Mesaj Başlığı: TiCARET YAPAN ARKADASLARLA ILETISIM LUTFENNNN...
Gönderilme zamanı: Pzt Eki 22, 2007 12:31 am
Yeni Üye
SELAMLAR HERKESE CEVRESINDE DERI CANTA /SAPKA VB MAMULLERIN TICARETINI YAPAN VEYA CEVRESINDE BOYLE TANIDIGI BIRILERI OLAN ARKADASLARLA ILETISIME GECELIM..COK UYGUN FIYATLARLA DERI MAMULLERI URETIMI YAPIYORUM TESEKKURLER..IYI CALISMALAR
Mesaj Başlığı: Re: TiCARET YAPAN ARKADASLARLA ILETISIM LUTFENNNN...
Gönderilme zamanı: Cmt Haz 21, 2008 7:08 pm
Üye
Kayıt: Sal Şub 13, 2007 3:11 am Mesajlar: 43 Konum: Ekaterinburg
peki ne tarz ürünler satıyorsunuz? yani bir kotun ortalam satış fiyatı nedir sizde? ona göre örnek foto veya numune yollayabilirim.Yalnız çok pahalı markalar.Eğer ilgilenirseniz.
Mesaj Başlığı: Re: TiCARET YAPAN ARKADASLARLA ILETISIM LUTFENNNN...
Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 7:14 am
Yeni Üye
Sadece erkek calisiyoruz elimizde 100 e yakin erkek kazak cesitleri var ama kazaklarin fotograflarini hic bir sekilde gonderemiyorum cunku desenlerimiz bu sayede baskalari tarafindan ornek alinip uretiliyor ... prensip olarak sadece bu konuda anlayisinizi bekliyorum.
Urunlerimizi kullanan musteriler perekende fiyatini 120 $ dolar olarak satisa sunuyor. Kaliteden odun vermiyoruz ! Kazak var kazak var 8 dolarada kazak alirsiniz magzaniza koyarsiniz satilirmi satilir ama sizden alisveriz yapan musteriyi birdaha bulamazsiniz. Suan toptanda odessa,harkov,kiev,romanya ya mal veriyoruz . Ukrayna Kiev`deki tekstil Fuarinda urunlerimiz sergilenmekte 2. gununde 3 bin adet siparis aldik .
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz