RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:56 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: pasaport
MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 7:53 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar rusya federasyonun pasaportlardaki hasarlara karşı çok özenli bi inceleme yaptıklarını duydum.bu yuzden sorun yaşayan varmı.benim şoyle bi sorunum varki pasaportun on yuzundeki ay yıldız ve tc ibaresi silinmiş.bu benim açımdan sorun olurmu?değiştirip yenisini alamam çunkü 2 yıllık uzattim ve davetiyede yakında elimde olucak..bu konuda goruşu bilgisi olan varsa lutfen yardım cı olsu8n.teşekkurler

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: pasaport
MesajGönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 11:04 pm 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Degistirmende fayda var.kapidan donme gibi bi risk ile karsilasabilirsin.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 3:23 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

kirat yazdı:
arkadaşlar rusya federasyonun pasaportlardaki hasarlara karşı çok özenli bi inceleme yaptıklarını duydum.bu yuzden sorun yaşayan varmı.benim şoyle bi sorunum varki pasaportun on yuzundeki ay yıldız ve tc ibaresi silinmiş.bu benim açımdan sorun olurmu?değiştirip yenisini alamam çunkü 2 yıllık uzattim ve davetiyede yakında elimde olucak..bu konuda goruşu bilgisi olan varsa lutfen yardım cı olsu8n.teşekkurler

EGER PASAPORTUN KAPAGINDAKINI SORUYOSAN O ONEMLI DEGIL HERKEZINKI SILINIR ASIL ONEMLI OLAN IC YAPRAKLARIN NORMAL OLMASI

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:06 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy yazdı:
kirat yazdı:

EGER PASAPORTUN KAPAGINDAKINI SORUYOSAN O ONEMLI DEGIL HERKEZINKI SILINIR ASIL ONEMLI OLAN IC YAPRAKLARIN NORMAL OLMASI

evet hocam benim sadece pasaportun diş yuzeyindeki yaldızli bolumler silinmiş..saolasın yureğime su serptin valla)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 6:27 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

rusyada evlilik yapan arkadaşlardan ricam.1) Справка с места жительства:sizden boyle bir belge istendimi,nedir bu bizdeki ikametgah iilmuhabimi.ve apostil nasıl nerde yaptırılır.teşekkurler şimdiden

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 1:19 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

kirat yazdı:
rusyada evlilik yapan arkadaşlardan ricam.1) Справка с места жительства:sizden boyle bir belge istendimi,nedir bu bizdeki ikametgah iilmuhabimi.ve apostil nasıl nerde yaptırılır.teşekkurler şimdiden

kirat kardesim simdi burda kanunlar devamli degisiyor benim zamanimda gerekenleri sana bildiriyorum
1-nufus mudurlugunden aile kutugu ( Butun ailenin) Yurdisi icin diye soylemen gerekiyor.birde bekar olduguna dail evrak iste.
2-savcilikdan sabika kaydi.
3-muhtarlikdan ikamet adresin.
bunlari yeminli tercumanlikda tercume vede noterden onaylatiyosun .zaten tercumeciler notere onaylatir. o evraklari buraya geldinmi buranin makamlari bizim noterin vurdugu muhurlerin tercumesini istiyor apostil yapdir derler yani turk noterinin muhrunun tercumesi ama ben biraz tartisdim o zaman noterin muhrunun tercumesimi olur diye bana bisey demediler tabi 6 yil once / apastil buyutulecek bir olay degil tamamen burda olan bi is diyelim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 7:04 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy taşekkur ederim cevapladığın için benim nusutan alınan belgeler ve savcilık belgesi aposstilenmiş şekilde hazır .bu belgeleri rusyada ruscaya cevirtip noterinide orda yaptıracağim.problem sadece ikametgah belgesi elimde ama onu nerde apostil yaptıracağimı bulamadım.bide ikametgah belgesini burda 1 ay gecerli veriyolar.iki ay sonra rusyada kullanmak istesem ne olur.bu iş kafamı karıştırdı.bi cevap daha yazarsan çok sevinirim:)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 06, 2008 6:55 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

kirat yazdı:
efendy taşekkur ederim cevapladığın için benim nusutan alınan belgeler ve savcilık belgesi aposstilenmiş şekilde hazır .bu belgeleri rusyada ruscaya cevirtip noterinide orda yaptıracağim.problem sadece ikametgah belgesi elimde ama onu nerde apostil yaptıracağimı bulamadım.bide ikametgah belgesini burda 1 ay gecerli veriyolar.iki ay sonra rusyada kullanmak istesem ne olur.bu iş kafamı karıştırdı.bi cevap daha yazarsan çok sevinirim:)

bu konuda bilgisi olan herhangi biriside cevap verirse çok memnun olurum

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 09, 2008 11:39 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

sen türkiyede evlendiysen sadece gereken pasoportun ve evlenme cüzdanının noter tastikli tercümesi ve apostil mühürü başka birşey gerekli degil ama ordaysa bilmiyorum cünkü ben burda yaptım

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 10, 2008 1:19 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

yok dostum turkiyede evlenmedim ,rusyada evlenecem.bu ikamaetgah işini nası halledecem çozemedim:(genede bilgisi olan varsa lutfen yazsın

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: