RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 7:44 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Rus kız arkadaş
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ara 01, 2008 9:23 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

NEYSE ARKADAŞ BENIM BU ISLERI OGRENELI 10 YILI GECTI.SEN GI BIRAZ RUSCA CALIŞ EGER YASAMAK ISTIYORSAN ORADA.BENIM BOŞ SEYLERI TARTISACAK KOMIK SORULARINACEVAP VERECEK VAKTIM YOK.SAYGILAR SANA.DAY TI BACALUSTA DEMEYE DEVAM ET.OK SAYGILAR

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Sal Ara 02, 2008 8:21 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

petersburg yazdı:
NEYSE ARKADAŞ BENIM BU ISLERI OGRENELI 10 YILI GECTI.SEN GI BIRAZ RUSCA CALIŞ EGER YASAMAK ISTIYORSAN ORADA.BENIM BOŞ SEYLERI TARTISACAK KOMIK SORULARINACEVAP VERECEK VAKTIM YOK.SAYGILAR SANA.DAY TI BACALUSTA DEMEYE DEVAM ET.OK SAYGILAR

Al sana iste ikinci kapat...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:09 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

ARKADAŞ NE GUZEL YAZMIŞŞŞŞ:::::::::::Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz ::::::::::::::::::::: GERCEKTEN ANLAYANA NE GUZEL BIR YAZI.TEBRIK EDERIM ARKADAŞIM SENI.DERLERYA SOZUN BITTIGI YER ISTE BU KELIMELER SOZUN BITTIGI KELIMELERDIR. TAKTIR EDERIM SENI.BEN HERKESIN YAZDIGINI TAKTIR ETMEM KESINLIKLE.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:27 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Sen ne ACIZ bir yaratiksin yaaaaa..... !!!!

Sence ben senin seviye dusup, senin uslubunu kullanipda sana kufurler edemezmiyim? Cokmu zor? benim klavyemin s tusu i ve k tusuyla birlikte calismiyormu? Aklini basina al veya basini bir tarafina, eger varsa itirazin 8 926 364 76 31 ara veya bu yaptigin terbiyesizlige bir son ver.

Oyle veya boyle burada kurulan binlerce aile var ve degil sen senin Allahin gelse (Bu arada kimse yalnis anlamasin Benim Inandigim Allahin bana vermis oldugu terbiye,ahlak ve fitrat bu arkadasinkiyle uymadigi icin oyle diyorum) Burada gelipde senin soyledigin gibi aptalca seyleri soylemesine izin vermeyiz.

Bir konu uzerinde nasil tartisilacagini bilmiyorsun.20 sene once okul okumaya gelmissin bir yazinda yaziyor.Bence sen egitimini ve evrimini tamamlayamamissin.Bu yaptigin terbiyesizliklere bir son ver.

Kimsenin dusuncelerini degistirecek degiliz,her turlu konuyu herkezle tartisabilirizde yalniz tartismalarin bir kurali vardir bu kurallar dahilinde.En tehlikeli insan cahil olan degildir,cahil oldugunu kabul etmeyen insan en tehlikeli insandir.

Sana bunu daha farkli yoldanda anlatabiliriz ama biz zor olani secip (zor olan kismi sana anlatmaya calismakti) senin konuyu daha iyi anlamani saglamakti.Ruslarin bir lafi var demire kursun gecmez diye. Seni kafana birseyi sokamadigimizi anlamis bulunuyorum.Dahada cirkinlesip terbiyesizlesecegin apacik ortada.Eger akli basinda bir insansan bu kadar lafdan sonra kendi kendine bir dusunur ve ona gore bir cevap yazarsin.Ama degilsen hic dusunmeden yine cahilce seyler yazmaya devam edersin.Yine soyluyorum eger varsa bir itirazin yukarida telefon numaram var 7/24 arayabilirsin. veya tamamen susabilirsin icinde birazcik insanlik varsa tabiki?

Sana bu son uyarimdir...

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 11:00 pm 
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

SEN OZURLUMUSUN KARDESIM HER YAZDIGIMI SEN NIYE KENDINE ALGILIYORSUN.NE KUFURU SAYIKLIYORSUN SEN.ONCE IYI BIR OKU.BENIM SANA KUFUR EDECEK KUCUK DŞURECEK BIR YAZIM OLMADI OLMAZDA.BU SADECE FORUMDA BIR ARKADASIN YAZMIŞ OLDUGU ŞIIRIN SON IKI MISRASI.HER SEYE ATLAMA SAZAN GIBI.HATTA O SIIR BU BAŞLIK ALTINDA ILK SAYFADA OLSA GEREK.ORTAYA YAZILMIS BIR SIIR UMARIM ANLADIN.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: