nizam1292 ;
Sadece Rusya'da universite dusunuyorum demissin buradan yola cikarak Moskova'da yasama ihtimalin uzerine,kendi tecrubelerime dayanarak sunlari soyleyebilirim ki ; evet polis problem OLABİLİYOR.Ama konu tamamen senin ve yanindaki arkadaslarinin tavir ve rahatligiyla alakali.Neden? yuzlerine bakinca vasifsiz oldugunu anlayabilecegin insanlari alip kisa bir egitim surecinden sonra sokaklara salivermisler

ve kucuk maaslarla. Senin sorun yasayabilecegin polisler metro guvenliginden sorumlu olup it surusu gibi iceride volta atan tipler.Rutbeli ya da kidemli polisler ozellikle sokaklarda seni durdurup kontrol bile etmezler.Trafik polisleri tam anlamiyla SORUN olabilirler ama ogrencilik hayatinda araba kullanmak zorunda degilsin.Bu konuyla alakali kafana birsey takma derim. Zaten kisa sure icerisinde buraya uyum saglar , tabiri caizse raconu ogrenirsin

Kazan 'da polisin pasaport yirtmasi olayi bana bi hayli sacma ve kanun disi geldi.Benim su an emin oldugum birsey var ki o da , basinda rusvetle ilgili bi haber yer aldiginda bile o polislerin bir anda istasyonlardan kayboldugu

Korkuyorlar yani ! bu konu trafik polisleri icin kesinlikle gecerli degil cunku onlar resmen mafya ! sana simdiden tavsiyem " RAHAT OL ,ne kadar rahat davranirsan o kadar huzurlu yasarsin"

Yolun acik olsun..