|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 10:27 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 8 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Prş Tem 03, 2008 8:44 pm |
|
|
|
Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Övenlere Tanıtmak
not: bu yazı alıntı öneri ve şikayetleriniz için tıklatın!Geçen günlerde Nazım Hikmetov’un hayatını anlatmak için çekilen “Mavi Gözlü Dev” filmini ve bu filmi çeken yönetmenin bir gazetede yayınlanan söyleşisinde Nazım Hikmetov’u sanki yurtsever gibi tanıtmasını eleştirmiş ve bu eleştiriyi de azılı bir komünist olan Nazım Hikmetov’un Atatürk, Vatan ve Millet alehine yaptığı konuşma ve şiirlerinden bölümler vererek aktarmıştım lâkin bu yazılarıma yapılan yorumlar bu konuya bir daha değinmeme yol açmıştır.
Bu iki yazıma yapılan yorumlar eleştiri düzeyini aşmış küfürler savrularak hakaretler yapılmıştır. Gerçi komünistlerden hayırlı bir laf ve iş beklemek zaten olanaksızdır.
Bu hakaretlere cevap vermeden önce şunu hatırlatayım; Nazım Hikmetov’un komünist olduğunu Atatürk, Vatan ve Millet alehindeki ifadelerini ve Lenin, Stalin gibi kızıl zağarları nasıl övdüğünü kendi ifadelerinden bölümler vererek kanıtladım. Gönül isterdi ki bu yazılarıma yorum yazan zevatlar bu menfi yorumlarını Nazım Hikmetov’un yazımda verdiğim ifadelerini çürüterek kanıtlasalardı ama onlar kendi görüşlerinin en büyük özelliği olan anarşistliği meydanlarda yaptıkları gibi yorum sayfalarında da yaptılar ve bol bol küfürler savurdular.
İnternet sayfamdaki yazılarıma yaptıkları yorumlara; Faşist köpekler, Ülkücü itler, Amerikan bekçi köpeklerine kemik, Önce insan olun, Kansız köpekler gibi kendilerini tanıtır mahiyetteki küfürleri ekleyerek yazmışlardır. Tabii hiçbirisinde yürek olmadığı için ne e-posta adresi ne de kendilerine ulaşabileceğim bir emare bırakmadan bir de Halkın sesi, Yumruğumun sesi, Atatürk ruhu gibi kendileriyle hiçbir alâkası olmayan rumuzlar ekleyerek hamaset süslü yazılar ve Nazım Hikmetov’un ebleh kişiliğini öven methiyeler döşemişlerdir.
Gelelim bu komünist müptezellerine cevaplarıma:
Kızıl zağarın biri Faşist köpekler (ülkücü itler) (!) başlığı altında 1969 yılında yapılan 6. Filo mitingini kendileri lehine ballandıra ballandıra anlatıyor ve o zamanın kızıl zağarlarını öven methiyeler döşüyor. Oradaki insanlara gerici, faşist, Amerikan uşağı gibi yaftalar yapıştırarak güya kendilerini haklı çıkartmaya çalışıyor. Birde o olaylarda geberen iki dinsiz adîyi (kutsal bir mertebe olan şehitliğe adeta hakaret ederek) şehit ilan ediyor.
Ey ebleh! O olayda geberen zağarlar ne şehittir ne de başka bir şey onlar cehennemin dibine girecek olan güruhların en başında bulunanlardır. Sen hiç merak etme senin yazındaki suçladığın o güzel insanlar sayesinde bu ülke büyüyor ve gelişiyor. Sizin gibi dinsizler yüzünden hep geri kaldık biz asalak.
Diğer kızıl zağar Halkın sesi başlığı altında kendi özelliği olan itliği bizim üzerimize atarak bize Amerikan uşaklığı yaftasını atıyor. Ha bu zağara diyeceğim şey var. İsmine yumruğumun sesi yazmışsın gel de kimin yumruğunun sesi daha iyi çıkıyor karşılaştıralım kızıl sıçan.
Diğer bir zağara gelince Amerikan bekçi köpeklerine kemik başlığa altında adeta içindeki zehiri kusarcasına hakaret ediyor. Bizi Amerikan uşaklığıyla suçluyor. Halbuki bizim Amerika ile hiçbir alâkamız olmamıştır lâkin kendileri kızıl Rusya’nın kıçını yalamaktan (pîrleri Hikmetov gibi) çok zevk almışlardır. Bak bak bir de bu zağar ne yazmış Kurtuluş Savaşında bizim paşa dedelerimiz kaçmış savaş bitince de ülkeye geri gelmiş. Ulan kodoş senin pîrin olan o piç Nazım Hikmetov Kurtuluş Savaşı yılları olan 1921 yılında Rusya’ya kaçmadı mı? Kurtuluş Savaşı bittikten sonra 1924 yılın geri gelmedi mi? Ulan şerefsiz önce kendi pîrini tanı ondan sonra Milliyetçilerin pîrlerine laf at. Benim üstadlarım (M. Akif Ersoy, Ö. Seyfettin, M. Emin Yurdakul, H. Nihâl Atsız gibi daha burada sayamayacağım bir sürü Milliyetçi, Türkçü kelâm üstadı) bire bir Kurtuluş Savaşında bulunmuşlardır. Senin savunduğun o zağar gibi kaçmamışlardır. Birde ömründe belki birkaç kez girdiği camiye Allah’a dua ettiğim yerden ateş ettiniz diyor. Ulan it sadece Bayram Namazlarına giderek ve Nüfuz Cüzdanının din hanesinde İslâm yazarak Müslüman olunmaz. Biz sizin dindarlığınızı biliyoruz Allah’ı, peygamberi yok sayan komünizmi savunanlardan da ne dindar (!) olur dimi. Birde Anadolu’da medeniyetin temellerini onlar atmış ulan asalak sen medeniyet denen şeyi daha dün öğrendin zağar. O saydığın ulu kişileri de sizdenmiş gibi göstermeye çalışma onlar dini yok sayan bir görüşün yanında değil hep karşısında olmuşlardır. O uluları sahiplenmeyin sakın.
Üç kızıl zağarda Hikmetov’un göstermelik olarak yazdığı Kuvayy-ı Milliye Destanı’nı okudun mu da böyle yazıyorsun gibi yorumlar yazarak hakaretler etmiş. Ya siz Hikmetov’un geçen yazımda bir bölümünü yazdığım Atatürk’e hakaret ettiği şiiri okudunuz mu? Ulan eblehler Türk Milletinin vermiş olduğu kahramanca direnişi siz Mehmet Akif’in dizelerinden okuyun da anlayın Kurtuluş Savaşı yıllarını Rusya’ya kaçarak geçiren (yani savaştan kaçan) bir salaktan değil. Birde bana sen Hikmetov’un eserlerini okudun mu da böyle yazılar yazıyorsun diye yazmışlar ben o salağın kitaplarına para verecek kadar aymaz değilim ama çoğu kitaplarını okudum sizin gibi ayran budalası olmadığım için o zağarın göstermelik olarak yazdığı güya Vatanı, Milleti öven şiirlerinden etkilenmedim. Çünkü benim M. Akif’im, M. Emin’im, Yahya Kemal’im, H. Suphi’m, Atsız’ım bu koduna kutup noktasıdırlar. Ha birde Hikmetov’un böyle şiirler yazarak Milletimize yaltaklanmaya çalıştığını söylemiştim bu meşru mudur. Tabii sizin gibi ahmaklar bunu meşru sayabilir ama ben asla saymıyorum. O ne güzel memleket yahu misal ben adam öldüreyim sonrada öldürdüğüm adamı öven şiirler yazayım sonrada suçsuz ilan edileyim olur mu öyle s.lakça şey. Ama bu müptezele gelince oluyor işte.
Salağın biride Deniz Gezmiş denen müptezeli öven şeyler yazmış. Bırakın bu şerefsizleri yahu iyi ki asıldı da cehennemin dibine gitti. Ha birde şunu söyleyeyim Deniz Gezmiş ve Nazım Hikmetov deyince midem bulanıyor, kusacağım geliyor aynı domuz denince olduğu gibi. Bizim oralarda İslâmiyetce haram olan domuzun ismini bile söylemezler de dağda gezen derler bende bu alışkanlığı kazandığım için bunu bu yukarıdaki dağda gezenler (Deniz Gezmiş, Nazım Hikmetov) için de kullanıyorum ve kullanacağım.
Son iki tane zağar daha var onlarda da gene ne faşistliğimi koymuşlar ne de Amerikan uşaklığımı. Tabii bunları bir komünistten duymak olağan bir şey. Çünkü hayatta bir onlar vardır birde gereci, faşist, yobaz gibi yaftalar vurdukları masum insanlar vardır ve hep onlar haklıdır ötekiler de daima haksızdır. Bu iki zağardan ilki bizim yolumuz Muhammed ve Ali’nin yoludur diyor. Eğer bu iki ulunun yolundaysa “Beni Stalin yarattı” diyen bir zağarı niçin savunuyor. Niçin dini ve milli değerlere karşı olan bir görüşe sahip çıkıyor. Bunlar birbirine zıt şeylerdir. Bu arkadaşa tavsiyem eğer Muhammed ve Ali’nin yolundan gidecekse kızıllıktan çıksın. Diğer salağa gelince benim internet sayfamda Atatürk’ün resmi neden yokmuş lan it ben sizin gibi internet sayfalarına Atatürk resmini koyarak bazı kesimlere yalakalık yapanlardan değilim ben ve benim gibiler Atatürk’ü gönlüne kazımış kişilerdir. Hem internet sayfamdaki bölümlerin bazılarında Atatürk’ün resmi var sen hiç merak etme. Ha bir de benim davamın en büyük neferlerinden biri olan Atatürk’ün adeta dava, devlet adamlığının ve önderliğinin en bariz göstergeleri olan vecizelerini ben yazılarımda devamlı kullanmışımdır. Atatürk’ün milliyetçiliği öven ve kendisinin de milliyetçi olduğunu açıkladığı bir sürü vecizesi vardır. Komünizmi övdüğü yani sizi övdüğü bir vecizesi var mı s.lak. Yani Atatürk’e bizdendir ve bizim en büyük liderlerimizden birisidir.
Bir de internet sayfamın açılışında olan rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihâl Atsız’ın resimlerine dil uzatıyorlar. O iki ulu kişinin ismi sizin gibi komünist zağarlarının zehirli dillerine yakışmaz. Siz gidin ebleh pîrlerinizi övün aptallar. Bu devletin daima bekasını düşünmüş olan bu iki zat benim gözümde inanılmaz bir değere sahiptir. Terbiyenizi takının yoksa fena olur.
Gelelim bu yukarıda saydığım komünist müptezellerine vereceğim ortak cevaba:
Ey müptezel güruhu olan komünist zağarlar!
Bu yorumlarınızda dillendirdiğiniz Amerikan uşağı yaftası sizin uydurduğunuz bir yalandır. Türk milliyetçileri hiçbir zaman Amerikan uşağı olmamıştır ama siz kızıl köpekler daima Moskof kıçı yalamış ve onların aptal, köhne düşüncesinin hep savunucusu olmuşunuzdur.
Faşistliğe gelince, Türk milliyetçiliği hiçbir zaman ırkçılık düzeyine çıkmamıştır. Sağ-sol çatışmalarının olduğu 70’li ve 80’li yıllarda hiçbir yerde duvarlara Hitler’in ve Mussolini’nin resimleri asılmadı ama komünist zağarlarının pîrleri olan Stalin’in, Lenin’in ve Mao’nun resimleri duvarlara asıldı ellerde taşındı onlara methiyeler düzerek sloganlar atıldı. Ama bunu bu eblehler bilmediği için s.lakça şeyler yazıyor ve kendi kuyularına kendileri düşüyorlar. O zamanlar konuşulurken bunu bir itiraf ediyor birde yalanlıyorlar ama Anadolu’da bir darbımesel vardır; “b.k köpeğim turşusudur yemese de koklar” sözü adeta bunları anlatıyor.
Nazım Hikmetov’un göstermelik şiirlerini koymuşlar bunları yazan vatan haini olamaz gibi şeyler zırvalıyorlar. Ulan aptallar onun o göstermelik şiirlerine sadece siz inanırsınız işte. Kurtuluş Savaşından kaçarak Rusya’ya sığınan ve Rus vatandaşı olan zağarı seviyorsanız hadi sizde oraya köpekler. Ha birde anlayamadığım şey bu salakların Moskof hayranlığı. Rusların şu ana kadar gelmelerinin yani yaşamalarının Katerin adlı bir fahişenin uçkuruna bağlı olduğunu bilmiyorlar mı acaba. Böyle bir millete nasıl olunur da hayran olunur ve onun köhne düşüncesi savunur anlamış değilim.
Birde o zamanlar yaşanan olaylarda geberen komünistlere şehit demeyin çünkü şehitlik kutsal bir mevkidir. Dinsiz, imansız yani dağda gezenler (domuzlar) oraya değil de cehenneme lâyıktırlar.
Atatürk’ü sanki sizdenmiş gibi göstermeye kalkmayın. Çünkü bu gösteriş kuyruklu bir yalan olur bunun kanıtı da bizzat Atatürk’ün şu vecizesidir: “Türk aleminin en büyük düşmanı komünizmdir. Her görüldüğü yerde ezilmelidir.”
Yurtseverlikle de hiçbir alâkanız olamaz. Çünkü Türkiye’yi Rusya’ya bağımlı bir komünist ülke yapmaya çalışan bir görüşün zevatlarıydınız. Lâkin bu köhne fikir çıktığı yer olan Rusya’da bile çökmüştür. Yani sizin aptal düşünceniz yok olmuştur. Siz yok olan bir s.lak görüşün birer s.lak azalarısınız bunu da kabullenin.
Ey veledi zina komünistler! O küfürleri aynen size iade ediyor ve özelliklede kendi fıtratlarınızın dışa vurumu olan bu küfürleri kabullenmiyorum.
Sizin yaptığınız bu zehir dolu küfürlü yorumlar bana çok sevdiğim şu sözü hatırlattı ve bana güç verdi. O söz, “Ülküsüzlerin garezi ülkücülüğümün en bariz delilidir.” Elhamdülillah ki bu böyle.
Ne mutlu Türk’üm diyene!
Yüce Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.
• Yorum yaz!
_________________ KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR! KONTROLÜ GÜÇ,GİZLİ KUWET
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Cum Tem 04, 2008 12:30 pm |
|
|
|
tanıyalım eleştirelim
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
gogo_fresh
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Cmt Ağu 23, 2008 11:56 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
Bu ne abim ya Ben zaten tanımıyorum etmiyorum okuyunca da pek anlamadım 
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 24, 2008 12:00 am |
|
|
|
İyi bir yazar Mekanı Cennet olsun ama neden ozellikle Nazım Hikmet? Onun kadar basarili baska bir yazar yokmu?
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
contduraculla
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 24, 2008 6:03 pm |
|
|
|
var tabiki bundan biride sen olabilirsin değilmi efendy79 yada ben ne farkeder biz newrotik yapımızda sanki çoban sürüsü gibi bir çoban arıyoruz başımıza bence yeni nazım benim ve burdayım:)
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
efendy79
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 25, 2008 6:19 pm |
|
|
|
Hayirlisi olsun )))
_________________ Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
Guce karsi gelemeyen adelet,Acizdir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
godwin
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Pzr Eyl 07, 2008 7:43 pm |
|
|
hayırlı olsun cont hocam fakat bu nazım hoca hakında ce deniz gezmişler hakında sölenen faşizan ülkücü kesimlerin laflarını hatırlatmasaydınız sinir oldum ama şimdi diceksin bana contum bunlar seni öldürmez güçlü kılar diye...  ben zaten biliyorum... tekrar hayırlı olsun insanlığa...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
kuraflano
|
Mesaj Başlığı: Re: Dersimiz Komünist Nazım Hikmetov’u Tanımak ve Tanımadan Öven Gönderilme zamanı: Prş Eyl 18, 2008 5:51 pm |
|
|
|
walla Nazim Hikmet RAN kadar basarili ve vatansever bir adami isine geldigi anlatmis tarafli bir yazidir bu...Yanlis gordugu seyleri soylemei onu cok sevdigi vatanindan surgun etmistir...
_________________ Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararı, içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 8 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|