RUSYADAYIZ.biz

RUSYA-TÜRKİYE Forumları
 SSS •  Ara •  Kayıt •  Giriş 
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:22 pm

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: vize sıkıntısı
MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 3:08 am 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar herkese selam bu sitenin yeni üyesiyim ve umarım benim problemimi çözmeye yardımcı olacak arkadaşlar vardır! benim problemim şu. benim rus kız arkadaşım var ve ocak yada şubat gibi türkiyeye gelmiyi düşünüyor daha önce türkiyeye 3 kez tatil içi geldi ve tour firmasıyla geldiği için hava alanında herhangi bir problem yaşamadı ama bu kez tour firmasıyla gelmeyecek ve otel yerine benim yanımda kalacak acaba bu kez hava alanında problem yaşar mı? vize verecek olan kişi ona sormaz mı sen nereye gidiyorsun senin otel rezervasyonun nerede nerede kalacasın yada buna benzer sorular la karşılaşır mı? ve eğer vize alabilirse alacağı vizenin süresi ne kadar geçerli? arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz beni çok mutlu edersiniz! çok teşekkür ederim!

Başa Dön

Mesaj Başlığı: Re: vize sıkıntısı
MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:57 am 
Üye
Üye
Kullanıcı avatarı

Arkadasim bu konuyu cok net bilmedigim icin sadece bildigim kadarini yazicam.Forum icerisinde eminim bu soruya daha once cevap verilmistir ya da konuya benden daha fazla bilgi sahibi arkadaslar net cevap verecektir diye dusunuyorum.Sana soyleyebilecegim su ; Rus vatandaslarinin Turkiye ye turist olarak girmeleri icin gereken vize sadece Turkiye'ye girdiklerinde Havaalaninda pasaportlarina yapistirilan ve maksimum 2 AY sureli PUL ! (pul diyorum cunku vizeden baska herseye benziyor) :) Sanirim kiz arkadasina soruldugunda sadece gelis amacini soylemesi yeterli.Bunun disinda herhangi bir otel rezervasyonuna gerek olacagini sanmiyorum.Maksimum donus biletini gormek isterler diye dusunuyorum.Allah kavustursun.Saygilar..

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 1:31 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşım çok teşekkür ederim! umarım senin dediğin gibidir! bu konu hakkında bilgisi olan herkesin görüşlerini bekliyorum! :idea:

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 6:57 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye

dostum hiç merak etme kız arkadaşın paşa paşa gelir kapidanda karşılarsın,oyle onlardaki gibi niye geldin nerede kalacan acenteylemi self mi geldin diyede sormazlar;)hiç kafana takma.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 8:32 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

kırat artık soruyolar tek taraflı bıletle geldıgın zaman bana soracak olursan şu an bıletler zaten pahalı tek yon gıtsın aeroflot baksın orda gıdıs gelıs bıletler var ondan alsın yada aynı fıyata turlar var en ucuz olanı alsın hıc bır problem cıkmaz

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 9:45 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

20 usd civari bir vize bedeli var vize dedigime bakmayin pul gibi birsey onu yapistirip kapidan iceri saliyorlar yalniz kisi bayansa ve yuzu boyadan gorunmuyorsa agzindada sakiz varsa soruyorlar ne isin var diye ne kadar paran var diye. Yani tamamen kapidaki kisinin insafina kalmis bir olay.... Orospuluk yapmayacina inanirlarsa saliverirler yoksa 24 saat bekletip geri gonderiyorlar.Havalimaninda beklemenin faydasi var eger oyle bir sikinti yasanirsa hemen devreye gir.....

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:20 pm 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar gerçekten uzun zamandır bunun stresini yaşıyorum ve kız arkadaşımda aynı şekil bu stres yaşıyor çok korkuyor türkiyeden geri çeviriler diye! yanında gidiş dönüş bileti olacak parası ve kredi kartıda olacak yanında! zaten moskovaya kirovdan 13saat trenle gelecek ve saatlerce moskovada bekliyecek tek başına bunun stresi de var! ben malatyada yaşıyorum ve kız arkadaşımı hava alnından karşılayıp beraber malatyaya gideceğiz acaba kız arkadaşım antalya yoksa istanbula mı gelsin? hangi hava alnını daha iyi olur onun için? daha önce 3 kez antalya hava alnından giriş yaptı türkiyeye acaba bunun bir faydası olur mu? cevap yazma zahmetinde bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim! değerli fikirlerinize ihtiyacım var...

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Çrş Ara 03, 2008 10:26 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Istanbula gelsin... Bayram tatili veya yilbasi tatili icin desin....Birda bu kadar kasintiya gerek yok be hocam....Rahat olun

Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Prş Ara 04, 2008 3:07 am 
Yeni Üye
Yeni Üye

yani bende rahat olsun dedim.benim kız arkadaşım geldi gitti bikaç kere istanbula herhangi bi sorunla karşılaşmadı.

Başa Dön

MesajGönderilme zamanı: Cmt Ara 06, 2008 11:48 pm 
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

berbatov yazdı:
arkadaşlar herkese selam bu sitenin yeni üyesiyim ve umarım benim problemimi çözmeye yardımcı olacak arkadaşlar vardır! benim problemim şu. benim rus kız arkadaşım var ve ocak yada şubat gibi türkiyeye gelmiyi düşünüyor daha önce türkiyeye 3 kez tatil içi geldi ve tour firmasıyla geldiği için hava alanında herhangi bir problem yaşamadı ama bu kez tour firmasıyla gelmeyecek ve otel yerine benim yanımda kalacak acaba bu kez hava alanında problem yaşar mı? vize verecek olan kişi ona sormaz mı sen nereye gidiyorsun senin otel rezervasyonun nerede nerede kalacasın yada buna benzer sorular la karşılaşır mı? ve eğer vize alabilirse alacağı vizenin süresi ne kadar geçerli? arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz beni çok mutlu edersiniz! çok teşekkür ederim!

Kardes işin moskova olayını bilmem ama türkiye ayagını bilirim :o en sonunda benımde yardım edebılecegım bır konu var :ok: şimdi öncelıkle ben antalyada otelde anımasyon şefiyim ve moskovadan çalışma vizesi olmayan veya otelde tatil yapmadıgı halde yanımda çalışan çok rus hatun oldu buraya moskovadan bilet alıp gelıyolar kapıda onlara pasaportuna 3 ay kalabılır diye vize vuruyolar ! yani rahat rahat gelsin sıkıntı yapmayın ! benım kız arkadaslarım veya yanımda çalışanlar 3 ay kalıyo gönderiyorum 1 hafta sonra 1 üç ay daha kalmaya geliyolardı bazı arkadasların dediği gibi diğer ülkelerin bize yaptıgı gibi yok davetiye yok vize yok şöyle yok böyle hiç soran eden yok bir bizim ülkede birde diger gariban bir kaç ülkede girişte vize istemiyolar :lol: hoş geldin diolar vize damga pulu basıyolar hade gec bakalım!

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 10 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: