|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:34 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
ozzie
|
Mesaj Başlığı: Samara şehri hakkında bilgisi olan var mı ? Gönderilme zamanı: Pzt Kas 24, 2008 6:06 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Herkese selam Foruma yeni üye oldum ve gerçekten çok memnunum. Bilmediğim birçok şeyi öğrenme imkanım oldu. Acaba Samara şehrinde yaşayan veya o şehri iyi bilen biri var mı ? Kısa bir süre sonra Samara ya gideceğim. Acaba orada iş yapan Türk firmaları var mı ? Belli bir düzeye kadar Rusça öğrendikten sonra iş bulma şansım yüksek mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: Samara şehri hakkında bilgisi olan var mı ? Gönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 12:18 am |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
selam arkadasim ben samara sehrini biliyorum ama sen buraya gelis sebebini bildirmemissin. Bu sehre gelis sebebin, buraya hangi vizeyle geliyosun,kalacak yerin varmi, of of vs,vs
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
ozzie
|
Mesaj Başlığı: Konuk Vizesi Gönderilme zamanı: Çrş Kas 26, 2008 3:58 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Nişanlım Rus ve Samara da yaşıyor. İlk etapta (Konuk Vizesi ) ile gideceğim. Yani davet üzerine. Oralada vize süresi içerisinde işleri yoluna koyduktan sonra evlilik tabikii .Kısmetse. Kalacak yer sorunum yok. Oraya gidince kısa süre içerisinde biraz Rusça öğrenip iş bulmam gerekiyor. Samara şehrinin Rusyanın önemli sanayi ve ticaret şehirlerinden biri olduğunu biliyorum. Ancak orayı gören biri olarak bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkür ediyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|