RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 7:36 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: URBAN Insaat
MesajGönderilme zamanı: Cum Eki 24, 2008 2:37 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

hak yazdı:
sımdı benım ne soylememı ıstıyosun kı arkadasım...ben buyum bole seyler bılıorum...yalan borcum kımseye yok kımseyede soylemem...hodrı meydan yok olmayan parayı nasıl versınler..sen neye karsı bana gelıceksınkı...benım uzaktan yakından ılgım yoksa sayetkı sen hıc bısey bılmıosun demektır..o ellerını kollarını sallayarak gezıo dedıgın ınsalarda bu ıslerı duzeletebılmek ıcın ugras vermekteler su anda...dogrudur calsısanların alacakları vardır onu yalanlayan yok ellerıne para gecınce verılecek...bunuda anlayın..banada hodrı meydan yapma sen uzurlursun ben degıl...bu sırketın ılk kulusuundan berı ııcındeyım ben bu arada...

Bak guzel kardesim. Insanin asabini bozma. Adamlar calisanin alinterini tokatlamis......sonrada tabiri caizse piskince tuymus....ortada hakikaten ne firma kalmis ne de baska bir sey....sen kalkmis sacma sapan laflar edip insanin sinirini hoplatiyorsun. Haa bilgi icin soyleyeyim de ogren. Firma son zamanlarinda devlete is yapmiyordu. 2 tane ozel sirketlere yaptigi buyuk is vardi, 2 tane de devlet isi yillardir devam ediyordu ama devletten 5 kurus alacaklari yoktu...Bunu da ogrenmis oldun boylece....
Bu arada tesekkurler "Aliihsanzede" nickli arkadas. Bize bilgi vermissin ;)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Eki 25, 2008 1:25 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

selam arkadas
ismim bulent mimarım
bende urban da calısıpda maasımı ve haklarını alamayanlardanım ve bızım gıbı bırcok ınsan var
bu yuzsüzlerden nasıl hesap sorarız bır caresını bılıyorsanız yazısalım harekete gecelım.bunları teshır edlım .bızım ıcın buyuk olan paralar onlar ıcın bır gunluk kumar parası.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Eki 28, 2008 10:07 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

bulent yazdı:
selam arkadas
ismim bulent mimarım
bende urban da calısıpda maasımı ve haklarını alamayanlardanım ve bızım gıbı bırcok ınsan var
bu yuzsüzlerden nasıl hesap sorarız bır caresını bılıyorsanız yazısalım harekete gecelım.bunları teshır edlım .bızım ıcın buyuk olan paralar onlar ıcın bır gunluk kumar parası.

Merhaba,
Ben Turkiyede epeyce arastirdim ne yapilabilir diye. Maalesef hukuksal acidan yapilabilecek hicbirsey olmadigini ogrendim. Ne kotu degil mi! Yapilabilecek hic bir yaptirim, hic bir sey yok. Bunu Avukatlar soyluyor.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: URBAN Insaat
MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 13, 2008 8:43 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar,

Bu sahtekar URBAN İNŞAAT'ın yeri ve telefonu değişmiş. Yeni yerlerinin tam adresini (Sanırım Bostancı'ya taşınmışlar) ve telefon numaralarını bilen varsa lütfen versin. Çok acil lazım

Yardımınız için teşekkürler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 16, 2008 11:27 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

uzzo yazdı:
Arkadaşlar,

Bu sahtekar URBAN İNŞAAT'ın yeri ve telefonu değişmiş. Yeni yerlerinin tam adresini (Sanırım Bostancı'ya taşınmışlar) ve telefon numaralarını bilen varsa lütfen versin. Çok acil lazım

Yardımınız için teşekkürler

Allah yardimcin olsun kardesim; bu sahtekar dolandiricilardan birsey alma sansinin oldugunu sanmiyorum. Iscinin, calisanin alin terleri coktan kendi refahlari, rahatlari, zevkleri, coluklari cocuklari icin harcanmistir kesin. Boylesi piskin, emekcinin hak hukukundan bahsederken onune geleni carpan eski lumpen solcular bir daha kimsenin hayatina girmesin.

Yinede adres asagida:
Ali Nihat Tarlan Cad.
Eryılmaz Sok.
No:1/4
Içerenköy- Bostancı - Kadıköy
Istanbul

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 26, 2008 3:46 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Bostancıdaki adrstende taşınmışlar.en son kapıda bir Ümraniye adresi vardı ama onuda almışlar.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 6:36 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

bu urban adres telefon yok ama eski yerlerindeki bekçi orada duruyor ama ben hiç birşey bilmiyom diyor
benim analamadığım bu bekçi orda bedavayamı duruyor.
hep yalan hep dolan

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cum Ara 05, 2008 6:20 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaslar bir de bazi calisanlarinin ssk primlerinin hala odendigi goruluyor. Bu nasil oluyo?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Oca 04, 2009 10:33 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

urban inşaat yetkililerine ulaşmak için yüzde yüz sahibi oldukları eskişehir ili organize sanayinde bulunan jamak jant fabrikasına bakın, çünkü tek ellerinde kalan yer orası ,onlara para basıyor ,oraya önem veriyorlar..
hakkınızı ordan aramaya çalışın...

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz