|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:36 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
creeps
|
Mesaj Başlığı: yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 2:14 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
arkadaslar selamlar herkese,oncelikle ben oguz.bu benim rusya ya 3. gelisim,bir rus bayanla 4 yildir evliyim.1 cocugumuz var.daha once alanya da yasiyorduk.simdi moskovada yasamaya karar verdik,simdi benim size bir kac sorum olacak,yardimci olursaniz sevinirim.1)oncelikle ben buraraya turizm sirketlerinin vermis oldugu ticari vizeyle geldim vizem 3 aylik ben bu vizeyi nasil uzattirabilirim? 2) ben 15 yildir kuyumculuk yapiyorum ingilizce(iyi) almanca(iyi) ve orta derecede rusca biliyorum.burada ne is yapabilirim.veya is bulabilirmiyim,yardimci olursaniz cok sevinirim,simdiden tesekur ediyorum,saygilar
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 9:40 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
arkadasim ben kemdimce 1. soruna cevap vermeye calisacagim. bildigim vede gordugum kadariyla ticari vize uzatilamiyor bitdimi geri donus mapman gerekiyor. ama bir firma bulup isci vizesi ayarliyabilirsen vede davetiyeni eline alipda Turkiye ye gidersen hemen 3 yada 4 gun icinde geri donus yaparsin (isci vizesiyle) Dondugunde burda sen resmi evliysen 3 yillik oturum alma sansin var.(vireminni prijivanniye) esinle beraber bagli oldugunuz nufus mudurlugune (pasaportnu stol) gidip daha detayli bilgi alsan tam olarak saglikli olur. Allah kolaylik versin.
sana en detayli bilgiyi Pasaportnu stol verebilir. Cunki burda her ay yeni kanunlar cikabiliyor!!!!!!
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
creeps
|
Mesaj Başlığı: Re: yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 10:39 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
efendy cevabin icin sana tesekkur ediyorum,
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|