berbatov yazdı:
arkadaşlar herkese selam bu sitenin yeni üyesiyim ve umarım benim problemimi çözmeye yardımcı olacak arkadaşlar vardır! benim problemim şu. benim rus kız arkadaşım var ve ocak yada şubat gibi türkiyeye gelmiyi düşünüyor daha önce türkiyeye 3 kez tatil içi geldi ve tour firmasıyla geldiği için hava alanında herhangi bir problem yaşamadı ama bu kez tour firmasıyla gelmeyecek ve otel yerine benim yanımda kalacak acaba bu kez hava alanında problem yaşar mı? vize verecek olan kişi ona sormaz mı sen nereye gidiyorsun senin otel rezervasyonun nerede nerede kalacasın yada buna benzer sorular la karşılaşır mı? ve eğer vize alabilirse alacağı vizenin süresi ne kadar geçerli? arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz beni çok mutlu edersiniz! çok teşekkür ederim!
Kardes işin moskova olayını bilmem ama türkiye ayagını bilirim

en sonunda benımde yardım edebılecegım bır konu var

şimdi öncelıkle ben antalyada otelde anımasyon şefiyim ve moskovadan çalışma vizesi olmayan veya otelde tatil yapmadıgı halde yanımda çalışan çok rus hatun oldu buraya moskovadan bilet alıp gelıyolar kapıda onlara pasaportuna 3 ay kalabılır diye vize vuruyolar ! yani rahat rahat gelsin sıkıntı yapmayın ! benım kız arkadaslarım veya yanımda çalışanlar 3 ay kalıyo gönderiyorum 1 hafta sonra 1 üç ay daha kalmaya geliyolardı bazı arkadasların dediği gibi diğer ülkelerin bize yaptıgı gibi yok davetiye yok vize yok şöyle yok böyle hiç soran eden yok bir bizim ülkede birde diger gariban bir kaç ülkede girişte vize istemiyolar

hoş geldin diolar vize damga pulu basıyolar hade gec bakalım!