|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:54 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:12 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
RUSYA VE RUS HALKI HAKKINDA BUTUN SORULARINIZI SORABILIRSINIZ
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:20 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
petersburg yazdı: RUSYA VE RUS HALKI HAKKINDA BUTUN SORULARINIZI SORABILIRSINIZ mrb lar oncelıkle ben aralık ayında de petersburg a gelıyorum thy ıle ben kız arkadsımın evınde kalıcam. regısteyı nerde yaptırabılırım veya adres verebılırmısın veya acenta demsıınn onun adresını solermısın
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:24 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
SELAM.PETERDE 1 AYLIK TURIZIM VIZESIYLE GIDIYORSAN SORUN YOK.HANGI OTELE GIDERSEN AZ BIR PARAYLA YAPARLAR.KIZ ARKADASIN YARDIM EDER.AMA SAKIN COCUK YAPMA. 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
cınarcıklı25
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:27 pm |
|
|
ben 15 gunluk tursıt vızesı ıle gıdıyorum cocukla ısım olmaz 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:35 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
15 gunluk tursıt vızesı ıle gıdıyorum cocukla ısım olmaz SORUN YOK O ZAMAN .GIT ARKADAŞINLA OTELE ORASI YAPAR.BAŞKA BIR YERE GIRMENE GEREK YOKSENIN RESIGTEN HAVA ALANINDAN ALDIGIN KAGIDIN ARKASINA YAPACAKLAR O KAGIDI PASAPORTUN GIBI KORU.KAYBEDER DUSURUSEN TR YE GELMEN COKKK ZOR OLUR
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
cınarcıklı25
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 10:38 pm |
|
|
|
oke tskler ne kaadr ucret alırlar dolar olarak soylermısın
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Kas 27, 2008 11:09 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
|
50 60 mıl yeter fazla verme
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 9:23 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
GIDIP NIYE PARA VERSIN ADAM GITSIN KIZIYLA BERABER OVIRA YAPTIRSIN ADAM DIYO KIZ ARKADASIMIN YANINA GIDIYORUM OTELE DEGIL
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Cmt Kas 29, 2008 10:36 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
yasar_1982 yazdı: GIDIP NIYE PARA VERSIN ADAM GITSIN KIZIYLA BERABER OVIRA YAPTIRSIN ADAM DIYO KIZ ARKADASIMIN YANINA GIDIYORUM OTELE DEGIL KIMLE GIDERSE GITSIN REGISTE ICIN OTELE PARA VERMEK ZORUNDASIN ??????????
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 6:44 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
bılmıyosannn atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:03 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
HERHALDE KENDINLE KARISTIRDIN BENI YA OLSUN SORUN YOK SIMDI DUZELTIRIM.ORAYA GIDIPTE REGISTE YAPIP PARA VERMEYEN ADAM VARSA YALAN SOYLER.TAMAMMIIII BUDA IKINCI GAZOZ OLSUN SANA.HER KONUSMANDA BATIYORSUN.SEN BENLE YARISMAK ICIN DEDIMYA BI 10 SENE ORADA KAL SONRA SOKAKTA YANNIZ GEZMESINI OGREN SONRA BIR MAGAZINE GIR VE BIRAZ ALIŞ VERIŞ YAP.YANI BIR ALIŞ VERIŞ YAPACAK KADAR DIL OGRENNNNNNNNN  BUNLARI TAMAMLA SONRA KONUSURUZ SENLE
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
yasar_1982
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Pzr Ara 07, 2008 5:58 pm |
|
 |
| Katılımcı Üye |
 |
|
|
petesburg sen gıt te yenı cıkan kanunları oku sen cok eskıde kalmıssın ben 1 hafta once geldım dıkkatını ceker sonra iade ederım sana ogren bazı seylerı ondan so nra bılgı vermeye calış mıllete ben gıttım hıc para vermeden ovırda yaptırdım sen nasıl parasız olmaz dıyosun bılmıyorum ben yaptırdımm anladın mıı???????? zor ama.......
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Sal Ara 16, 2008 7:54 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
yasar_1982 yazdı: petesburg sen gıt te yenı cıkan kanunları oku sen cok eskıde kalmıssın ben 1 hafta once geldım dıkkatını ceker sonra iade ederım sana ogren bazı seylerı ondan so nra bılgı vermeye calış mıllete ben gıttım hıc para vermeden ovırda yaptırdım sen nasıl parasız olmaz dıyosun bılmıyorum ben yaptırdımm anladın mıı???????? zor ama....... SEN PARA VERMEMISSINDIR KIZ ARKADASIN VERMISTIR ARKADAŞ.BURADA HERSEYI YAZDIRMA BANA.CUNKI SEN DAHA IKI KELIME KONUSMASINI BILMIYORSUN PARA VERIP VERMEDIGINI NEREDEN BILECEKSIN.KIZ ARKADASINDA BEN VERDIM DEMEZ TAMAMMI.EN AZINDAN O REGISTE KARI ICIN 100 RUB VERECEKSINNNNN.MELIS KARDESIMDE GOZUNE BAKTIGINDADA BI 500 RU ONA VERECEKSIN.CUNKI SEN OTELDE KALMIYORSUN EVDE KALACAKSIN.KOLAY KOLAY YAPMAZLAR TAMAMMI.ORADA KIMSE BABAYIN OGLU DEDIL.BANA YENI CIKAN KANUNLARI OGRETECEGINE SEN ONCE BURADA BIR BIS BULMAYA BAK.KAFAYA KOYMUSSUN BURAYA GELMEYE BAYA.SENDE GEL ARKADAŞ GIT GEL KONYA 6 SAAT NASILSA.HAVA YOLLARI KAZANSIN SAYENDE  NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLADINMI
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Prş Ara 18, 2008 1:20 am |
|
|
|
аллахым сен бана акыл вер......!
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
petersburg
|
Mesaj Başlığı: Re: RUSSIAN VE SAINT PETERSBURG HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZİ SORUN Gönderilme zamanı: Cum Ara 19, 2008 5:43 pm |
|
 |
| Kıdemli Üye |
 |
|
efendy79 yazdı: аллахым сен бана акыл вер......! TEBYA NINADA.POTOMUSTA A U TEBYA MINOGAA.ZACEM TI HATEL?
|
|
| Başa Dön |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|