|
RUSYADAYIZ.bizRUSYA-TÜRKİYE Forumları |
|
Zaman: Prş Oca 08, 2009 9:19 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
ChinTonich
|
Mesaj Başlığı: Dil Eğitimi Alacam, 2 Okul var ve 2 şehir lütfen tavsiyeleri Gönderilme zamanı: Pzt Ağu 04, 2008 9:27 pm |
|
 |
| Yeni Üye |
 |
|
|
Merhabalar !
Ben 6 ay civarında rusyada dil eğitimi almak istiyorum. Gittiğim acentada 2 okul önüme sundular,
1.DERZHAVIN INSTITUTE (Hem Moskova hemde St.Petersburg'da okulları var)
2.LIDEN&DENZ LANGUAGE CENTRES (Moskova)
Şimdi sanırım iki dil okuluda birbirine yakındır eğitim olarak. Benim ilk karar vermem gereken hangi şehirde okuyacak olmam.
Hangisi daha pahalı, ve ne kadar pahalı ?
Birde gidilecek ve görülecek yerleri olsun.Sosyal yer olsun, ama bir yandan da çok güvensiz olmamasını istiyorum.
İstanbul'da yaşıyorum, tabiki nereleri ne saatlerde güvensiz biliyorum kısmen, ama oralarda bilmiyorum.
Genel olarak insanlara sorduğumda, St.Petersburg çok güzel, aşık olunacak bir şehir diyorlar.Moskova daha pahalı ama ne kadar pahalı. Ayda ne kadar harcanır, bir hamburger ne kadar ? Bir kola ne kadar ?
St.Petersburg da 1-2 aydan sonra sıkılma veya yerlerin bitmesi gibi olur mu ?
Ankaralı arkadaşlar kızmasın, kötüleyici demiyorum ama birçok Ankaralı arkadaşım, Ankarada gidecek bi iki yer olduğunu söylüyorlar. Yani Moskova=İstanbul, St.Petersburg= Ankara gibi mi ? (Tabiki tam böle deil ama anlamam için özetle)
Kısacası hangi şehiri seçeyim, hangi şehirde daha iyi dostluklar kurup, sosyal yaşamın içine girebilirim ki, dil öğrenimime katkısı olsun...
Şimdiden Çok Teşekkür Ederim, Tavsiyelerinizi ve Görüşlerinizi Bekliyorum...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 1 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|
|