|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:18 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 7 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
Ebu Bekir
|
Mesaj Başlığı: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Prş Eki 30, 2008 9:25 pm |
|
|
|
selamun aleykum,Daha once tam 5 sefer moskovaya tatil amacli geldim.Bu sefer daha yeni geldim ve evlendim.Darisi bekarlarin basina.Arkadaslar bana burda moskovada is bulmam konusunda yardimci olursaniz cok memnun olurum.Turkiye deyken giyim uzerine butik isletiyordum.Ben cok iyi derecede ingilizce konusuyor ve yaziyorum,iyi derecede hollandaca konusuyor ve yaziyorum.orta derecede almanca ve rusca biliyorum.(rusca alfabesini cok rahatlikla okuyor ve anliyorum) ayrica insaat alci ve boya ustasiyim. msn ve e-mail adresim;bekir_004@hotmail.com Hepinizden Allah razi olsun simdiden.
_________________ ***YARADILANI SEVERiZ YARADAN'DAN ÖTÜRÜ***
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 11:41 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
SELAM BEKIR ONCELIKLE 5 KEZ TATILE GITTIGIN VE ORADA EVLENDIGINI YAZIYORSUN.BU NASIL OLUYOR BEN ANLAMADIM.VE ISI BULAMIYORSUN BIRDE.INAN COK ILGINC GELDI BANA.KAZAN TUMAN YADA BAŞKA BIR SEHIR DESEN BELKI OLABILIR AMA MOSKOWADA RUS SIRKETLERI KADAR ASAGI YUKARI TURK SIRKETLERI VAR.GIT KONUS DERIM.EGER MOSKOWAYI BILIYORSAN.AMA SAGLAM BIR REFERANS BULMAN GEREKLI.CUNKI HER SIRKET ABI BENIM ESIM BURADA BEN EVLIYIM BANA IS VER DEMEKLE VERMEZ.RUSYADA OLDUGUN ICIN RUSCA VE INGILIZCE SANA YETER GERISINI AT COPE.BIRDE YAPTIGIN IS HERHALDE TURIZIM CUNKI HOLLAN VE INGILIZ BILDINE GORE AMA SEN BOYA BADANADAN BAHSEDIYORSUN INAN SENIN ISIN BIRAZ ZOR.BENCE ONCE YAPACAGIN ISE KARAR VERMELISIN HANGI SOKTOR.KIZ ARKADASIN YARDIM ETMEZ SANA. SANA BIR TAVSIYE ISTER TUTAR ISTER TUTMASSIN.AMA GERI DON ULKENE.AL GEL ESINIDE ANTALYADA YASAYACAGIN HAYAT RUSYADAN COKKKK IYI OLACAKTIR BUNU UNUTMA.EN AZINDAN KENDI MEMLEKETIN.YEMEKLERI YENIR DILI ANLASILIR.DUSUN TASIN EGER KARAR VERIRISEN KALMAYA BEN YARDIM ETMEYE CALIŞIRIM SANA IS KONUSUNDA.AMA BENCE GIT DURMA GENE SEN BILIRSIN.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Ebu Bekir
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 6:03 pm |
|
|
|
Degerli kardesim daha once 5 kez baska sehire geldim.hanim buraya tasinali daha 2 sene ancak oldu.onunda cok hatiri sayilir bir cevresi yok burda.Tavsiyeni aklimda tutuyorum zaten,ama ben burda kalmaya kararliyim.Yardim etsende etmesende Allah razi olsun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Ebu Bekir
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 6:21 pm |
|
|
|
ozur dilerim cunku daha onceki mesajimda Rusya yazacagima,moskovaya 5 sefer geldim diye yazmisim.moskovaya ilk gelisim.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Sal Ara 02, 2008 8:48 pm |
|
|
Ebu bekir hocam ilk once allah mesut etsin..... Benimde sana bazi tavsiyelerim olacak ama oyle cocuk azarlar gibi degil tabiki...  ) Bir kac dil bildigini yazmissin. Bence bu ozelliklerini kullanabilecegin bir isde calismani tavsiye ederim ama sunuda biliyorumki is bulmak zorlastikca fazla secenegi kalmiyor insanin.Moskovadaki firmalarin cogu insaat firmasi.Insaatlarinda durumu belli krizden bir cok firma kapatiyor veya kuculuyor, bu durumda is bulmak biraz daha zorlasacaktir.Allah kolaylik versin.....
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
MFSX
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 11:05 am |
|
|
|
Merhaba , Bence de oncelikle Moskovadaki Turk firmalari ile baglanti kurmalisin.Hatta Flemenkce bildigin icin turizm firmalarinda da sansini deneyebilirsin.Kisacasi sirketlerin eleman azaltma egleminde oldugu bu gunlerde is bulman oldukca zor olacaktir.Onceden belli baglantilar kurmadan Moskova'ya gelme derim.Firsatin varsa en azindan bi sureligine ertele ve salam baglantilar kurmaya calis.Biliyorum gonul ferman dinlemez ama Allah yardimcin olsun.Saygilar
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Ebu Bekir
|
Mesaj Başlığı: Re: MOSKOVA'DA IS ARIYORUM!!! Gönderilme zamanı: Cum Ara 05, 2008 2:29 pm |
|
|
|
Ben su anda moskovadayim arkadaslar.Tavsiyeleriniz icin Allah razi olsun.Bazi arkadaslar diyorlarki geri don,niye doneyim arkadas,niye.Atalarimizin at sirtinda karis karis dolastiklari yerleri,neden bir daha biz kalbimizle,sevgimizle,islam kulturumuzle feth etmeyelim.Lutfen biraz cesaret ve somut yardimlarinizi bekliyorum.hepinizden allah razi olsun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 7 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|