Cinarcikli Arkadasim Selam.. Eger yanlis hatirlamiyorsam sen bu sorulari farkli konu basliklari altinda yine sordum ve cevaplar da aldin.Yanlisim varsa simdiden ozur dilerim ! Cuma gunu geliyorsan en gec sali gunu registrasyonunu yaptirmis olman gerekir.Buraya ne tur vizeyle geliyorsun bilmiyorum ama turistik vize ise ; vizenin uzerindeki otelden , business vize ise ; yine vizenin uzerindeki davet eden sirketle baglanti kurup onlar araciligi ile registrasyonunu yaptirmani oneririm. Bazi oteller para karsiligi turistik vizelere registrasyon yapabiliyor.Anladigim kadariyla sen kafani olumsuz sorularla doldurmus ve heyecan yapmissin

Kiz arkadasin sana her konuda yardimci olacaktir , hatta o olmadan burada bir yere rahatca adim atamayacagini da geldiginde anlayacaksin

Sitede vize ,registrasyon islerini yuruten bu alanda uzman arkadaslar var.en kotu ihtimalle onlarla baglantiya gecip yardim alabilirsin.Kendinden emin , rahat ve yasal oldugun surece hersey yolunda gidecektir.. Hadi gazan mubarek olsun