RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 8:44 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: herkeze merhaba yardımlarınızı rica ediyorum!
MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 23, 2008 4:30 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Öncelikle bu siteye yeni üye oldum ve inanılmaz faydalı ve gereklı bır site oldugunu düşünüyorum.ayrıca efendy ve stalın arkadaslar genelde hemen hemen her konuya herkeze yarcımcı olmaya calışmışlar ellerine saglık,diğer yardımcı olan arkadaşlarada teşekkürler.neyse fazla uzatmayım yardımcı olan butun arkadaşlardan allah razı olsun allah güzelliklerini eksık etmesın onlardan !

Şimdi sevgili arkadaşlar kız arkadaşımın bana bir şirket aracılıgıyla 300$ karşılıgı oln bu davetıyeyi moskovada merkezde kalabılmek için 3 aylık ticari(business) davetiye aldım,bunu ben konsoloslukta ugraşmıyım diye turizm şirketine verdım ve 3 aylık vizemi aldım!Allah nasıp ederse 5 aralık 2008 tarıhınde Ben ilk defa moskovaya vede yurt dışına cıkıcam! Şimdi benım kız ardaşım beni alıcak havaalanından ve bize moskovadan merkezden ev tuttu,kız arkadasımın maddi durumu iyi sayılır! Ama havaalanında ve moskovada yaşam hakkında bazı endişelerim var ve polisten yana sıkıntılarım var! benim size bir kac sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim! şimdiden emeği gecen arkadaslara teşekkürler! Allaha razı olsun!

1.Saglık sigortası yaptırmam gerekıyomu bu vizeye, yada ticari vize oldugundan şirketten dolayı bir önemi yokmu! yaptırmam gerekırse nerden yaptırıcam?
2.Akbanktan yurt dışı formu doldurmam ve almam gerekırmı?
3.Burdan giderken hangi evrakları almam gerekir yada bir evrak almama gerek yokmu?
4. Kız arkadasım Vnukova havaalanına gidersem ona yakın oldugu için iyi oldugunu söylüyor ama ben orda bir sorun yaşarmıyım,rahat giriş yapabilirmiyim?
5.Havaalanında polısler bazen almıyolarmış rüşvet felan istiyolarmış bunun için nasıl bır önlem almalıyım?
6.Moskovada başıma bir durum gelırse ılk yapmam gereken ne olmalı?
7.Orda nelere dikkat etmelıyım?
8.Gündüzleri bir yerlere gitmek ve dönmek için nasıl bir yol çizmelıyım?
9. Polisler cok durdurup kontrol yapıp rüşvet istiyolarmış neler yapmalıyım?
10.Bana genel anlamda vericeginiz bilgiler varmı?
11.Ben bu vizenin bitiş tarihine yakın uzattırabılırmıyım?
12.Genelde çabuk hastalanırım ve yanıma cok ilac alsam bana havaalanında bunlar ne diye sorun yaratırlarmı?
Yardımlarınızı beklıyorum allaha emanet olun! Sevgiler Saygılar Hürmetler.....

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: herkeze merhaba yardımlarınızı rica ediyorum!
MesajGönderilme zamanı: Pzt Kas 24, 2008 1:49 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Hocam cevap yazdikya.... :-)))

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Kas 25, 2008 12:54 am 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

okudum elıne agzına saglık allah herseyı gönlunce versın saolasın...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 6:20 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

umitars06 yazdı:
Öncelikle bu siteye yeni üye oldum ve inanılmaz faydalı ve gereklı bır site oldugunu düşünüyorum.ayrıca efendy ve stalın arkadaslar genelde hemen hemen her konuya herkeze yarcımcı olmaya calışmışlar ellerine saglık,diğer yardımcı olan arkadaşlarada teşekkürler.neyse fazla uzatmayım yardımcı olan butun arkadaşlardan allah razı olsun allah güzelliklerini eksık etmesın onlardan !

Şimdi sevgili arkadaşlar kız arkadaşımın bana bir şirket aracılıgıyla 300$ karşılıgı oln bu davetıyeyi moskovada merkezde kalabılmek için 3 aylık ticari(business) davetiye aldım,bunu ben konsoloslukta ugraşmıyım diye turizm şirketine verdım ve 3 aylık vizemi aldım!Allah nasıp ederse 5 aralık 2008 tarıhınde Ben ilk defa moskovaya vede yurt dışına cıkıcam! Şimdi benım kız ardaşım beni alıcak havaalanından ve bize moskovadan merkezden ev tuttu,kız arkadasımın maddi durumu iyi sayılır! Ama havaalanında ve moskovada yaşam hakkında bazı endişelerim var ve polisten yana sıkıntılarım var! benim size bir kac sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim! şimdiden emeği gecen arkadaslara teşekkürler! Allaha razı olsun!

1.Saglık sigortası yaptırmam gerekıyomu bu vizeye, yada ticari vize oldugundan şirketten dolayı bir önemi yokmu! yaptırmam gerekırse nerden yaptırıcam?
2.Akbanktan yurt dışı formu doldurmam ve almam gerekırmı?
3.Burdan giderken hangi evrakları almam gerekir yada bir evrak almama gerek yokmu?
4. Kız arkadasım Vnukova havaalanına gidersem ona yakın oldugu için iyi oldugunu söylüyor ama ben orda bir sorun yaşarmıyım,rahat giriş yapabilirmiyim?
5.Havaalanında polısler bazen almıyolarmış rüşvet felan istiyolarmış bunun için nasıl bır önlem almalıyım?
6.Moskovada başıma bir durum gelırse ılk yapmam gereken ne olmalı?
7.Orda nelere dikkat etmelıyım?
8.Gündüzleri bir yerlere gitmek ve dönmek için nasıl bir yol çizmelıyım?
9. Polisler cok durdurup kontrol yapıp rüşvet istiyolarmış neler yapmalıyım?
10.Bana genel anlamda vericeginiz bilgiler varmı?
11.Ben bu vizenin bitiş tarihine yakın uzattırabılırmıyım?
12.Genelde çabuk hastalanırım ve yanıma cok ilac alsam bana havaalanında bunlar ne diye sorun yaratırlarmı?
Yardımlarınızı beklıyorum allaha emanet olun! Sevgiler Saygılar Hürmetler.....

