|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:43 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 4 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: arkadaslar belarusta rusca egitimi almak isteyenler icin Gönderilme zamanı: Sal Kas 11, 2008 10:54 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
EĞİTİM HİZMETLERİ(standart yurt odalarında konaklamalı) Vize
Havaalanı Transferi
Sigorta (eğitim süresince),
Registrasyon
Uzun süreli kurslarda çok girişli vize desteği
Belavia Hava Yolları Uçak (tek yön)
Türkiye ve Minsk ofislerimizde
USd$ bazında Burada 1 ay 1025$ , 2 ay 1291$ , 3 ay 1594$ , 5 ay 1858$ , 10 ay hazırlık 1922$ Yurtlarda kalmak istemiyorsanız Şehir merkezinde konforlu, ekonomik daire seçenekleri arkadaslar bilgi almak istersenin yardimci olabilirim
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
josef_06
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaslar belarusta rusca egitimi almak isteyenler icin Gönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 1:16 pm |
|
 |
| Üye |
 |
|
|
STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ 3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $ BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil STORK YURT DIŞI EGİTİM MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA TEL :0312/425 10 52 FAX :0312/425 60 06 E MAİL :info@storktours.com YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97 MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yaprak
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaslar belarusta rusca egitimi almak isteyenler icin Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 6:11 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
yasar_1982 daha detayli bilgi alabilecegim bi web adresi yazarsan sevinirim..cunku ucretler diger sirketlere kiyasla dusuk..dusuk olmasi sevindirici fakat ayni zamanda suphe yaratici...simdiden tesekkurler...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yaprak
|
Mesaj Başlığı: Re: arkadaslar belarusta rusca egitimi almak isteyenler icin Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 6:24 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
stork tours yurt disi egiitm icinde birsey demek istiyorum..web sitenizde dil okullari bolumunde yer almasi gereken bilgilere ulasamadim,,sayfaniz nasil bu kadar eksik olabilir hic anlamadim..,ben Istanbulda yasiyorum ve de sizin ofisinin Ankara'da,,telefon araciligiyla on bilgi sahibi olmak istemiyorum,,..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 4 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|