ARKADASIM KONUSACAKSAN ADAM AKILI KONUSALIM KONUSMAYACAKSAN GIT O KADAR YARDIM ISTIYEN BILGI EDINMEK ISTIYEN SORUSU OLAN ARKADAŞLAR VAR BILGILERINI ONLARLA PAYLAŞ.BU KADAR CAHIL OLMA YAAAAA.BEN SANA NE DIYORUM SEN NE ANLIYORSUN.RUSYA DEVLERININ ISI GUCU YOKTA SENLE UGRASACAK OLDU GOZLERIM DOLDU.RUSYA DEVLETI DEGIL SEN KENDI ADIMLARINLA GIDECEKSIN HAVA ALANINA UCAGA BININCE AKLINA GELIRSEN EGER DERSIN O ZAMAN HEEEEEEEE HAKLIYMIŞ DIYE.SIMDI SANA BIRSEY DEMEM.BEN TOSLAMAM ASLA CUNKI YAZDIGIM YAZILARI BILINCLI YAZARIM.VE DIKKATLI OKURUM.
sen 20 senedır ordasın ama kalın kafalısın o yuzden anlayamazsın kanunları degısıklerı falan yorma kendını senın kafan kalınnnnnnnnnn
AMA SU DA BI GERCEK KI SENIN BURDA OLMANA SEVINIYORUM SEN BIYERE GITME TAMAM HER ZAMAN BU FORUMDA OL CUNKU SANA LAF ATMAYI SEVMEYE BASLADIM CUNKU CAHILSIN BILMIYOSUN AMA BILMIS GIBI YAPIYOSUN VEDE SICIYOSUN AMA HALA AYAKTASIN
arkadasım pasaportun ve vizen normalse,elini kolunu sallayarak rusyaya girer çıkarsın o konuda rahat ol...
Teşekkur ederim kardesim benım, passportumda sorun yok vizemde rusyadan davetıye geldi onu acentaya verdım ve bussiness vize ticari vize aldım! ilginden dolayı saolasın!
slm kardeş ben rusyada master yapmayı dusunuorum sanırım sen ordasın bana yardımcı olabilirmisin msn i mi eklersen sevinirim bana yardımcı olacak kim varsa lutfen beni eklesin kalkan198811@hotmail.com
Kayıt: Pzr Kas 27, 2005 12:52 am Mesajlar: 1003 Konum: Askin bittigi yerden..
Masterini hangi bolum hangi universite hangi Sehirde yapmayi dusunuyrosun rusya cok buyuk bir ulke.. sen bunlari yazarsan eger yardimci olmamiz cok daha kolay olur...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz