RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:11 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Rusyada egitim almak istiyorum yardımcı olrsniz cok sevinirm
MesajGönderilme zamanı: Pzt Tem 21, 2008 3:59 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

merhaba herkeze benim sizlerden bir yardım im olacakti rusyada okumayi dusunuyorum hem dil egitimi hemde köklü bir universitede okumak icin turkiyede özel universiteye yaklasik 15-20 milyar arasi turkiye'de universite mezunlarini görüyoruz (sözüm meclisten disari) burdaki özel universiteye vericegim paraya hiç yoksa rusyada okurum hem dilim olur hemde köklü bir universitede okumuş olurum çunku dunyada en önemli 3 dilin arasinda 1'i rusça ben gitmek istiyorum kısmet olursa sizin görüşleriniz neler ?_ yardımcı olursaniz cok memlun olurum iyi forumlar simdiden ....

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Rusyada egitim almak istiyorum yardımcı olrsniz cok sevinirm
MesajGönderilme zamanı: Cum Tem 25, 2008 10:38 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

bende dusunuyorum ve biraz arastirdim umarim tatmin edicidir. rusyada calisiyorum ve burada turk firmali inanilmaz gaddar lar ve parami dahi alamiyorum neredeyse zorlan sakin buradaki turk firmalarina guvenme part is icin oncelik bu . sonra burada okuyan arkadaslarim var bir ikitane ve onlarin yardimi ile burada baslayacam
kayitlar basladi temmuz 15 eylul sonuna dogru bitiyo haberin olsun ilk sene dil egitimi gerekli fazla para degil moskova disinda bir yer bul inan moskova tok yadan beter ben burada yasiyorum ve kacmanin yollarini ariyorum .....

paralari 4 bin dolardan basliyo seviye seviye gidiyo ona gore senelik

bu dedigim moskovada maladojna tarafinda parpabeda veya moskov sti dedigin zaman anlarlar yanliz dedim gibi hayat sartlari cok zor mutlak bir eve ihtiyacin var ev kiralari yuksek ve bir rus bayana bu iki sey sart sana adres veriyorum bu siteye takil rusca bilmiyorsan buraya gelmeden 2 aylik bir kurs gor turkiyede ondan sonra gel ! unutma dilyoksa yasayamassin ben bunun cilesini cok cektin bende nbukadar sormak istedigin birsey olursa meil atarsin
:!:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ağu 20, 2008 8:30 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

şu adresi ben de alabilir miyim? link görünmüyor da ortada :roll:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Kas 13, 2008 2:31 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

mrb arkadaşlar ben rusyada okumayı düşünüorum aranıza yeni katıldım ... bi kaç sorum olucak öncelikle

1- moskowa devlet üniversitesinde ücretsiz okuyabilmek için össde belirli bi puan veya diploma puanın bi ilgisi varmı varsa nası bi orantı var ? öss ne yapmalıyım yani
2- moskowa devlet üniversitesinde ücretli okumaya karar verdikten sora ne yapmam gerekli burda össde barajı geçmelimiyim barajı 1.bölümden mi 2.bölümden mi geçmeliyim
3- evrakları nerden tam şekilde öğrenebilirim ve hazırladıktan sora nereye yollamalıyım
4- moskowa devlet üniversitesiyle ingilizce iletişeme geçmem için ne gerekli ???

lütfen bilgisi olan arkadaşlar ve orda okuyan arkadaşlar msni mi eklesin gerçekten yardıma ihtiyacım var soru cevap yaparken aklıma gelicek birkaç soru daha olduğundan eminim alper_angel_love@hotmail.com saygılar ...

Başa Dön

Mesaj Başlığı: sorularınıza cevap
MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 16, 2008 2:09 pm 
Üye
Üye

arkadaslar ılk basta herkese selam.rusyada egıtım konusuna gelınce rusyada bır unıversıteye basvurmak ıcın öss belgesı gerekmıyor yada turkıyede öss yı kazanmanız gerekmıyor.lıse dıplomanızla bıle unıversıteye basvurabılıyorsunuz.benım 4 tane arkadsım rusya belgorod teknolojı bolumunde okuyor ayrıca bı ısı bızde yapmaya basladık.su an okulda okuyan ogrencılerımızde bulunmaktadır. rusya da egıtım hakkında daha detaylı bılgı edınmek ısteyen yada aklına takılan soruları sormak ısteyen arkadslar benımle ırtıbata gecebılırler. msn adresım: josef_1881@hotmail..com

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Kas 19, 2008 1:12 pm 
Üye
Üye

STORK TOURS YURT DISI EGITIM.RUSYADA EKONOMIK UCRETLERLE RUSCA ÖGRENMEYE HAZIRMISINIZ? STORK YURT DISI EGİTİMİ
3 AYLIK DİL EGİTİMİ 2875 $ 6 AYLIK DİL EGİTİMİ 3525 $
BU ÜCRETLERE DAHİL OLAN HİZMETLER:Kurs+Konaklama+Davetiye+Vize+Sigorta+Tüm Transfer Giderleri+Evrak Tercümesi+Moskowa Gezisi+Danışmanlık+GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETİ. Tüm Masraflar Dahil
STORK YURT DIŞI EGİTİM
MEŞRUTİYET CADDESİ 11/1 SEMA HAN KIZILAY/ANKARA
TEL :0312/425 10 52
FAX :0312/425 60 06
E MAİL :info@storktours.com
YESARİ YUSUF ÖZCAN:0506 309 07 97
MSN ADRES:josef_1881@hotmail.com
ACENTAMIZ TÜRSAB A (TÜRİZİMCİLER BİRLİGİNİN ÜYESİ) OLUP A GRUBU SEYAHAT ACENTASIDIR.SİRKETİMİZ 5 YILDIR FALİYET GÖSTERMEKTEDİR.DALINDA UZMANDIR.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 7:03 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

bende okumayı düşünüyorum baydır araştırdım ben petersburgda okumak istiyorum.ama bu işde aracısız olmaz gibi geldi tabi dürüst bi firma olması lazım.baya dolandırılan arkadaşların hikayelerinide okudum.öyüzden çok ince eleyip sık dokumak orada okuyanlarla irtibat kurup hangi firmayla gittiklerini bulmak lazım ben avrusya diye bir firma buldum onlarla gitmeyi düşünüyom kısmet olursa.bide der danışmalık var bunların dürüst olduklarını duydum yani sizi oraya götürüp kayıt yaptırıyorlarmış.vesselam.benim bildiklerim bukadar daha fazla bilgi bulursam size aktarırım.sizde bulursanız aktarın.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: