RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:18 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: SAINT PETERSBURG VE RUSYA HAKKINDA TUM SORULARINIZA CEVAP
MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:49 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

OZZIYYYYYYY:::::::::::. SEN NE YAPTTIN BEEEEEEEEEEEEE.VAY ANASINA SAYIN OKUYUCULARRRRRRRR.SENIN YAPMAK ISTEDIKLERINI ORADA RUSLAR BILE YAPAMAZLARRRRRR BU KADAR KISA SUREDE.BU NE HIZ BOYLE.BU SURE ICERISINDE SEN DIL MI OGRENCEN İŞ MI BULACAN SEHRIMI OGRENECEN EVLILIK ICIN HAZIRLAMAN GEREKEN ONCA EVRAKLARIMI YAPACAN DAHA SAYMAM GEREKEN ONCA ALTERNATIFLAR VARKIIIIII..SANA KIM AKIL VERDIYSE YADA YOL GOSTERDIYSE COKKK YANNIŞ.EGER VIZEN BIR YILLIK OLSAYDI BAYA SEN HARHALDE BIRDE EV VE ARABADA ALIRDIN. :D :D SEN BU KISA SURE ICERISINDE HIC BIR IS YAPAMASSIN.BIRAZ ACI AMA GERCEK.CUNKI ORASI TR DEGIL VE SEN RUSCA BILMIYORSUN.BENCE SEN BU KISA SURE ICERISINDE ONCE GOZLEM YAP YANI YASAYIŞLARINA ALIŞABILECEKMISIN AYAK UYDURABILECEKMISIN KENDINI ORTAMA.ILK ETAPTA İŞ BULMAN COK ZOR O YUZDEN İŞİ UNUT BELLI BIR SURE.KESINLIKLE COCUK YAPMAAAAAAAA.SANA BIR ABI TAVSIYESI.EN AZINDAN 3 4 YILLLL.CUNKI NE OLACAGINI BILEMESSIN.CUNKI GIT GEL RUSYA 6 SAAT DEGIL BUNU UNTMA.BIRDE CEBINDEKI PARANA COOK DIKKAT ET KIMSEYE BIR LIRANI VERME ORASI RUSYA SENI SOYARLAR SONRA SOKAGA ATARLAR.BUNU EN SEVDIGIN KIŞI BILE YAPAR.KIMSEYE EN AZINDAN BELLI BIR SURE ASLA GUVENMEEEE.SENIN ISTEKLERIN BAYA BIR SURE ALACAKTIR.BUNUDA UNUTMA.BU BENIM DUSUNCEM UYAR YADA UYMASSIN SENIN BILECEGIN BIR IS.AMA UYARSAN DEDIKLERIMI SEN KAZANIRSIN.BEN ZATEN KAZANMIŞŞIM KAZANACAGIMI.

Başa Dön

Mesaj Başlığı: teşekkür ederim kirat
MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 7:35 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

götürülmesi gereken evraklar konusunda biraz bilgim var. Uzun zamandır cevap bekliyorum Samara hakkında bilgisi olan varmı diye sanırım orada yaşayan orayı bilen biri yok. Tşk ederim cevabın için. bu konuk vizesi konusunda bilgin var mı ? yani alınması zormudur? Bana istek yapacak. aracı firmaların faydası olurmu ?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 10:37 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

SAMARADA IKI YIL KADAR YASADIM VE ORAYI IYI BILIYORUM.KONUK VIZESI HAKKINDA DA SANA SU KADARINI SOYLEYEYIM BEN BIR KAC KEZ O VIZEYLE GIRDIM RUSYAYA AMA RUSCAN YOKSA COK KAFANI AGRITIRLAR.YANI SANA COOOK SORU SORARLAR.CUNKI SEN KONUK OLARAK GIDIYORSUN ORAYA.GIRISTE TERLETIRLE.RUSCAN VARSA IYI OLUR SANA. BU VIZE.AMA SEN BU VIZEYI ALMAK ICIN BAYA UGRASIRSIN.KIZ ARKADASIN SANA DAVETIYE GONDERECEK SEN ANKARA YADA TROZ KONS GIDECEN FELAN FILAN.BIR ALAY FORMALITE.SEN UNUT BENCE BU VIZEYIDE EGER 3 AYLIK GIDECEKSEN YADA 1 YILLIK GITMEYI DUSUNUYORSAN SANA BAŞKA BIR YOK GOSTEREYIM.HEM DE CALIŞMA VIZESI OLARAK KULLANIRSIN HEMDE 1 YIL ORADA YAŞAYABILIRSIN COK GIRS CIKISLI HEMDE YAPMAN GEREKEN SADECE 3 AYDAN 3 AYA BI REGISTE YENILETME OLUR SENIN ICIN.EN IYISI BU.SENIN ALACAGIN KONUK VIZESININ GUNU KISA O GUN SURE ICERISINDE HIC BIR SEY YAPAMASSIN.SEN BILIRSIN?

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 08, 2008 1:13 am 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

yav peter helal olsun sana yav ıyıkı burdasın yazılarını okudukca bıraz sınırlenıyorum ama cevapları okuyup herkesın senı kapak durumuna soktugunu gordugumde gulmekten kırılıyorum sanıyordum ben sadece kapak yapıyorum ama yanılmısım herkes senı kapak yapıyo sen gıtme burda kal

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 16, 2008 2:13 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

ben st.petersburga gıdıyorum bana rusya hava yollarına gırerken gunluk ortalama 50 dolar kadar uzerımde bulundurmam yada bankada olacagına daır bır dokuman ısteyebılırlermıs yoksa ucaga almıyorlarmıs.fakat bende 350 dolar kadar olacak 13 gun ıcın cunku orda kız arkadasım benı agırlayacak yanı para sorun olmayacak bılıyorum .bu durumu hava yolları personelı kabul edermı acaba

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 16, 2008 8:31 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

klemensi yazdı:
ben st.petersburga gıdıyorum bana rusya hava yollarına gırerken gunluk ortalama 50 dolar kadar uzerımde bulundurmam yada bankada olacagına daır bır dokuman ısteyebılırlermıs yoksa ucaga almıyorlarmıs.fakat bende 350 dolar kadar olacak 13 gun ıcın cunku orda kız arkadasım benı agırlayacak yanı para sorun olmayacak bılıyorum .bu durumu hava yolları personelı kabul edermı acaba

ARKADAŞLAR BIRAKIN BOYLE SACMA SAPAN SORULARIN.ONCA YILDIR GIRDIM CIKTIM BIR GUN ADIYLA SORUN BI YAAAAA KAC PARAN VAR DIYEEEE.ICIN RAHAT OLSUN NEDKADAR CEBIN ALIRSA O KADAR GEL.350 DOLARLA SEN PETERE GELIYORSUN.ISALLAH KIZ ARKADASIN SAGLAMDIR.IKINCISI GIDIŞ DONUS ALMA KESINLIKLE CUNKI NE OLACAGINI BILMIYORSUN BURADA.HER AN HERSEY OLABILIR O YUZDEN GIDECEGINE YAKIN BURADA PULKOVA AIRPORTTA THY OFISI VAR BURADAN ALABILIRSIN DONUS BILETINI.BENDE ILK GELDIGIMDE 100 DOLARLA GELMISTIM I AY TATIL YAPMISTIM SONRA 1500 DOLARLA DONMUSTUM BIR AN SENIN DURUMUN AKLIMA GELDI.KIZ SAGLAMSA PARA ONEMLI DEGIL KESINLIKLE BUTUN IHTIYACLARINI KARSILAR SENIN.AMA KESINLIKLE GUVENME VE COCUK YAPIYIM DEME EN AZINDAN BIR KAC YIL BERABER OL IS ORTAMINI OLUSTUR YASIYACAGINIZ YERI KARARLASTIRIN SONRA HERSEY IYI OLUR.SENIN ACINDAN ISALLAH.AMA KIMSEYE GUVENME KESINLIKLE VE KIZIN ELINI BIRAKMA.SENIN BUTUN SORUNLARINI KIZ ARKADASIN HALLEDECEKTIR SAYGILAR

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 21 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: