yrn rubin kazan macina gdcm.bir arkadasimiz var o beni goturcek.sen gelecekmisin?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: TATARISTAN KAZAN HAKKINDA Gönderilme zamanı: Cum Kas 21, 2008 10:44 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
ramço06 yazdı: slm bu arada ismim ramis..esım gecen senede burda oynadı bende burdaydım ama bu sıte bılmıyodum  oncekı ısmı takımın kazanoçka sımdi ıse dınamo kazan.boyle.gorusmek ısterım sızınle?ıyı gunler.yrn rubin kazan macina gdcm.bir arkadasimiz var o beni goturcek.sen gelecekmisin? BURDAN GORUSELIM RAMIS.. alikurnaz@live.ru msn adresim !!!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 12 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|