|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:30 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
okan
|
Mesaj Başlığı: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Sal Ağu 26, 2008 10:44 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Merhaba arkadaşlar, petersburgda yüksek lisans yapmayı düşünüyorum, kız arkaşım(rus) petersburgda esmer oldugum için sorun yaşayabilceğimi söyledi.Petersburgda yaşayan biri bana söyleyebilirmi , gerçekten tehlikeli olabiliyormu?petersburgda tek odalı evlerin kiralar ne civarda? aslında kieve gitmeyi düşünüyordum ama kievde kiralar almış başını gitmiş 800$ dolara normal tek odalı bir v zor bulunuyormuş? yaşam giderleri oalrak kiev mi daha ucuz acaba petersburgmu yardımlarınız için şimdideden teşekür ederim
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tengrimountain
|
Mesaj Başlığı: Re: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Çrş Ağu 27, 2008 12:49 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Petersburg'u bilmiyorum fakat Kiev'de hayat o kadar pahalı değil, çoğu şey hatta daha ucuzdu. Kiralar da Kiev'de yüksek diye duydum ama şehir dışıma çıktıkça ucuzluyor(muş), yine de Odessa Kiev'e göre daha ucuz ve yaşanabilir bir bölge genel olarak.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yava
|
Mesaj Başlığı: Re: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 31, 2008 3:58 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Kiev yine de S-Piter`den daha ucuz her konuda, ev kiralari daayni. Arkadaslarim hem orda hem orda yasiyor... Piter gercekten ''skinhead'' olaylarinda meshurdur Rusyada. Ama bunlar Moskovada da var, Avrupada da. Unutmayin ki buna rağmen hala Afrikadan, Asya`dan gelen calisan ve okuyanlar vardir. Gece fazla yalniz dolasmayin ozellikle merkezden uzak veya işığı olmayan bolgelerde aksi durumlarda taxıye binin.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
djkaan
|
Mesaj Başlığı: Re: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Prş Eyl 11, 2008 6:40 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
St. Petersburg da Kiev de çok ilginç yerler . Yani mutlaka görülmesi gereken yerler....Ancak konuyla ilgili tercihin St. Petersburg olsun. Yalnız iki şehirde çok pahalı...Bakma rublenin düşük olduğuna fiyatlar Türkiye'deki fiyatlarla aynı...
St. Petersburg derim...İki şehri karşılaştırmak içinse yaoacağın en güzel şey internetteb fotoğraflarına bakmak... Kiev de bi nane yok:)
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 11:19 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
başka bır ulke bulamadın galıba yuksek lısans yapmak ıcın.rusyada egıtım paralı yanı parası olan okuyor.parayla okullara gıdıyor.sonucta egıtım sevıyesı dusuk.sen boyle bır sıstemde rusyaya gıdıyorsun hemde yuksek lısans ıcın ne dıyeyım sana buravo.ochen horasow
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: PETERSBURG(dazlaklar,kiralar) Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 9:40 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|