|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:51 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
zeynep
|
Mesaj Başlığı: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Çrş Ağu 20, 2008 2:03 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
SELAM ben ist dayım ve rusyaya gelmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz başta kolay vize alabilirmiyim yani zorluk cıkartıyorlarmı şindiden tşk
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
devrim
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Cum Ağu 22, 2008 12:28 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Tursıstık vıze ıle gıdebılrsın davetıyeye gerek yoktur bunu yapan aksaray ve cıvarında acentalar vardır Tanıdıgın varsa rusyada onun onun yanına gıtmenı ısterım yoksa turları tavsıye ederım.yoksa tekbasına oteller cok pahalı gecelıgı en basıt otellerde 300 usd den baslar
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
zeynep
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Cum Ağu 22, 2008 1:09 am |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
çok tşk ama su yazdıgınızacentelar yolu daha uygun galiba...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Cmt Ağu 23, 2008 6:09 pm |
|
|
|
Benim bildigim bir firma var eger gercekden dusunuyorsaniz pm atin...
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
nuri
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 2:26 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
oncelikle rusyanin neresine gelecegin cok onemli.rusyanin bir ili ile diger bir ili arasinda hemen hemen 3 kati yasam pahaliligi farki var.ben tyumen de yasiyorum ne pahali ne ucuz tavsiye ederim vede yardimci olurum eger gelmeyi dusunursen
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSYADA 15 GÜN YAŞAMAK İSTİYORUM Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 6:23 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
SELAM ben ist dayım ve rusyaya gelmek istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz başta kolay vize alabilirmiyim yani zorluk cıkartıyorlarmı şindiden tşk
SELAM ZEYNEP ISTANBULDAYSANIZ VIZE ALMANIZ COK KOLAY LALALIDE VE SARIYERDE BU ISI YAPAN BIR COK ACENTA VAR.SIZE HANGISI YAKINSA ONA GIDIN DERIM.HIC BIR ZORLIGU YOK ACENTAYA GIDIN VE PASPOR BIRDE FOTO VER SANA BIR GUNDE TURISTIK VIZE CIKARIRLAR.SONRASI KOLAY UCAK BILETI ALIRSIN SONRA VER ELINI RUSYAAAAAAA.NE VARSA
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|