SELAM ARKADAŞIM::::::::....NE SAGLIK SIGOTASI NEDE BAŞKA BIR EVRAK GEREKLI.AGIR BIR HASTALIGIN YOKSA SORUN YOK.EGERKI VARSA GELME KESINLIKLE.CUNKI HASTANE VE DOKTORARI BIZIMKILERLE ALAKASI YOK HASTANELER NEZERAH HANE GIBI DOKTORLARIDA BIZIM DOKTORLARI TUTMAZLAR.2:::: NE AKBAN NEDE BAŞKA BIR EVRAK GEREKMIYORR.BOŞ BILGILER ONLAR.3::::::::::SENIN NE AMACLA GITTIGINI BILMIYORUM.AMAC ONEMLI TATIL ISE SADECE PASA VE VIZE YETER.KIZ ARKADAŞINLA KALACAKSAN FAZLA PARAYADA GEREK YOK KIZ ARKADASIN KARSILAR ZATEN BIR COK MASRAFINI.KALMIYACAKSAN BIRAZ PARALI GEL.HER AN HERSEYOLABILIR.KIMSEYE PEK GUVENME.4:::::::::::::EGER VUNUKOVAYSA OK.AMA YANNIŞ ANLAMI OLURDA VUNUKOVA DEGIL PULKOVA DEMEK ISTEMIŞ .EGER MOSKOVA VIZESI VARSA ELINDE MOSKOVADAN GIRIŞ YAPMALISIN AKSI TAKTIRDE STP HAVA ALANINDAN ALMAYABILIRLER.AMA MOSKOVADAN GIRERSEN MOSKOVADA REGISTE YAPTIRACAKSIN.CUNKI KONAKLAMA MOSKOW OLACAK CIKARKENDE MOSKOVDAN CIKACAKSIN.AMA TURITIK 1 AYLIK VIZE ILE STP DEN GIREBILIRSIN AKSI TAKTIRDE BİRI HTIMAL SORUN YAŞAYABILIRSIN TEDARIKLI OL.GENEDE SEN.DEMEDI DEME.CUNKI VIZEDE YAZAN YARE BAKIYORLAR YANI VIZEDE MOSKOWA YAZIYORSA ORADAN GIRIP ORADAN CIKIP ORADA IKAMET GOSTERECEKSIN AMA SEN GENE KIZ ARKADASIN EVINE GIT ORADA KAL SORUN OLAMZ.AMA MOSKOW VIZESIYLE STP DEN GIRIS YAPMAN COK UGRASTIRABILIR HATTA ALMAZLAR.BU KONUDA MOSKOW HAVA ALANI DAHA COK TITIZ STP HAVAALANINDAN COK INCELERLER.5::::::::::AMAN GOZUM SAKIN HAAAAAAAAAA.RUSVET FELAN VEREYIM DEME O RUSVET HAVAALANINDAKILERE GECERLI DEGIL 3 GUN TIKARLAR ICERI DOMUZ ETIYLE BESLENIRSIN GELDINEDE GELECEGINE PISMAN OLURSUN.RUSVET ISI SOKAKTAKI MELISLER ICIN GECERLI HERSEYIN TAM OLDUGU HALDE SORUN YASAMAMAK SENI NEZARETE TIKMAMALARI ICIN 100 RUBLE SIKISTIR 5 YTL.6:::::::::: DURUMDAN DURUMA DEYISIR.BAŞINA BIR SEY GELIRSE BUYUK BIR OLAY HEMEN TRYE DON DERIM.DONEBILIRSEN.7:::::::::::ORADA KIZLA GEZ HERYERE ONLA GIT CUNKI KAYBOLURSUN HERYER ASAGI YUKARI BIRBIRINE BENZIYOR.RUSCAN VARSA ILK INDIGINDE KIZLA GIT BI TEL KARTI AL KENDINE MEGAFON OLSUN MESJ 1 RUBLE 200 RUBLELIK YANI 10 YTL LIK KONTUR YUKE SANA 1 AY GIDER. :lol: :lol: :lo.YANNIZ POLISE KENDININ YABANCI OLDUGUNU BELLI ETME YASŞILARA YARDIM ETME KESINLIKLE KIMSENIN DOVUS KAVGA OLUM OLAYLARANA YAKINDAN UZAKTAN ILGILENME YABANCI OLDUGUNU ANLARLASA MELIS ARKADAŞLARIMIZ HERSEYIN TAM OLDUGU HALDE PARA ISTEYEBILIRLER.UZAK DUR MELIS ARKADAŞLARDAN.8:::::ARKADAŞ OYLE SORU SORUYORSUN KI SASIRIYORUM YANI.INSAN TR DE BILE YENI GELDIGI BIR ŞEHİRDE KAYBOLUYOR YANNIZ CIKARSAN KESIN KAYBOLURSUN YOLU YORDAMI YOK BUNUM. KIZ ARKADASININ ELINDEN TUTACAN ONU BURAKMIYACAKSIN.YANI BU DURUMDA SEN BAYAN KIZ ARKADASIN ERKEK OLACAK O NERE ISTESE SEN ORAYA GIDECEKSIN.EGER ILKSE GIDISIN GERCI 20 GUN SONRA SIKILMAYA MEMLEKETINI OZLEMEYE BAŞLARSIN.GITMEK ISTERSIN.ÇUNKI BIR INSAN EN FAZLA 15 GUN ACLIGA DAYANIR.ALIŞMIŞ ARKADAŞLAR ICIN DEGIL TABIKI BU TURK SIRKETLERINDE CALISAN KISILER ICINDE DEGI.ORAYA KIZ ARKADAŞI ICIN GELENLER .CUNKI YEMEKTE BAYA BIR ZORLUK CEKECEKSIN.SIMDIDEN ALIŞTIR ACLIGA KENDINI.9::::::::::.. DEDIMYA KIZ ARKADASININ ELINI HIC BIRAKMA BIRAKIRSAN ORTADA KALIR EGER DILINDE YOKSA EYVAH EYYYY.OTURU SOKAKTA SINIRDEN AGLARSIN.CUNKI ORASI TR DEGIL.KIMSE KOLAY KOLAY YARDIM ETMEZ.DEDIMYA BIRAZ PARALI GIT ARKADAŞ NE OLUR NE OLMAZ.İSALLAH KIZ ARKADASINI SAGLAMDIR..10:::::::::::: YOK.GIT GEZ VE GOR DERIM.GUZEL BIR YER HATTA FIRSAT BULURSANIZ KIZ ARKADASINIZLA IMKANINIZ VARSA PETEREDE GELIN DERIM PETERE GELIRSEN MUSAFIRIM OLURSUN.11::::::.. O ISLERE GIRME 3 AYA YAKIN BIR SUREDE ELINE YENI VIZE GELIYOR AMA 3 AY VIZESIZ REGISTESIZ RUSYADA GEZMAK HERKEZIN HARCI DEGIL.GERCI BIZ ONUDA YAPTIK AMA BIR SOR BAKALIM NASIL YAPTIK.POLIS GORDUMUZDE UZERINE YURUDUK YABANCI OLDUMUZU BILMESIN DURDURMASIN DIYE.SONRA POLIS KAGIDI CIKARACAN PASAPORTUMU KAYBETTINE DAIL FELAN FILEN.BENCE HIC KENDINI RISKE SOKMA EN GUZELI VIZNI 3 AYLIK AL GIRDI CIKTI YAP.ZATEN YENI YASAYA GOREDE REGISTEYI 3 AYDAN 3 AYA YAPIYORLAR.12:::::::::::.EVET CIKARIRILAR YURT DISINA CIKARKEN ONADA KOTA KOYDULAR 1 TANE NOVALGIN 1 TTANE ASPIRIN BIRTANEDE YARA BANDI BAŞKA ÇIKARAMASSIN. :D :D :D :DARKADAŞ TAMAM BILMEMEN NORMALDIR AMA BU KADAR KOMIK BIR SORY SENDE GORDUM.DEDIM AGIRSA HASTALIGIN KESIN AMA KESIN GITME.KIZ ARKADASIN BAKMAZ.BUNU BILESIN.NEREDEN BILECESIN DIYE SORARSAN BASIMIZDAN GECENLERI SORUYORUM.UZERINDEKI GOMLEGI BILE YIKAMAYAN SANA BIR SABAH KAHVALTISI HAZILAMAYAN INSANLARIN YASADIGI YERE GIDIYORSUN.GENE KOTULEMEK ISTEMIYORUM AMA BUNLAR VAR OLAN OLAYLAR.GENE DIYORUM SAYGI GOSTERIYORUM CUNKI ONLARIN KULTURU.HQYIRLI TATILLERRRRRR IYI EYLENCELER SANA ARKADAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:10 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Evet Sevgili Petersburg arkadasım zahmet edip bana bir bilgi aktardıgın ve zaman ayırdıgın için tşkler! Allah razı olsun yani! Bu arada bazı konuları yanlış algılamış ve yanlış konuya getırmışsin ama benım için bir problem yok dedimya eline agzına saglık çok tşk ederim...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 11:15 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

UMITARS ARKADAŞIM ONEMLI DEGIL.GENE SIKINTIN OLURSA YADA KAFANI KARISTIRAN BIR KONU YAZARSIN.GEL MOSKOW OZELDEN NUMARAMI VEREYIM ARA BENI GELDIGINDE.REGISTENIDE YAPTIRIRIM UCRETSIZ KORKMA BASINA BIRSEY GELIRMI DIYE BEN BURADAYIM.HAVA ALANINDA DA ARAYABILIRSIN SIRKETTEN ARKADAŞ YONDERIRIM KARSILAR SENI.SORUN CIKARSA EGER.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: