RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:35 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: nasıl oturum alabilirim
MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 24, 2008 12:43 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

İyi günler ben yaklaşık 3 ay önce rusyada evlilik yaptım şimdi orda evli gözüküyorum ama her zaman 3 aylık vizeler le gidiyorum oturum ve çalışma izni hakkında hiç bi şey bilmiyorum ne yapmam lazım nereye gitmem lazım :wink:

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: nasıl oturum alabilirim
MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 24, 2008 1:48 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

ilk olarak SAKZ denilen mahalle muhtarliklarina benzer bir kurum var...Esinle birlikte oraya giderek baslayabilirsin.... Allah yardimcin olsun....

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 12:27 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

mete yazdı:
İyi günler ben yaklaşık 3 ay önce rusyada evlilik yaptım şimdi orda evli gözüküyorum ama her zaman 3 aylık vizeler le gidiyorum oturum ve çalışma izni hakkında hiç bi şey bilmiyorum ne yapmam lazım nereye gitmem lazım :wink:

bak mete kardes senin esinin bagli oldugu reonun (semt) pasaportnu stol (nufus mudurlugu) diye bir yeri vardir esinle beraber oraya gidip gecici oturum izni almak icin muracat edeceksiniz. ruscasi ((( VIREMINNI PIRIJIVANNIYE )))
Bu oturum izni 3 yillikdir bunun akabinde 5 yillik bi oturum daha veriyolar .

birde yazmamissin rusyanin neresindesin hangi sehri nerde ? evlilik yapdin ?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 9:59 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İyi günler ben yaklaşık 3 ay önce rusyada evlilik yaptım şimdi orda evli gözüküyorum ama her zaman 3 aylık vizeler le gidiyorum oturum ve çalışma izni hakkında hiç bi şey bilmiyorum ne yapmam lazım nereye gitmem lazım :cry: :cry: :cry: :cry: ısın cok zor krdesım.keşke 1 aylık turızım vızesıyle gıtseydın omrun boyunca ama evlılık yapmasaydın keşke.eger evlendıysen esın olacak rus bayan nıye senı yonledırmıyor.o bılır herseyı ama amac başka.işallah cocuk yapmassın bıde cocuk yaparsan ıste o zaman allah yardım etsın sana.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:14 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

petersburg yazdı:
İyi günler ben yaklaşık 3 ay önce rusyada evlilik yaptım şimdi orda evli gözüküyorum ama her zaman 3 aylık vizeler le gidiyorum oturum ve çalışma izni hakkında hiç bi şey bilmiyorum ne yapmam lazım nereye gitmem lazım :cry: :cry: :cry: :cry: ısın cok zor krdesım.keşke 1 aylık turızım vızesıyle gıtseydın omrun boyunca ama evlılık yapmasaydın keşke.eger evlendıysen esın olacak rus bayan nıye senı yonledırmıyor.o bılır herseyı ama amac başka.işallah cocuk yapmassın bıde cocuk yaparsan ıste o zaman allah yardım etsın sana.

bak gine ( ( ( p e t e r s b urg ))) kardesim METE arkadasimiz bir soru sormus sorunun aciklamasida rusyada esimle beraber rahat bir sekilde nasil yasayabilirim demis.
gekseydin gitseydinle olmuyo adam evlenmis madem yillardan beri rusyada yasiyorsun insanlara yardim etmek istiyorsun buyur meydan senin

rusyada esimle beraber rahat bir sekilde nasil yasayabilirim ? ? ? BUYUR.................................................................................................................................................................

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: