RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 4:23 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Registeraiton
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 10:32 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

Selamlar
bu ay sonu rusyaya tatile geliyorum.vizeyi ve voucherı bir şirket aracılığıyla alıyorum. tur şirketi vizeyi hem moskova hem st petersburg için alabilirmişim voucher ona göre hazırlancakmış kontrolde problem yaşarmıyım? Ayrıca rusyaya geldiğimde registerationı nerde yaptırabilirim
cevaplarsanız sevinirim

Teşekkürler.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: Registeraiton
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 11:18 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

[quote="mahzen"]Selamlar
bu ay sonu rusyaya tatile geliyorum.vizeyi ve voucherı bir şirket aracılığıyla alıyorum. tur şirketi vizeyi hem moskova hem st petersburg için alabilirmişim voucher ona göre hazırlancakmış kontrolde problem yaşarmıyım? Ayrıca rusyaya geldiğimde registerationı nerde yaptırabilirim
cevaplarsanız sevinirim

Teşekkürler.[/ SELAM ARKADAŞIM.HERKEZIN FARKLI GORUSU VADIR TABIKI.AMA BENCE YAPMAN GEREKEN COKKKKK KOLAY.RUSYAYA GELIYORSUN KOLAY BIR ULKE GIRIS VE CIKIŞ ICIN.AMA FORMALITELERINI YERINE GETIR.COK BIR FORMALITE YOK TABIKI.SADECE VIZE VE REGIS.INGLTERE YADA ABD YE GITMIYORSUN.EGER TATIL ICINSE 1 AYLIK TURISTIK VIZEYLE YETER SANA.ILK OLARAK ACENTAYA GIT LALELIDE COK VAR BU ISI YAPAN ACENTA.80 90 DOL'A 1 GÜNDE VIZE ALIRSIN SONRA SANA BIRDE UCAK BILETI TEYMIN EDERLER.DAVETIYEYI ACENTANIN ANLASTIĞI SIRKETLER VARDIR ONLAR GONDERIRI SENLIK BIR DURUM YOK.BIRDE TURIZZIM ICIN GIDIYORSUN PARA BIRAKACAKSIN KAPILAR SONUNA KADAR ACIK SANA. THY BIRAZ FIYATLI RUS HAVA YOLLARI AL.BIRAZ KOKAR ICERISI AMA IDARE ET ISTE USUL USUL ALIŞIRSIN KOKULARA.VERILILEN MOSKOWA DAVETLI VIZEDEN HIC BIR SORUN CIKMAZ.ELINI KOLUNU SALLAYA SALLAYA GIR.AMA SEN PETERE GIDECEKSEN 1 AYLIK TURISTIK VIZEYLE ORADANDA ELINI KOLUNU SALLAYA SALLAYA GIR.FAKAT 3 AYLIK TEK GIRIŞLI VISE VEYA BAŞKA BIR VIZE ISE KESINLIKLE GIRME PETERDEN.CUNKI BAYA BIR SORUN YASARSIN BIRDE RUSCAN YOKSA BELKI GERI POSTALARLAR.CUNKI ELINDEKI VIZE MOSKOW VIZESI.AMA SENIN TURSIT OLDUGU ICIN GEZMEYE GELDIGINDEN DOLAYI SORUN YASANMAZ.BIRAZ BEKLERSIN ODA MUHUR KAYIT VB OLAYLARDAN SONRA.AMA MIKRO KARTINI IYI DOLDUR HAVA ALANINDAN YOKSA UFAK BIR YANNIŞ YAPARSAN KUYRUGUN EN SONUNA GECERSIN O YUZDEN YAVAŞ YAVAŞ DOLDUR.KALEMI UNUTMA :D :D :D CUNKI KIMSE KALEM VERMEZ SANA :( .SONRA SENI KARSILAYAN ARKADASIN VARSA GIT EVINE GUZEL BI BANYO YAP RAHATLA.SABAHTA GIT BIR OTELE REGISTENI YAPTIR.1000P ILE 2000P ARASI YANI 50 YADA 100 TYL.ARTIK O OTELE VE ARKADASININ CEVRESINE GORE DEYISIR.BELKIDE 500P.BILEMEM.BEN O ISLERI UNUTTUM UZUN ZAMANDIR YAPTIRMIYORUM.DIKKAT ETMEN GEREKEN BIR TEK PROBLEM VAR ODA ORADAKI RUS BAYANLARA KAPTIRMA SAKIN KENDINI. BIRDE PARANA SAHIP CIK.SELAMLARRRRRRRRRR IYI TATILLER 8) 8) 8)

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 11:28 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

hocam cevabın için teşekkürler. uçak rezervasyonumu falan yaptırdım. Vizemi alcak firma vize mi moskova st petersburg için alabileceğini benim planım moskovaya inip ordan st petersburga geçmekti çünkü. ama havaalanında voucherımda moskova st petersburg u görünce görevliler problem yaşarmıyım fake olduğunu anlarlarmı?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 12:04 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

extra bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 12:31 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Valla hocam konu biraz karismis o yuzden tam anlayamadim.Ama kisaca bir ozet geceyim sana.Vizeler rusya fedarasyonunun tum bolgelerinde gecerlidir.Yalniz yaptiracak oldugun registre farklilik gosterecektir.Moskovada kalacak oldugun sure boyunca otel seni registreni yapar.Daha sonra st peterburga gittiginde kalacak oldugun otele yeni registreni yaptirmalisin zaten onlar yaparlar. havalimaninda yapacak oldugun giris cikislardada sorun yasamazsin.Orada registre kontrolu yapmiyorlar.....

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 4:39 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

efendy79 cevabın için teşekkürler.

öncelikle moskovaya uçakla gideceğim, orda bir kaç gün kalıp trenle petersburga geçip tekrar moskovaya dönüp ordan turkiyeye döneceğim. her iki şehirde de kalacağım yerler otel değil arkadaşlarım evi olacak.
asıl sorum registerationları nerde yaptırabilirim? ve vizeyi alan firma hem moskova hemde petersbur için voucher hazırlayacakmış bu kontrollerde bir problem yaratır mı?

Teşekkürler

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 6:41 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

mahzen yazdı:
efendy79 cevabın için teşekkürler.

öncelikle moskovaya uçakla gideceğim, orda bir kaç gün kalıp trenle petersburga geçip tekrar moskovaya dönüp ordan turkiyeye döneceğim. her iki şehirde de kalacağım yerler otel değil arkadaşlarım evi olacak.
asıl sorum registerationları nerde yaptırabilirim? ve vizeyi alan firma hem moskova hemde petersbur için voucher hazırlayacakmış bu kontrollerde bir problem yaratır mı?

Teşekkürler

vizenin hem moskva heme petersburg olması kontroller açısından hiçbir sorun çıkarmaz aksine faydasi olur.bende senin gibi çomezlik zamanlarımda moskova üzerinden petere gitmek istemiştim.vizemde petersburg yazdığı için sabahın 5inde gunduz 12ye kadar tuttular beni geri istanbula gondereceklerdi.neyse rehber bi arkadaşa ulaştıkta geldi yalvar yakar aldı ellerinden:))....bol şans arkadaşım genede bu rus milislere guvenilmez))

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 8:13 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Bak hocam giris cikisda sorun yasamayacaksin..... registre isinide kesinlikle otele yaptirtman gerekiyor. Nasil anlatayim otele gidip kac gun kalacaksan o parayi vermen gerekiyorki otelde seni registre yapsin.... Harici nasil olur bilmiyorum ama benim dedigim en sorun yasamayacagin bir yontem...gerisi sana kalmis....

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:30 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

ARKADAŞ HERKEZ BIRTAKIM BIRSEYLERDEN BAHSETMIŞLER.EVET YAZILANLARIN HEPSI DOGRU DIYEBILIRIZ.CUNKI RUSYADA CALISANLAR BILE KENDILERININ NE YAPTIGINI BILMEZ SACMA SAPANDA DA OLSA KANUN TASARISINI YURURLUGE KOYARLAR.SONRA YAAAAAAAAAA BIZ NE YAPTIK YOK O OYLE OLMAZ BU BOYLE OLUR DIYEEE DUSUNUR DURURLAR.BUDA KOMINIZIMDEN YENI KURTULDUGUNUN VE BILINCLI SIYASETCILERIN OLMAMAISINDAN KAYNAKLARINIR.SIMDI SENIN SORUNA GELELIM. EGER MOSKOW GIRISLIYSE MOSKOW GIR REGISTENI YAPTI OTELE ORADAN PETERE GEL KALDIGIN SÜRE BOYUNCA PETERDEN BIR OTELDEN YAPTIR REGISTENI.SONRA MOSKOW DON VE ORADAN CIKIŞ YAP KIMSE SORUN YASATAMAZ SANA.AMA MOSKOW REGISTESIYLE MELIS KARDEŞLERIMIZ YAKALARSA SENI PETERDE.SEN DERSINSI KI YENI GELDIM PETERE TREN BILETINI GOSTERIRSIN.YAKALARLARSA EGER.SANKI KACAKSINDA AMA OYLE ISTE.NEYSE SONRA GEZ PETERDE EGER ISTERSEN PETERDENDE CIKARSIN CUNKI CIKIŞTA SANA SORUN YASATMAZLAR KESINLIKLE.AMAAAAAAAAAAAAAAA MOSKOW VIZESI ISE VE SEN PETERDEN GIRIŞ YAPARSAN SENI BEKLETIRLER HATTA GERI ILK UCAKLA POSTALARLAR CUNKI VIZEN MOSKOW VIZESI.ANCAK MOSKOW DAN GIRIS YAPABILIRSIN.EGER AZ BIR RUSCAN VARSN GENE SORUN OLMAZ ANLATIRSIN ESIM BURADA ADI SU OLMADI BIDE COCUGUM VAR DERSIN MOSKOW VIZESIYLE PETERDENDE GIRIŞ YAPARSIN.ORADANDA GECERSIN AMA SEN GENE ISINI RISKE ATMA ONCE MOSKOW SONRA PETER SONRA MOSKOW AIRPORT SONRA TURKIYEEEEEEE.HEY BEEEEEEE ADI BILE BIR GUZELLL.BU ARADA COKKK OZLEDMMMMMMM.COK IYI OLUR SENIN ICIN BU GUZERGAHH.KENDILERI BILE BILMIYOR CIKARDIGI KANUNLARI.STOPPPPPPPP.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 9:16 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. peki bu registerı her otel yapıyor mu? çok regal bişey değil çünkü o otelde kalmıyacağım

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzr Ara 07, 2008 12:29 am 
Üye
Üye

dostum ben yaklaşık 3 ay önce gittim turist vizesiyle moscowaya,oradan penza'ya gectim trenle ve hiçbiryerde registre yaptırmadım kız arkadasımın evinde kaldım 15 gün,sadece ucakta sana verilen mig kartı saglam doldur hatasız,baska bir sorun çıkmaz girişte bir nushasını zaten alıyorlar diğerinide çıkışta alıyorlar vize ve pasaportunda sorun yoksa korkulacak hiç ama hiçbir şey yok diğer taraflarını bilmiyorum..

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 11 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: