|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:10 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
tuanamm
|
Mesaj Başlığı: oturma izni Gönderilme zamanı: Pzt Tem 07, 2008 12:42 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
selam ben rusla evliyim türkiyede yaşıyoruz ama moskovada yaşamaya karar verdik oturma iznini nasıl alabilirim neler gerekli bilgisi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Çrş Tem 09, 2008 11:12 am |
|
|
|
Hocam keske biraz arastirma yapsaydin...!
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tuanamm
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cum Tem 11, 2008 6:59 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Pardon anllamadım neyi araştırmalıydım?ben zaten onun için burada cevap arıyorum.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Tem 12, 2008 10:59 am |
|
|
|
Forumda konu hakkinda baya bir bilgi var....
Ama kisaca birseyler anlatayim.. Esin moskova (Eger esinin ikametgahi moskovadaysa) donecek ve sana davetiye cikartacak.Sende o davetiyeyle turkiyedeki rus konsolosluguna gidecek ve vizeni alacaksin.Moskovaya geldiginde yabancilar subesine basvurarak oturma izni islemlerine baslayacaksin.
Daha detayli bilgiler forum icerinde mevcut.Allah kolaylik versin....
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tuanamm
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Tem 12, 2008 5:49 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
tamam çok teşekkür ederim forum içerisinde de tekrar araştırma yapacağım,tekrar sağolun.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
oskurcan
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Tem 12, 2008 6:35 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
tuanamm, bu arada bir rus la evlenmek için gereken dökümantasyonu ve işlem süresini bana açaklayabilirsen sevinirim..
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tuanamm
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Pzr Tem 13, 2008 9:46 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
eğer burada ya ni türkiyede evleneceksen ilk önce eş adayının oradan bekardır ve evenmeye müsaittir kağıdı getirecek daha sonra direk yabancılar şubesine gideceksin oradan zaten seni yönlendirirler evrak işi çok fazla umarım bunlarla uğraşacak vaktin vardır ama dediğim gibi o kağıt olmadan hiçbir işe başlayamazsın kolay gelsin.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Çrş Eyl 17, 2008 4:56 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
tuanamm
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Eyl 20, 2008 11:45 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
teşekkür ederim efendy ben orada senin kadar olmasada bayağı yaşadım ama 1997 senesinden beri devamlı gidip geliyorum ama daha öncede belirttiğim gibi ben bir rus ile evliyim burada işlerim biraz ters gitti o yüzden ona söz vermiştim gideriz diye dil konusunda bir problemim yok çünkü rusçayı iyi konuşuyorum ama eşime anlatamadığım en büyük problem iş konusu bakalım ne yapacağım neyse teşekkürler.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Pzr Eyl 21, 2008 9:11 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
bak kardesim elinde meslegin varsa ! rusyadada oturum islerini ayarlarim diyosan korkma derim cukki moskova yimi milyon insani barindiran bir sehir
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kirat
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 8:03 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
20 milyon mu!! 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 8:59 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
ben 3 gundur burdaki pasoport alinan yerlere giidip geliyorum esimin pasoportunu uzattirip soy ismimi almasi icin orda hersey yaziyodu bende okudum gereken evraklar
evlenip gelmen senin acindan daha iyi sadece getirmen gereken pasoportun rusca tercumesi му buraya geldiginde muracat ettigin de sana ayriyeten 2 nusha sayfa veriyolar onu dolduruyosun vede hastanesel islemler var onlari yaptiriyosun ben bugun gittim okudum ama yinede kime inanmak istiyosaniz inanin ben burda yasamayacagim icin gerek duymadim almadim bi de arkadaslar turist vivesi kesinlikle uzamiyo му sadece hasta durumda gidemeyecek gibi oldugunda uzatiyolar haberiniz olsun
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
nuri
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 1:47 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
selam dostum bende rusyadan evliyim ve su an bende o isle ugrasiyorum oncelikle esinin uzerine tapulu bi ev olmasi gerekiyo eger yoksa esin bi ev bulmaliki senin orada oturduguna dair ikamet sicili cikaracaklat.tabi o evde tapulu olmak zorunda.ondan sonrasi cok kolay once esin gelecek sana bi davetiye cikaracak sonra sen gelirken aile toplum kagidi.okul diplomasi.savciliktan temiz kagidi ve varsa yaptigin meslek uzerine bi takim dosya veya diplama.alman gerekiyo gerisi cok kolay gerci orada konsolosluk var senin isin daha basit.ama sen genede gelir gelmez avir e pasaport masasina bas vur 6 ay surecinde kesinlikle cikiyor.ben nuri tyumen den eger istersen ara detayli konusalim tel;89048764265,
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
cimcime8886
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Pzr Ara 07, 2008 9:44 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
merhaba- ben de aralık ayı içinde bir rus beyle evleneceğim ve moskovaya taşınacağız. oraya 3 aylık özel davetiyeli vizem de hazır. ancak oraya gittikten sonra geçici oturma iznine başvurunca çıkması 6 ayı buluyorsa 3 aylık vizeyle orda nasıl kalabileceğim?  gerçekten tam da düğün öncesi bu konuda çok moralim bozuldu. çünkü 90 günden fazla vize de alamıyormuşuz bir yıl içerisinde- yoksa bir rusla evli olunca daha farklı olabiliyor mu? lütfen bilgisi olanlar varsa yardımcı olsunlar  (
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: oturma izni Gönderilme zamanı: Pzr Ara 07, 2008 9:56 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
cimcime8886 yazdı: merhaba- ben de aralık ayı içinde bir rus beyle evleneceğim ve moskovaya taşınacağız. oraya 3 aylık özel davetiyeli vizem de hazır. ancak oraya gittikten sonra geçici oturma iznine başvurunca çıkması 6 ayı buluyorsa 3 aylık vizeyle orda nasıl kalabileceğim?  gerçekten tam da düğün öncesi bu konuda çok moralim bozuldu. çünkü 90 günden fazla vize de alamıyormuşuz bir yıl içerisinde- yoksa bir rusla evli olunca daha farklı olabiliyor mu? lütfen bilgisi olanlar varsa yardımcı olsunlar  ( neticede sizde turk vatandasisiniz. 3 ay biter bi 3 ay daha alirsiniz bu sure icindede vireminni pirijivanniye yi alirsiniz zaten. yada isci vizesiyle gitmeniz gerekiyor. kolay gelsin
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|