RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:23 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: EVLİLİK
MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 3:06 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

PETERRRR KARDESIM HALA UZATIYOSUN SEN OKUMUS BURAYA ILIM OGRENMEYE GELMISSIN SEN KONUSDUGUN KONUDA GENEL KONUSUYORSUN BENIM ZORUMA GIDEN BU !!!!!!!!!!!!
BEN BU SITEYE GIRELI 2 YADA 3 AY OLDU BENI efendy79 LA KARISTIRMA
BEN 16 YILDAN BERI RUSYADAYIM BUNUN SON 6 YILI EVLI OLARAK VEDE 2 TANE OGLUM VAR SENIN YAZDIKLARIN COK FARKLI SENIN GIBI UNI OKUMUS ILIM SAHIBI BI INSANA YAKISMAYACAK SEYLER
BAK ARKADASIM BEN SANA YAZAYIM BURAYI BI INSAN TAKILDIGI ORTAMLARI BILIR SADECE
BEN MESELA HERHANGI BIR DISKODA TANISDIGIM BIR KIZLA YASAMAYA BASLARSAM O KIZLA DEVAMLI O ORTAMLARDA OLAN KIZLARI TANISIRSIN VE DE O KIZLAR 3 GUN SENLE 5 GUN BENLE 10 ONLA 1 AY SUNLA YASAMINI GECIRIP GIDERLER BU ORTAN SADECE BURAYLA ILGILI DEGILKI TURKIYEDEDE AYNI BEN YASADIM BUNLARI SANA ISIMLERDE VERIRIM MEKAN ISIMLERIDE BEN BUNLARI YAZMADIM AMA BUNLARI HERKEZ BILIR.
BASKA BI ORNEK VEREYIM SANA DAHA IYI ANLARSIN BELKI AMA SEN NASIL ISTERSEN OYLE ANLARSIN TABIKI
HERHANGI BIR BAYAN COCUGU VAR CALISAMIYO KOCASI ICKICI EVE YEMEK PARASI GETIRMIYOR BU KADIN SENCE NE YAPAR YA NORMAL BI INSAN BULUP KOCASINI KOVAR YADA KOCASIYLA BERABER YASAYIP OROSPULUK YAPAR DOGRUMU.....
BU OLAY TURKIYEDEDE AYNEN KARDESIM KUSURA BAKMA AMA BUNLAR GERCEK ....

BUTUN HERSEY ERKEKDE BITER

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 3:33 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

efendy yazdı:
PETERRRR KARDESIM HALA UZATIYOSUN SEN OKUMUS BURAYA ILIM OGRENMEYE GELMISSIN SEN KONUSDUGUN KONUDA GENEL KONUSUYORSUN BENIM ZORUMA GIDEN BU !!!!!!!!!!!!
BEN BU SITEYE GIRELI 2 YADA 3 AY OLDU BENI efendy79 LA KARISTIRMA
BEN 16 YILDAN BERI RUSYADAYIM BUNUN SON 6 YILI EVLI OLARAK VEDE 2 TANE OGLUM VAR SENIN YAZDIKLARIN COK FARKLI SENIN GIBI UNI OKUMUS ILIM SAHIBI BI INSANA YAKISMAYACAK SEYLER
BAK ARKADASIM BEN SANA YAZAYIM BURAYI BI INSAN TAKILDIGI ORTAMLARI BILIR SADECE
BEN MESELA HERHANGI BIR DISKODA TANISDIGIM BIR KIZLA YASAMAYA BASLARSAM O KIZLA DEVAMLI O ORTAMLARDA OLAN KIZLARI TANISIRSIN VE DE O KIZLAR 3 GUN SENLE 5 GUN BENLE 10 ONLA 1 AY SUNLA YASAMINI GECIRIP GIDERLER BU ORTAN SADECE BURAYLA ILGILI DEGILKI TURKIYEDEDE AYNI BEN YASADIM BUNLARI SANA ISIMLERDE VERIRIM MEKAN ISIMLERIDE BEN BUNLARI YAZMADIM AMA BUNLARI HERKEZ BILIR.
BASKA BI ORNEK VEREYIM SANA DAHA IYI ANLARSIN BELKI AMA SEN NASIL ISTERSEN OYLE ANLARSIN TABIKI
HERHANGI BIR BAYAN COCUGU VAR CALISAMIYO KOCASI ICKICI EVE YEMEK PARASI GETIRMIYOR BU KADIN SENCE NE YAPAR YA NORMAL BI INSAN BULUP KOCASINI KOVAR YADA KOCASIYLA BERABER YASAYIP OROSPULUK YAPAR DOGRUMU.....
BU OLAY TURKIYEDEDE AYNEN KARDESIM KUSURA BAKMA AMA BUNLAR GERCEK ....

BUTUN HERSEY ERKEKDE BITER

ONCELIKLE SUNU SOYLEYEYIM 77 MI 79 MU BUNU DIKKATE ALMADIM YANI KARISIKLIK OLDU.AYIRMAK GEREKLI.BELKI SIZE SOYLEMEK ISTEDIGIMI ONA ONA SOYKLEMEK ISTEDIGIMI SIZE YAZDIM TAM BILMIYORUM INCELEMEM GEREKLI.YANNIŞ BIR SEY YAZDIYSA SIZE KARSI OZUR DILERIM.CUNKI DEDIMYA KARIŞMIŞ OLABILIR.BEN DIKKAT ETMEDIM RAKAMLARA.BEN BU KONUDA YAZMISDIM DEMEKKI DIGER ARKADAŞA GITMIŞ GALIBA.ARKADASIM SENDE GUZEL BI NICK BULSAYDINYA KENDINE 33 RUS HARFINDE 29 TURKCE HARFINDEN GUZEL BI NIC CIKARSAYDINYA .BEN NE YAPAYIMM :lol: :lol: :lol:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 3:40 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

BU SITEDE 1 TANE EFENDY79 VAR 1 TANE EFENDY VAR BILGINE

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:01 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

petersburg yazdı:
yaşarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bak guzel kardeşim ben yıllardır onların ıcerısındeyım.onları benım kadar tanıyan cıkmaz kolay kolay.sırf bu sıteye gırmemın amacı turk genclerının bılmeden yaptıgı kımsenın uyarmadıgını bıldıgım ıcın geldım.gıt gez ye eylen oynaş herseyı bır sey demem kesınlıkle.çalış para kazan ama kesınlıkle ama kesınlıkle evlenmek gıbı bı salaklık yapma onlarla.

ya hocam bu kadar tecrubem var diyosun 20 yıllık falan yakışıyomu hiç bi halkı bu kadar aşağılamak sana?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:04 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

kirat yazdı:
petersburg yazdı:
yaşarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bak guzel kardeşim ben yıllardır onların ıcerısındeyım.onları benım kadar tanıyan cıkmaz kolay kolay.sırf bu sıteye gırmemın amacı turk genclerının bılmeden yaptıgı kımsenın uyarmadıgını bıldıgım ıcın geldım.gıt gez ye eylen oynaş herseyı bır sey demem kesınlıkle.çalış para kazan ama kesınlıkle ama kesınlıkle evlenmek gıbı bı salaklık yapma onlarla.

ya hocam bu kadar tecrubem var diyosun 20 yıllık falan yakışıyomu hiç bi halkı bu kadar aşağılamak sana?

bi de benim kaçtane arkadaşım evlendi çoluk çocuk sahibi gerek turkiyede gerek petersburgda.nasıl bu insanlara s.lak diye hitap edebilirsin.okumuş ilim irfan sahibi adamsın guya!!,boylemi yani ilim irfan.!!

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 6:59 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

kırat kardeş.ben kımseyı kotulemıyorum.yazdıklarımı okursan anlarsın.ben herkezın dusunce yasayız ve özgurce kararlarına saygım vardır.kım kımle evlenırse evlenır yuva kurarsa kurar.bu kısının özgur tercıhıdır.ben sadece rusyada yasayan bayan ve erkeklerın ahlak kultur ve yaşayış tarzlarından bır kac sey bahsedıyorum.bu kımseyı kotulemek degıldır.eger gercekler arkadaşların zoruna gıdıyorsa okumazla.benım kadar onlarda gerceklerı cok ıyı bılıyor ama bır cocugunun ısıne gelmıyor.yarası olan cevap vermesın.cunkı kımseyle bu konu hakkında tartışma ıstemıyorum.cunkı sız haklısınız dıyecegım.gun gelıp bana hak vereceklerıne ınanıyorum.ısallah ben yanılırım ama neredeeeeeeee.herkez ıstedıgını yapsın.ben kımseyı asagılamıyorum..eger onların yaşam tarzlarını yazmak asagılamaksa o zaman dedıgınız gıbı olur.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 8:12 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

petersburg yazdı:
kırat kardeş.ben kımseyı kotulemıyorum.yazdıklarımı okursan anlarsın.ben herkezın dusunce yasayız ve özgurce kararlarına saygım vardır.kım kımle evlenırse evlenır yuva kurarsa kurar.bu kısının özgur tercıhıdır[url].ben sadece rusyada yasayan bayan ve erkeklerın ahlak kultur ve yaşayış tarzlarından bır kac sey bahsedıyorum.[/url]bu kımseyı kotulemek degıldır.eger gercekler arkadaşların zoruna gıdıyorsa okumazla.benım kadar onlarda gerceklerı cok ıyı bılıyor ama bır cocugunun ısıne gelmıyor.yarası olan cevap vermesın.cunkı kımseyle bu konu hakkında tartışma ıstemıyorum.cunkı sız haklısınız dıyecegım.gun gelıp bana hak vereceklerıne ınanıyorum.ısallah ben yanılırım ama neredeeeeeeee.herkez ıstedıgını yapsın.ben kımseyı asagılamıyorum..eger onların yaşam tarzlarını yazmak asagılamaksa o zaman dedıgınız gıbı olur.

A R K D A S L A R B U T U N S I T E B O Y L E A S A G I L I K B I R I N S A N I N H I C B I R M E S A J I N A C E V A P Y A Z M A Y I N :x :x :x

BU ARKADASIMIZ INSAN SEVIYESINDEN DUSMUS ! ! ! ALLAH RAHMET EYLESIN

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 9:22 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

petersburg yazdı:

Kim gonderdi seni? Peygambermisin yoksa kurtaricimi? Birden bire nereden cikti bu iyilik aski...iyilik melegim.... :-)))

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 9:28 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

1990 yılında hangi okulda okudun burada hangı sehırde ve okulun adı ve bolumu?

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 24 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz