RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 5:17 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: REGİSTRASYON VE MİGROTİON
MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:27 am 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

efendy yazdı:
petersburg yazdı:
efendy yazdı:
HE UNUTDUM PEETEEEERR SIZ 20 YILDAN BERI RUSYADASINIZ HALEN VIZE MEVZULARINI GECEMEDINIZMI ?????
BEN VE BENIM GIBI ARKADASLARIM VIZE ISLERINI COKDAN UNUTDULAR..
BIZ ASDIK ARTIK VIZEYDI MIZEYDI RAHAT RAHAT TURKIYEYEDE RUSYAYADA GIRIP CIKIYORUZ

BENIM SORUMA CEVAP VER SADECE.BEN SENIN VIZELI YADA VIZESIZ GIRIP CIKTIGINI SORMADIM.MADEM BILIYORSUN MADEMKI HERKEZI AYDINLATIYORSUNUZ. GECISTIRMEYINDE CEVAP VERIN.BU SADECE BASIT BIR İŞLEM.BEN ONCA YILIMI VERECEM DE O ULKEYE BENDEN HALA VIZE VE REGISTE SORACAKLAR HEEEEEEEEE.GULUNC OLMA.YANITLA SORUYUDA YAZDIKLARINI CIDDIYE ALSIN BURADA SIZIN YAZILARINIZI OKUYANLAR

:D :lol: :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SORUMUN CEVABINI ALAMADIM.GULUP GECMEN BILEMEDIN ANLAMINA GELIYOR. DEMEKKI. BILEMEDIYSEN BEN ACIKLAYAYIM BELKI BIRGUN LAZIM OLUR? İSTERSEN ISTENESSEN KONUYU KAPATALIM?????????**

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 4:41 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy yazdı:
petersburg yazdı:
efendy yazdı:
HE UNUTDUM PEETEEEERR SIZ 20 YILDAN BERI RUSYADASINIZ HALEN VIZE MEVZULARINI GECEMEDINIZMI ?????
BEN VE BENIM GIBI ARKADASLARIM VIZE ISLERINI COKDAN UNUTDULAR..
BIZ ASDIK ARTIK VIZEYDI MIZEYDI RAHAT RAHAT TURKIYEYEDE RUSYAYADA GIRIP CIKIYORUZ

BENIM SORUMA CEVAP VER SADECE.BEN SENIN VIZELI YADA VIZESIZ GIRIP CIKTIGINI SORMADIM.MADEM BILIYORSUN MADEMKI HERKEZI AYDINLATIYORSUNUZ. GECISTIRMEYINDE CEVAP VERIN.BU SADECE BASIT BIR İŞLEM.BEN ONCA YILIMI VERECEM DE O ULKEYE BENDEN HALA VIZE VE REGISTE SORACAKLAR HEEEEEEEEE.GULUNC OLMA.YANITLA SORUYUDA YAZDIKLARINI CIDDIYE ALSIN BURADA SIZIN YAZILARINIZI OKUYANLAR

:D :lol: :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bugun malum pazar evde oturmuş internet keyfi forumu geziyorum:)komik sadece hertasin altindan petersburg çikiyor:)prosta ya v woke..ama yok adamın karakteri bole yanlış olana yanlış diyebilecek birisi değil..yau hocam sen ne muhalif bi adamsın yau.herkesle tartisiyosun!bence bana bugun yazdıklarım için cevap verme.bu senin için ufakta olsa bi ilerleme sayılabilir

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 8:16 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

KIRAT BEN KIMSEYLE BU SITEDE TARTIŞMAK ISTEME.VE TARTIŞMAYA GIRMEM KOLAY KOLAY.GENE SOYLUYORUM BENIM YAZILARIM ZORUNA GIDIYORSA BAZILARIN OKUMASINLAR YORUM YAPMASINLAR.HEEEE SORMAK ISTEDIGI VARSA YORUM YAPMAK ISTIYORSA YAPSIN TARTIŞIRIZ AMA KARSIDAKININ KISILIGI HAKKINDA HIC BIR SEY BILMİYORSA KAFASINA GORE YORUM YAPAMAZ .MESELA SEN BENIM ADIMI BILIYORMUSUN ONCELIKLE ONU SOYLE BANA.BILMIYORSUN .AMA BENIM KIŞİLİĞİM HAKKINDA YORUM YAPMISSIN.GIT ONCE ADIMI OGRREN SONRA BENI TANI SONRADA YORUM YAP HAKKIMDA SAYGI DIYARIM EGER BANANE SENIN ADINDAN DIYORSAN, BENIM KIŞILIMDENDE SANANE.DAHA ADIMI BILMEDEN BENIM KISILIGIM HAKKINDA YORUM YAPMAK SANAMI KALDI. BEN KIMSENIN YAZDIGI YAZIYI ELEŞTIRMEDIM BILMEDIGIM KIMSENIN HAKKINDA ASILSIZ YAZMAN BILMEDIKLERIM DE YAZMAM KIMSEYLE TARTIŞMAM ANCAK HAKKIMDA YAZAN ASILSIZ CEVLAR VARSA ONLARADA CEVAPSIZ BIRAKMAM.ASLA SUSMAM VE YAZDIGI YAZIYI YEDIRIRIM.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 9:14 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

petersburg yazdı:
KIRAT BEN KIMSEYLE BU SITEDE TARTIŞMAK ISTEME.VE TARTIŞMAYA GIRMEM KOLAY KOLAY.GENE SOYLUYORUM BENIM YAZILARIM ZORUNA GIDIYORSA BAZILARIN OKUMASINLAR YORUM YAPMASINLAR.HEEEE SORMAK ISTEDIGI VARSA YORUM YAPMAK ISTIYORSA YAPSIN TARTIŞIRIZ AMA KARSIDAKININ KISILIGI HAKKINDA HIC BIR SEY BILMİYORSA KAFASINA GORE YORUM YAPAMAZ .MESELA SEN BENIM ADIMI BILIYORMUSUN ONCELIKLE ONU SOYLE BANA.BILMIYORSUN .AMA BENIM KIŞİLİĞİM HAKKINDA YORUM YAPMISSIN.GIT ONCE ADIMI OGRREN SONRA BENI TANI SONRADA YORUM YAP HAKKIMDA SAYGI DIYARIM EGER BANANE SENIN ADINDAN DIYORSAN, BENIM KIŞILIMDENDE SANANE.DAHA ADIMI BILMEDEN BENIM KISILIGIM HAKKINDA YORUM YAPMAK SANAMI KALDI. BEN KIMSENIN YAZDIGI YAZIYI ELEŞTIRMEDIM BILMEDIGIM KIMSENIN HAKKINDA ASILSIZ YAZMAN BILMEDIKLERIM DE YAZMAM KIMSEYLE TARTIŞMAM ANCAK HAKKIMDA YAZAN ASILSIZ CEVLAR VARSA ONLARADA CEVAPSIZ BIRAKMAM.ASLA SUSMAM VE YAZDIGI YAZIYI YEDIRIRIM.

gulum bak sen demekki bayagi bi darbe almissinki genel konusuyosun .ben sana adam ol diyorum sen halen baska yerlerinle konusuyon. o konusdugun yerleride bozarim ordanda konusamazsin akilli ol.
senin kisiligin ney sen kimsin ?????????????? tobe hasa ALLAH misin ???? He anladim Putinin oglumusun yoksa ????
karilar seni neden boynuzladi anlatya rahat ol nasil bi insan oldugunu herkeze soyle burda biz bizeyiz korkma

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Kas 30, 2008 10:51 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

gulum bak sen demekki bayagi bi darbe almissinki genel konusuyosun .ben sana adam ol diyorum sen halen baska yerlerinle konusuyon. o konusdugun yerleride bozarim ordanda konusamazsin akilli ol.
senin kisiligin ney sen kimsin ?????????????? tobe hasa ALLAH misin ???? He anladim Putinin oglumusun yoksa ????
karilar seni neden boynuzladi anlatya rahat ol nasil bi insan oldugunu herkeze soyle burda biz bizeyiz korkma KADINLAR BENI NIYE BOYUNUZLADI GUZEL BIR SORU AMA GOZUMMMMM BEN EVLI DEGILIM KIMSE BENI BOYNUZLAYAMAZ OLAKI OYLE BIRSEY HISSETTIGIMEDE IDI NAHUY DER GECERIM.BEN EVLI DEGILIM.EVLILER DUSUNSUN ? KONUSTUGUM YERLERI BOZARSIN HEEEEEEEEEE.BOŞ KONUŞMA

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 8:41 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

HADİİ LENNN :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: PETERSBUR BİLGİNLE KONUS KUFURLERINLE DEGIL

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 9:54 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

ben bıldıklerımı yazıyorum işine geldınce yorumlama tarafsız dusun bıraz sonra anlarsın ne demek ıstedımı.heeeeeeeeee bu arada ne yannız gezebılıyormusun sokaklarda YAŞARRRR. :D

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 07, 2008 6:00 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

gezemıyorum cunku dışarısı soguk o yuzden :lol: :lol: :lol: :lol: senın bıldıgın kadar rusca nın ıyısı bende de var merak etme........

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 23 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: